Şimdi Ara

Pokémon Dövüş Kulübü (Kingdra vs Donphan) (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.084
Cevap
1
Favori
61.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Quagsire + Topluluk + Maden Makinesi + Altın Bileti.
  • Quagsire + Altın Bileti + Quagsire'ye elma + Topluluk Bileti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lisedeykenyazilmistir -- 13 Ağustos 2011; 1:57:06 >
  • tyranitar
  • Tyranitar ' a zihin okuyucu alıp kullanıyorum Earthaquake Puan süpürgesi alıp kullanıyorum altın biletimi kullanıyorum topluluk biletimi kullanıyorum.Koruma bileti alıp kullanıyorum.Ölüm iksirimi Quagsire ye kullanıyorum.3 elmamım Tyranitara kullanıyorum.2 Zehirli elmamı Quagsire ' ye
  • Tyranitar
  • Quagsire + Baskı Kurma Makinesi (Tyranitar'ın itemlerini iptal etsin.) + Maden Makinesi + Tyranitar'a Zehirli Elma + Tyranitar'a Ölüm İksiri
  • GüzelBirNick Allah razı olsun vallaha :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüzelBirNick

Quagsire + Baskı Kurma Makinesi (Tyranitar'ın itemlerini iptal etsin.) + Maden Makinesi + Tyranitar'a Zehirli Elma + Tyranitar'a Ölüm İksiri

Hem bana 20 para geldi.Hemde Tyrantiar ÇULSUZ kaldı.
    Benim yeşermiş ödüllerim eklenmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 14 Ağustos 2011; 0:03:05 >
  • AÇIKLAMA: Evet arkadaşlar Event'ın son sorusunu saymazsak bitti.Tyranitar'ın maçlarına da elvada diyoruz.Şimdilik Johto'nun şampiyonu gibi duruyor.Bu son savaşı gerçekten beğendim.Çok çekişmeli ve ateşli geçti.Ateşli dediysek de o anlamda değil yani.Kimse item kullanmaktan çekinmedi ve yeni itemlere şans tanındı.Ama maçlarda bazı kullandığınız itemlerin size ne verdiğini gösteremedim.Onu maalesef belirtmeyeceğim.Ama son seferliğine söylüyorum.Mesela maden makinesinden Babilon 60
     Pokémon Dövüş Kulübü (Kingdra vs Donphan)
    , GüzelBirNick 45
    kazandı.Fazla uzatmadan 3.event olan Chidoo'nun yaptığı event'ı da yürürlülüğe sokacağım.Ayrıca her zaman ertelediğim 1-2 projem var.Evet yeri geldi bölümde emek harcadık yeri geldi bölümde kavga ettik.Bölümün bu konuya verdiği değer için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ama ben sistemin daha da düzenli ilerlemesi için önümüzdeki zamanlarda rayların yönünü değiştirmeyi düşünüyorum.Bölüm için kötü olabilir belki ama pokémoncular için iyi bir fırsat olabilir.Ben onca zaman bu bölümün parlamasını istemiştim yöneticilerle irtibata geçmeye çalıştım ama sesimi duyuramadım ya da görmezden gelindim.Dh deyince herkesin aklına Konu Dışı gelebilir ama bazı bölümler halen daha ölmedi.Biz elimizden geleni yapmaya çalıştık, çalışıyoruz ama sanırım farklı yollarda gitmek bizim için hayırlı olacak.Yakın zamanda projeyi aktif hale getireceğim.

İyi Forumlar.

Kingdra vs
    Lanturn maçı için oy verebilirsiniz.

İlk mesaj atan Necrolex adlı üye +5
    kazanmıştır.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    Tepedeki Kulübe Ödülleri:
    20.Event sorusu cevaplanmadı.Event'a ulaşmak için resme Tıkla!
    Kazanan Üye:
    Ödülü:
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    Ramazan boyunca ürettiğiniz her itemin hissesinin %25ini alacaksınız.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    Facebook sayfasında ve itemler hakkında yardım edecek 2 ayrı üyeye ihtiyacım var.
    Facebook Sayfamız:http://www.facebook.com/pokemondovuskulubu

• Takip Cihazı alıyorum ve kullanıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarhamaz -- 14 Ağustos 2011; 14:09:45 >
  • Lanturn diyorum
    Kingdra'ya ölüm iksirimi kullanıyorum
    Koruma biletimi kullanıyorum.
    CrasHh'nin ne yapmaya çalıştığını merak ediyorum.
  • lanturn diyorum (kingdra altın şampiyon belirleyicisi almak istiyorum)
  • altın şampiyonu alıyorum kingdra ya

lanturn diyorum
  • Lanturn.
    CrasHh bence en doğrusunu yapıyorsun
  • Yeni imza eklenmiştir.
    Bugün 2 maç yapmayı düşünüyorum.
  • Lanturn
  • Lanturn.
  • @DaRKs.. : Altın Şampiyon Belirleyicisi almak için yeterli paranız yok.

Kingdra vs
    Ampharos maçı için oy verebilirsiniz.

İlk mesaj atan Yarhamaz adlı üye +5
    kazanmıştır.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    Ramazan boyunca ürettiğiniz her itemin hissesinin %25ini alacaksınız.
    Facebook sayfasında ve itemler hakkında yardım edecek 2 ayrı üyeye ihtiyacım var.
    Facebook Sayfamız:http://www.facebook.com/pokemondovuskulubu

• Ampharos diyorum
    Ampharos 250 HP'den az kalınca Hayat iksirimi alsın.
    Edit:Koruma biletimde varmış onu da kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 14 Ağustos 2011; 18:11:23 >
  • ampharos
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.