Şu anda Delibird'in saldırıları tam olmadığı için bi' şey diyemeyeceğim, galiba yanlışlıkla oldu 2 saldırı var Delibird'de
quote:Orijinalden alıntı: Whitfield Şu anda Delibird'in saldırıları tam olmadığı için bi' şey diyemeyeceğim, galiba yanlışlıkla oldu 2 saldırı var Delibird'de Hayır, diğer savaşlarda da 2 saldırıya sahipti.Birden fazla da TM öğrenemeyecekleri için de böyle kaldı.
quote:Orijinalden alıntı: CrasHh quote:Orijinalden alıntı: Whitfield Şu anda Delibird'in saldırıları tam olmadığı için bi' şey diyemeyeceğim, galiba yanlışlıkla oldu 2 saldırı var Delibird'de Hayır, diğer savaşlarda da 2 saldırıya sahipti.Birden fazla da TM öğrenemeyecekleri için de böyle kaldı. Hiç dikkat etmemişim, o zaman Gligar diyorum
quote:Orijinalden alıntı: TheGaMeBoy Bende Katılmak İstiyorum Döüş Külübünede Geçmi Kaldım ? 2.sezon bitmek üzere denilebilir.
quote:Orijinalden alıntı: CrasHh quote:Orijinalden alıntı: TheGaMeBoy Bende Katılmak İstiyorum Döüş Külübünede Geçmi Kaldım ? 2.sezon bitmek üzere denilebilir. O Zaman 3.Sezonda Katılmak İsterim.
Oy verebilirsiniz. Altın almak için:http://forum.registate.net/konu-28-corsola-vs-tyrogue.html adresinden de oy vermeniz gerekiyor.
Tyrogue çok iyi gidiyor brick break ile, rahat alır yok yere gitti güzelim Gligar, sand attack belasına şampiyonluktan oldu