quote:Orijinalden alıntı: CrasHh quote:Orijinalden alıntı: Cy[B]eR Sp[A]cE kingler ve blastoise Oyunuz eklendi. Böyle giderse sonu gelmez oylarımı değiştiriyorum 1 i blast a 1 i ditto 2 2 oy oluyor başlayabilirmisin hemen
quote:Orijinalden alıntı: SharpSeyf quote:Orijinalden alıntı: CrasHh quote:Orijinalden alıntı: Cy[B]eR Sp[A]cE kingler ve blastoise Oyunuz eklendi. Böyle giderse sonu gelmez oylarımı değiştiriyorum 1 i blast a 1 i ditto 2 2 oy oluyor başlayabilirmisin hemen 3e 3 olsun başlarız.
quote:Orijinalden alıntı: SharpSeyf Bu arada 15 e 15 oluyo kazananlar nasıl olcak 16 16 yapsaydın 8 8 4 4 2 2 1 1 1 Gengar kazandı.Onu da say.
quote:Orijinalden alıntı: CrasHh quote:Orijinalden alıntı: SharpSeyf Bu arada 15 e 15 oluyo kazananlar nasıl olcak 16 16 yapsaydın 8 8 4 4 2 2 1 1 1 Gengar kazandı.Onu da say. Görmemişim pardon
quote:Orijinalden alıntı: denizgezgin ditto ve Blastoise özeti başka yere yüklermisin hotfile den indirmek işkence Linki mediafire yaptım. Okuldan gelince 2.savaşı da tamamlarım.
quote:Orijinalden alıntı: SharpSeyf Niye hala başlamadı ? Üye her işinize yetişemez.Onun da bir hayatı var ve uygun olduğu zaman aktiviteyi gerçekleştirir.
quote:Orijinalden alıntı: PR0_BJK quote:Orijinalden alıntı: SharpSeyf Niye hala başlamadı ? Üye her işinize yetişemez.Onun da bir hayatı var ve uygun olduğu zaman aktiviteyi gerçekleştirir. Tamam.
quote:Orijinalden alıntı: PR0_BJK Skull Bash can götürmüyor muydu ya ? Hem de baya fazla idi. Skull Bash saldırısı ilk tur defansı arttırır. İkinci tur rakibe 100 hasar puanı verir.
quote:Orijinalden alıntı: CrasHh quote:Orijinalden alıntı: PR0_BJK Skull Bash can götürmüyor muydu ya ? Hem de baya fazla idi. Skull Bash saldırısı ilk tur defansı arttırır. İkinci tur rakibe 100 hasar puanı verir. Teşekkürler.Hileli saldırılardan biriymiş desene.
quote:Orijinalden alıntı: PR0_BJK quote:Orijinalden alıntı: CrasHh quote:Orijinalden alıntı: PR0_BJK Skull Bash can götürmüyor muydu ya ? Hem de baya fazla idi. Skull Bash saldırısı ilk tur defansı arttırır. İkinci tur rakibe 100 hasar puanı verir. Teşekkürler.Hileli saldırılardan biriymiş desene. Savaş sona erdi. Oylama başlamıştır. Özeti yüklüyorum.