Şimdi Ara

Pokémon Deluge Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna dün başladım bütün gym'leri bitirdim. Fakat bir gündür arıyorum ne mew ne mewtwo nede efsane pokemon özellikle mewtwo yok, neden ? Ve delugeyi pek oynayan yok sanırım herkes Vortex e geçmiş..

• ben bi haftadır oynuyom deoxys moltres entei shaymin regice dialga giratina uxie articuno kyogre latias çıktı

inanmıyorsan oyun nickim elyora0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mackman01 -- 16 Mart 2012; 21:23:53 >
  • Tüm gymlerden sonra çıkar.Az dolaş bulursun.
  • Bütün GYM, Elite Four, falan o GYM ler sayfasındaki bütün herkesi yenmen gerekiyor...
    Herkesi yendiğinden eminsen, haritalarda dolaş, illaki bulursun. Efsaneler de o kadar zor çıkmıyor aslında, bazen 5 dakika içinde 3-4 efsaneye bile rastlayabiliyorsun (benim rastlamışlığım var).
    Ayrıca hangi efsaneler hangi haritalarda çıkıyor olduğunu tespit etmek için, Pokédex e gir, yakalamayı istediğin pokémonun üstüne tıkla. Orada pokémonun hangi haritalarda belirdiği yazar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expulso -- 17 Mart 2012; 5:01:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expulso

Bütün GYM, Elite Four, falan o GYM ler sayfasındaki bütün herkesi yenmen gerekiyor...
    Herkesi yendiğinden eminsen, haritalarda dolaş, illaki bulursun. Efsaneler de o kadar zor çıkmıyor aslında, bazen 5 dakika içinde 3-4 efsaneye bile rastlayabiliyorsun (benim rastlamışlığım var).
    Ayrıca hangi efsaneler hangi haritalarda çıkıyor olduğunu tespit etmek için, Pokédex e gir, yakalamayı istediğin pokémonun üstüne tıkla. Orada pokémonun hangi haritalarda belirdiği yazar...

yo hepsine gerek yok..
  • Bütün efsaneleri istiyorsan var... Mesela sadece Mew istiyorsan Kantoyu yenmen yeterli biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expulso

Bütün efsaneleri istiyorsan var... Mesela sadece Mew istiyorsan Kantoyu yenmen yeterli biliyorum.

ben hepsini yendim ama yinede bazıları çıkıyo anlam veremedim ama efsane çıkma oranı vortex e göre yüksek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pokemon Editli GBA Oyunu Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Pokémon Cyrus [ONLINE]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer hepsini yendiysen, bütün Efsanelerin kilidini açmışsın demektir. Ondan sonra dolaşıp bulmak kalıyor
    Ben de Deluge oynuyordum, 1 sene önce açmıtım hesabımı. (arada yine oynuyorum gerçi, en azından günlük hediyeler için giriyorum devamlı )
    Nickname'im Dj_Ryan. 20 milyon küsür exp var, 1000 küsürde Unique pokemonum var. Nerdeyse bütün efsaneler var. Ve her pokemon yakalamak için dolaştığımda, kesin efsaneye rastlarım.. Bir sürü de yakalamış olduğum için ve ikinci kez elde edemeyeceğim için öldürmüş olduklarım da var

• bende geçen gün delugeyi açım dedim mirage giratina(origin) çıktı malesef master ball kalmamış ultra ball attım attım olmadı bi vuriyim dedim canı yarıladı daha ezik bi vuruşla vuramdedim gitti. sakın siz siz olun her zaman yanınızda master ball bulundurun
  • keşke düşük levellilerle vursaydın efsane pokemon istiyorsan karşılıksız takas yaparım bırakacam oyunu nickini ver bide tradene rasgele bi poke koy teklif atiyim benim nick elyora0
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.