Şimdi Ara

##Pokémon Cyrus##(Rehber-Top5) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
725
Cevap
1
Favori
19.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lütfen burda reklam yapma burası cyrus yeri
  • TR* geliyorsa benim kadro değişir.Persian ve ekanssız olmaz
  • Hayalimdeki TR HQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssj2vegeta -- 11 Temmuz 2008; 12:21:58 >

• beyler acık mı oyun giremiorm da waitte kalıyor :S
  • şuan kapalı..
  • peki ne zmn acılır bilgisi olan var mı bu sabah indirdim eskiden gba da pokemon oynamıstım severim oyunu :D ama oyun acık deil
  • oyunda çok fazla bug varmış..onları düzeltiyorlar ama arada sırada saat 3te açıyorlar ...
  • tmm cok saol kardesim
  • Shopa taşlar ne zmn gelcek acaba

Gelse ben bütün gün eevee arıcam route32 de
  • yaw ne zmn acılcaını biln war mı acılmadı gitti
  • Oyundaki bugları kapatmaya çalışıyorlarmış.Arada bir açıyorlar serveri.Ama bügün hiç açılmadı dün de.Genelde saat 15:00 gibi açılır
  • açılsada kassak hiç giremedim daha
  • Run Time hatası veriyo bende runtimeyi kurmama rağmen run time kurarken bilgisayara yüklüyor ama sonuna doğru gelince öylece duruyo ne next çıkıyo nede black çıkıyo sadece exit çıkıyo ben exit diyince ne masa üstünde nede programların içinde bulabildim bana yardım edin.

Run Time hatası veriyo bende runtimeyi kurmama rağmen run time kurarken bilgisayara yüklüyor ama sonuna doğru gelince öylece duruyo ne next çıkıyo nede black çıkıyo sadece exit çıkıyo ben exit diyince ne masa üstünde nede programların içinde bulabildim bana yardım edin.

Run Time hatası veriyo bende runtimeyi kurmama rağmen run time kurarken bilgisayara yüklüyor ama sonuna doğru gelince öylece duruyo ne next çıkıyo nede black çıkıyo sadece exit çıkıyo ben exit diyince ne masa üstünde nede programların içinde bulabildim bana yardım edin.

Yardımmmmmmmmmmm Günlerdir bekliyorum kimse msj yazmadı.

• başka versiyon dene veya başka yerden indir
  • yaw 15:00 da acılır dediniz saat 17:30 oldu tık yok ne bugmus kardesim
  • Ben normalde 15:00 da açılır dedim hatalar olmadan önce.

Buglar kapatılana kadar oyun açılmıcak sanırım.Arada bir test etmek için açıyorlardır
  • Admin forumda ama oyun açık değil galiba.Açık mı?
  • kapalı
  • oyun acıldı mı?
  • kapalı..
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.