Şimdi Ara

Pokémon : Explore the New Planet!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Shade_ -- 7 Ağustos 2016; 11:36:26 >
  • gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Shade_ -- 7 Ağustos 2016; 11:36:46 >
  • B1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Shade_ -- 7 Ağustos 2016; 11:37:10 >
  • B]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Shade_ -- 7 Ağustos 2016; 11:37:56 >
  • B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Shade_ -- 7 Ağustos 2016; 11:38:21 >
  • B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Shade_ -- 7 Ağustos 2016; 11:39:09 >
  • Eline sağlık çok güzel olmuş.
  • Hiç sıkılmadan okudum Yeni sezon gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok eksik var. Örneğin sen anlatım yaparken her efsaneden bir tane varmış gibi anlatımışsın. Fakat her efsaneden bir tane değil bir çok var. Ayrıca Suicune konuşamaz gibi detaylar gibi bir dolu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TryItOut

Hiç sıkılmadan okudum Yeni sezon gelsin

Teşekkür ederim ikinci sezon yazılı hazır. Ama pek ilgi olmadığı için yayınlamamıştım. Bu senaryoyu 2-3 yıl önce başka bir forumda yayınlamıştım dolayısıyla bazı resimlerin linki ölmüş kusura bakmayın. Eğer isterseniz ikinci sezonuda hızlı hızlı yayınlayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByBarS_Bek

Çok eksik var. Örneğin sen anlatım yaparken her efsaneden bir tane varmış gibi anlatımışsın. Fakat her efsaneden bir tane değil bir çok var. Ayrıca Suicune konuşamaz gibi detaylar gibi bir dolu var.

Haklısınız, fakat dikkat ederseniz alternatif bir dünya betimledim. Dolayısıyla bilerek yaptığım bazı değişikler var. Zaten dikkat ederseniz animede de senaryonun akışına göre bazı şeyler oyunlardan farklı olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Shade_ -- 5 Nisan 2014; 1:43:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.