Şimdi Ara

Pokémon Dövüş Kulübü V2 <Sona Erdi.> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
1
Favori
19.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

Oo süpermiş ama bunla uğraşmak biraz sıkmaz mı?

Bence sıkar.Hem böyle her bölümle uğraşacaksa her gün bir maç olmaz 3-5 günde bir olur.Süreklilik açısından da sıkıntı olur.
  • 3-5 günde bir maç olacak gibi duruyor şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

3-5 günde bir maç olacak gibi duruyor şu an.

Aslında kötüde olmaz.Tahmin süresi uzun olursa daha çok katılımcı olur diye düşünüyorum ama sıkılıp bırakanlarda olabilir.
  • Güzel olmuş pala, ellerine sağlık.
  • Tanıtım videosu yaqıo :))
  • Süperrr ayrıca 3-5 gün olması iyi olucak tahmin hakkındanda.
  • Nasıl birşey tam olarak bu ? Bilmeyenlere(yenilere) genişçe anlatır mısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donatello91

Nasıl birşey tam olarak bu ? Bilmeyenlere(yenilere) genişçe anlatır mısın.

http://forum.donanimhaber.com/m_45668972/mpage_52/key_/tm.htm
    Burda konusu var
    Buda Facebook Sayfası http://www.facebook.com/pokemondovuskulubu
    Videoda bir savaşın nasıl yapıldığı var.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 10 Ağustos 2012; 13:38:48 >

• Benim anlamadığım pokémonlar dövüşücek bizde tahmin edeceğiz ve puanlar kazanacağız. Doğru muyum ?
  • Arkadaşlar önemli bir duyurum olacak.Şimdi Kanto Küçükler Ligi olacak.Gelişmemiş ve pek güçlü olmayan Kanto serisi pokémonlar aralarında savaşacaklar.Ama 60 tane pokémon katılım için uygun gözüküyor.Ben bunlardan 28 tanesini eleyip, geri kalan 32'si ile <32-16-8-4-2-1> sistemi yapmayı düşünüyorum.Sizden öneri olarak istediğim şey eleme usülünü şansa mı bırakıyım yoksa Facebook sayfasından oylama yapıp en az oy olan 28 tanesini eleme yoluyla mı yapıyım?Şimdiden teşekkürler.
  • Sonuçta şans oyunu olduğu için elemeyide şansa bırak derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatello91 -- 11 Ağustos 2012; 9:23:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Arkadaşlar önemli bir duyurum olacak.Şimdi Kanto Küçükler Ligi olacak.Gelişmemiş ve pek güçlü olmayan Kanto serisi pokémonlar aralarında savaşacaklar.Ama 60 tane pokémon katılım için uygun gözüküyor.Ben bunlardan 28 tanesini eleyip, geri kalan 32'si ile <32-16-8-4-2-1> sistemi yapmayı düşünüyorum.Sizden öneri olarak istediğim şey eleme usülünü şansa mı bırakıyım yoksa Facebook sayfasından oylama yapıp en az oy olan 28 tanesini eleme yoluyla mı yapıyım?Şimdiden teşekkürler.

Dört pokemon daha çıkmaz mı
    Neyse şaka bir yana sen ilk mesaja 60 pokemonu yaz.Bizde istediğimiz senin belirleyeceğin sayı kadar pokemon söyleriz (bir o kadar da istemediğimiz pokemonda olabilir) çünkü herkesin facebook hesabı yok buradan olursa oylama daha güzel olur.Kuraya şiddetle karşıyım.Magikarp gelirse ne yapacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

quote:

Arkadaşlar önemli bir duyurum olacak.Şimdi Kanto Küçükler Ligi olacak.Gelişmemiş ve pek güçlü olmayan Kanto serisi pokémonlar aralarında savaşacaklar.Ama 60 tane pokémon katılım için uygun gözüküyor.Ben bunlardan 28 tanesini eleyip, geri kalan 32'si ile <32-16-8-4-2-1> sistemi yapmayı düşünüyorum.Sizden öneri olarak istediğim şey eleme usülünü şansa mı bırakıyım yoksa Facebook sayfasından oylama yapıp en az oy olan 28 tanesini eleme yoluyla mı yapıyım?Şimdiden teşekkürler.

Neyse şaka bir yana sen ilk mesaja 60 pokemonu yaz.Bizde istediğimiz senin belirleyeceğin sayı kadar pokemon söyleriz (bir o kadar da istemediğimiz pokemonda olabilir) çünkü herkesin facebook hesabı yok buradan olursa oylama daha güzel olur.Kuraya şiddetle karşıyım.Magikarp gelirse ne yapacaksın

Nesi varmış Magikarp'ın.Move Tutor'dan Bounce'u da ekleriz al sana fıstık gibi moveset.Pek fıstık gibi değil ama idare eder en azından.

• quote:

quote:

quote:

Nesi varmış Magikarp'ın.Move Tutor'dan Bounce'u da ekleriz al sana fıstık gibi moveset.Pek fıstık gibi değil ama idare eder en azından.

Bir de idare eder diyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir de idare eder diyor.

Yaaa deme öyle iştee.

• Veya Böccük DH'nin de dediği gibi 4 pokémon daha eklerim ama uzun sürer.
    İlk konuya pokémonları eklerim olmazsa ama zahmetli olur ve konu dağınık görünür.

• Buyrun v2 düzenlemesi ile geldik tekrardan karşınıza.32 katılımcıyı seçtik ancak isimlerini sır gibi saklıyoruz.Çok yakında açıklayacağız.
  • quote:

Buyrun v2 düzenlemesi ile geldik tekrardan karşınıza.32 katılımcıyı seçtik ancak isimlerini sır gibi saklıyoruz.Çok yakında açıklayacağız.

V2 değişiklikleri ne mesela pek anlayamadım ilkine nazaran bir fark göremedim ya da uykulu olduğumdan Pokemonları seçmişsiniz oylamaya sunaydınız eyiydi neyse hayırlısı bekliyoruz.

• quote:

quote:

Buyrun v2 düzenlemesi ile geldik tekrardan karşınıza.32 katılımcıyı seçtik ancak isimlerini sır gibi saklıyoruz.Çok yakında açıklayacağız.

V2 değişiklikleri ne mesela pek anlayamadım ilkine nazaran bir fark göremedim ya da uykulu olduğumdan Pokemonları seçmişsiniz oylamaya sunaydınız eyiydi neyse hayırlısı bekliyoruz.

Altyazı ekledik dostum.Pokemonların hangi saldırıyı kullandığı sorun olmasın diye.

• quote:

Bak dedim işte uykuluyum diye bariz bir şeyi nasıl göremedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.