Şimdi Ara

Pokémon Dövüş Kulübü Senaryosal Event #2 (Tepedeki Kulübe) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
2.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarhamaz -- 1 Ağustos 2011; 18:38:05 >
  • C şıkkı
  • Skarmory sorusu için C şıkkı
  • A diyelim
  • B Şıkkı
  • A şıkkı. Çünkü axew sunflora'dan hızlı olmasına rağmen hasar veren bir saldırı yapmamış. Sunflora saldırdığında en az 1 hp'si gider Axew'in.
    Ve 2. maçta da sunflora daha yavaş olduğu için, ilk hasarı sunflora alır ve kaybeder.
  • b şıkkı
  • Bende A diyorum bence chidoonun dediği doğru.
  • Arkadaşlar sorunun cevabını maalesef bilen olamadı.Cevap D şıkkı olacaktır.Çünkü ben Axew'in Scary Face saldırısını kullandığını belirtmedim.Sadece "Sunflora "Scary Face" saldırısına uğrayarak maça başlamıştır." dedim.Bu da demek oluyor ki Scary Face'den hızı %25 azaldığına göre. 22 kalır.22x2=44.
    Axew'in hızı 57.Maalesef Sunflora yeniliyor.Diğer maçta her türlü yeniliyor.

İyi Forumlar.
  • Meganium sorusu A şıkkı.
  • C şıkkı salladım ha
  • Meganium A şıkkı

@CrasHh ilk önce öyle diyesim geldi ama, Scary Face'i özellikle belirttiğine göre vardır bir bit yeniği diye düşünmüştüm. Sağlık olsun
  • B) Megamuni-ハガネール
  • A şıkkı ama geç kaldık
  • '' C '' diyorum.
  • Dallar hakkında açıklama kazananlar mutlaka okusun:
    Kuru Dal kazandıysanız;

• 24 saatte 1 bu konuya Kuru Dal ödülümü almak istiyorum diyip ödülünüzü alabilirsiniz.
    • Şu ödülleri kazanabilirsiniz: Altın Bileti , Elma , Zehirli Elma veya 20 Altın kazanabilirsiniz.
    • Kurumuş Daldan iki tane kazandığınız zaman ise yine ödülümü almak istiyorup deyip 1 yerine 2 ödül alabilirsiniz.

Yeşermiş Dal kazandıysanız;

• 24 saatte 1 bu konuya Yeşermiş ödülümü almak istiyorum diyip ödülünüzü alabilirsiniz.
    • Şu ödülleri kazanabilirsiniz: Koruma Bileti , Kararlılık Bileti , Topluluk Bileti , Hız İksiri , Ölüm İksiri , Hayat İksiri veya 40 Altın kazanabilirsiniz.
    • Yeşermiş Daldan iki tane kazandığınız zaman ise yine ödülümü almak istiyorup deyip 1 yerine 2 ödül alabilirsiniz.

Ödüller alındıktan 1 hafta sonra kaybolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 4 Ağustos 2011; 22:33:15 >

• Kuru dalımı almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pokémon

Kuru dalımı almak istiyorum.

/>

Kuru Dal sayesinde 1 adet
     Pokémon Dövüş Kulübü Senaryosal Event #2 (Tepedeki Kulübe)
    kazandınız.

• Dövüş kulübünde puanımız eksiye düşebiliyor mu ?
  • Hayır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.