Şimdi Ara

Pokémon Dövüş Kulübü V2 <Sona Erdi.> (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
1
Favori
19.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

totodile alır ama haksız bi karşılaşma su vs ateş yani...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Totodile;
    1/4 - %25 ihtimal ile x2 hasar veren Water Gun [40] saldırısını kullanacaktır.Vurma şansı az olsa bile bu saldırı kullanıldığında Magby'nin hpsi 15-20 civarında kalacaktır.
    1/4 - %25 ihtimal ile Bite [60] saldırısını kullanacak ve Magby'ye 16-20 hasar verecek.Aynı zamanda bu saldırının Flinch etkisi olduğunu unutmamak lazım.
    1/4 - %25 ihtimal ile Magby'ye x0.5 hasar verecek olan Metal Claw [50] saldırısını kullanacak ama bu saldırı pek fazla işe yaramayacaktır.
    Gelelim Scary Face saldırısına bu saldırı kullanıldığında Magby'nin Hızı 2 kademe düşecektir yani Totodilenin işine fazla yaramaz.

Magby;
    1/4 - %25 ihtimal ile Fire Spin [35] saldırısını vuracaktır.Bu saldırı kullanıldığında rakip pokemon ateş çemberi arasında kalır ve her el aldığı hasar artarak gider.
    1/4 - %25 ihtimal ile Faint Attack [60] saldırısını vuracaktır.Saldırının özelliği olmamasına rağmen oldukça güçlü bir saldırıdır.
    1/4 - %25 ihtimal ile Dual Chop [40] saldırısını vuracaktır.İki kez vuran bu saldırı oldukça yüksek kritik vurma şansına sahiptir, ilk vuruşta pek kritik vuramasada ikinci vuruşta kritik şansı çok fazla olacaktır.
    Son olarak Smoke Screen saldırısı var.Smoke Screen kullanıldığında rakip pokemonun görüşü 1 kademe düşecek ve Miss vurma ihtimali artacaktır.

Saldırıları açıkladım şimdi Ability'lere bakalım.

Totodile:Torrent
    Totodile'nin hpsi 14 ve 14'ün altına indiğinde Torrent ability'si devreye girerek Su tipi saldırıların x1.5 daha fazla hasar vurmasını sağlayacaktır.

Magby:Flame Body
    Totodile Magby'ye Bite,Metal Claw saldırılarını vurduğunda %30 ihtimalle Burn etkisine girecek ve her el hpsinin 1/8'i kadar hp kaybedecektir.

Yukarıda ki açıklamaları değerlendirirsek Magby'nin kazanma ihtimali daha yüksek ama ben Totodile alır diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 28 Aralık 2012; 11:00:24 >

• Totodile
  • Fire Spin saldırısı olduğu için Magby diyorum yoksa Totodile alır gibi geliyor ama.
  • Olum sadece ben tutturdum ya :D :D :D Neyse Magby diorum :D
  • totodile
  • Magby diyelim bakalım
  • Totodile.
  • Totodile

çok beleş maç bea
  •  Pokémon Dövüş Kulübü V2 <Sona Erdi.>
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Pokémon Dövüş Kulübü V2 <Sona Erdi.>

hoş olmuş

• Bir Magmar'cı olarak, Magby diyorum.
  • Event için 6 kişi daha lazım..

• Oy verebilirsiniz.

Altın almak için:http://forum.registate.net/konu-5-elekid-vs-mareep.html
    adresinden de oy vermeniz gerekiyor.

Event için:http://forum.registate.net/konu-yilbasi-ozel-event.html
    Ödül 30 altın olacak.

• Batırdık valla.
    Elekid alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

Batırdık valla.
    Elekid alır.

+1

Elekid Alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 30 Aralık 2012; 19:16:50 >
  • elekid alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çoğunluğa uymayıp Mareep demek istiyorum, EGEMERT. sen n'aptın hep forumda takip ediyosun galiba 1 dakika arayla atmışsın mesajı
  • Elekid alır
  • Beyler Johto'da şike yapmaya başladım. Videoları önceden ele geçirip değiştiriyorum istediğim gibi. Bu maç da Mareep'in. Yine ters köşe olacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.