Şimdi Ara

Pokémon Dövüş Kulübü Güncellemeler ve Duyurular (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
4.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

İddaa'da olur ya hani sezon sonu kim şampiyon olur gibisinden.O tarz bir tahmin seçeceği açıp bilene 5 Puan eklenebilir en sonunda.Aynı şekilde sonuncuyu da tahmin edebiliriz.

32 Pokemonda 5 puan gerçekten çok az. Ama tahminlerimizi öyle yaparsakta konu güncel olmaz. Herkes tahminini yapar sonra sadece maçlar oynanır.
  • Aklıma bir fikir geldi.Hani Ariados Büstü falan var ya.Onları düşünün bir adam ariadosun sondan üçüncü maçında alacak.Bir diğeri ise en başta alacak.Çoook büyük haksızlık olur.Şöyle olsun:Ariados diyelim 29 pokemonla karşılaşacak.İlk Başlarken 290 altından Bronz büst başlasın.Her Maçta azalsın fiyatı.Böylece haksızlık olmaz, ya da bronzun fiyatı 150 ile başlasın Her beş maçta 30 azalsın Gibi.
    Birkaç Pot ismi:

Super Potion:100 hp Yükseltir
    100
    Sucker Potion:100 Hp azaltır
    100

Reviver:Maçın Yeniden yapılmasını sağlar(Tek Kullanım)
    80

Max Reviver:Maçın Yeniden yapılmasını sağlar(Üç kullanımlık)
    200

İdda Yükseltici(ikon olarak dragon scale kullanabilirsin)

İddayı kazanırsanız +5 puan fakat kaybederseniz -7 puan kaybedersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 6 Nisan 2011; 19:50:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

İddaa'da olur ya hani sezon sonu kim şampiyon olur gibisinden.O tarz bir tahmin seçeceği açıp bilene 5 Puan eklenebilir en sonunda.Aynı şekilde sonuncuyu da tahmin edebiliriz.

32 Pokemonda 5 puan gerçekten çok az. Ama tahminlerimizi öyle yaparsakta konu güncel olmaz. Herkes tahminini yapar sonra sadece maçlar oynanır.

Bu ek tahmin olacak.Rutin olarak tahminlerimizi yapacağız zaten.Bütün puanlara bu tahminlerden doğru sonucu elde edenlere eklenilecek puanlar.

• @kinataki: Bugün eklerim hepsini.Büst işini de Ariados'tan sonrakilerde yaparız.

@PRO_BJK: Katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 6 Nisan 2011; 20:07:14 >
  • Saçma olmuş reviver,şöyle olsa;
    Maçın Kingdranın kazanmasını istiyoruz.Şöyle söyleyeceğiz,Kingdra kaybederse maçı sadece 1 kez tekrarla(ama sonuç önemli değil) gibi.Çünkü öyle seni çok uğraştıracak.Para muskasında mantık hatasından bol birşey yok, alan zarar ediyor,puan muskası olsa daha mantıklı olur.Ayrıca hisse sisteminden ne zaman yararlanırım,ya da hisse sistemi kalktı mı?
  • Hisse sistemi şöyle senin itemini kullanan olur ise alıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

Saçma olmuş reviver,şöyle olsa;
    Maçın Kingdranın kazanmasını istiyoruz.Şöyle söyleyeceğiz,Kingdra kaybederse maçı sadece 1 kez tekrarla(ama sonuç önemli değil) gibi.Çünkü öyle seni çok uğraştıracak.Para muskasında mantık hatasından bol birşey yok, alan zarar ediyor,puan muskası olsa daha mantıklı olur.Ayrıca hisse sisteminden ne zaman yararlanırım,ya da hisse sistemi kalktı mı?

Para Muskası düzeltilmiştir.Mantık Hatasından bol birşey olmayabilir ama düzeltmeye çalışıyoruz.Sonuçta ben de insanım hata yapabilirim.
  • Adama yüklenmeyin o kadar fikirleriniz için uğraş veriyor hatalar normaldir.
  • Bazı tahmini zor maçlar için kullanıcının yanluş tahmininde puan götürmeyen bir item yaratabilirsin.Tek kullanımlık olur 30 Altın'a falan alır.Maçtan önce de belirtir eğer kaybedersem puanım eksilmesin itemi kullanıyorum gibisinden.
  • quote:

Bazı tahmini zor maçlar için kullanıcının yanluş tahmininde puan götürmeyen bir item yaratabilirsin.Tek kullanımlık olur 30 Altın'a falan alır.Maçtan önce de belirtir eğer kaybedersem puanım eksilmesin itemi kullanıyorum gibisinden.

çok haklı katılıyorum öyle bi item cok iş görür mesela ben bu maçta kullanabilirdim
  • Blackburn'ün sürekli söylediği(Herkes x oy verdi o z oy verdi o daha fazla puan alsın) şeye çare getirdim:
    Süpürge:
    Eğer bunu kullandığında bir pokémona oy verirse ve maç sonunda diğerleri yanlış bilirse diğerlerinin kaybettiklerinin(maçı kaybedince -1 puan ve belirli bir para) tümü ona geçer(Tek kullanım)
    200(aşırı puan kaldırabilirsin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

Blackburn'ün sürekli söylediği(Herkes x oy verdi o z oy verdi o daha fazla puan alsın) şeye çare getirdim:
    Süpürge:
    Eğer bunu kullandığında bir pokémona oy verirse ve maç sonunda diğerleri yanlış bilirse diğerlerinin kaybettiklerinin(maçı kaybedince -1 puan ve belirli bir para) tümü ona geçer(Tek kullanım)
    200(aşırı puan kaldırabilirsin)

Güzel fikir.Bugün eklerim bunu.
  • Yani bak benden başkası kullandı bunu,birtek ben bilemedim bunu,o da 1 puan artı para kazanacak.
    Ayrıca markete gelen itemlerin işlevlerini ve parasını yazsan daha mı iyi olurdu?
  • Skype'a gelsene
  • Şunun kullanımını 3 yapar mısın?
  • Güncellendi.
  • Fiziksel Atak Engelleyici:
    Rakibin fiziksel ataklarını 1 tur engeller.

Özel Atak Engelleyici:
    Rakibin özel(special) ataklarını 1 tur engeller.

Bu itemler olabilir.Fiyatları 40-50 altın olabilir.
  • samus özel atak engelleyici saçma reyiz. Maçın skorunu değiştirecek bi item .
  • Aklıma muhteşem fikirler geldi:

Class Upgrader(Sınıf Yükseltici):
    Herhangi bir normal class'a girmenizi sağlar.(Pokemonbreeder Class'ı: her iddayı kazandığınız zaman 2 puan 5 altın , kaybettiğinizde 0,5 puan 0 altın,Pokerich Class’ı:herhangi bir iddayı kazandığınız zaman 0.5 puan ve 20 altın,kaybettiğizde 0 puan ve 10 altın kazanırsınız.)
    100

Super Class Upgrader(süper sınıf yükseltici)
    Eğer sıralamada ilk 5'teyseniz Pokemon master olmanızı sağlar(pokemon ustası)(Pokemonmaster: 2 puan + 20 altın kaybettiğinizde 1 puan 10 altın)(Sıralamadan düşerseniz bu item pasif hale gelir.(yani bir daha ilk 5’e girene kadar kullanılamaz))
    200

Class Sıfırlayıcı:

Herhangi bir class’ta iseniz o class’ı sıfırlar.

15

İndirim kuponu
    İlk 10'da iseniz ve bu itemi alırsanız tüm ürünlerden %25 indirim kazanırsınız.(1 Hafta)
    25

Süper indirim kuponu
    İlk 5te iseniz ve bu itemi alırsanız tüm ürünlerden %50 indirim kazanırsınız.(1 Hafta)
    50

Kendi yaptığım bir yanlışı belirmek istiyorum:
    Ölüm iksiri ve Yaşam iksirini 50 altın yapmak zorundaymışız. Eğer elma veya zehirli elma alırsak fail
    oluyor.

Ayrıca:
    Oyuncular hangi class’ta olduklarını imzalarına ya da her attıkları mesajın sonlarına koyarlarsa (ya da sen koymalarını rica edersen) senin için kolaylık olur.

• @kinataki : Class olayı çok kötü olur.Konuya uğramam bile böyle birşey gerçekleşirse.Gayet güzel olan bir şeyi bu kadar karmaşıklaştırmaya gerek yok.İndirim biletleri ise oyuna yeni başlayanlara haksızlık olur.

@samus : Bence bu fikirlerin çok iyi.

@Rizeli : Kaan reyiz o zaman fiziksel engelleyici de çok saçma olur.Sen olayı kavrayamadın herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.