Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1894. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.327
Cevap
185
Favori
1.147.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18921893189418951896
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bende 45 TL ama androidli birine aldıracağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 0727 5262 9889 Hediyeleşmek isteyenler ekleyebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. kez meltan kutusunu açtım. toplam 140 taneden fazla meltan yakaladım. tamam shiny,yüksek cp yada 100iv beklemiyorum da, bari 1 tane 10cp 90iv bir şey ver geliştireyim be. geliştirip fulleyecek bi tane düzgün bir şey vermedi. 1000 şeker oldu 80 ivlerden birini geliştiriyorum artık Pokémon GO [ANA KONU] belli ki koleksiyonunu yapacam düzgün bir şey bulana kadar zaten gymlere bırakırım artık Pokémon GO [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 27 Haziran 2021; 2:47:31 >
  • bu pokestop oylaması kaç günde bitiyor yav 14 gündür oylamada Pokémon GO [ANA KONU] 

Pokémon GO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 27 Haziran 2021; 9:28:31 >
  • Oylama yapıp updgrade hakkı alacaksın. O hakkı pokestop isteğine uygulayacaksın. O zaman biter. Upgrade hakkı uygulamadan bitmiyor 6-7 aydır bekleyen isteklerim var

• PvP iv ye uygun olanı var mı diye kontrol et

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-96B6D01A8

bu pokestop oylaması kaç günde bitiyor yav 14 gündür oylamada  

oylama linklerini buradan paylaşırsanız veya ana konu gibi bir konu açarsak iyi olur aslında gören oylar. Meltan konusu da tamamen şans işi sanırım bugün ikinci defa çalıştırdım kutuyu 70 tane yakalayabildim 80 iv bile yoktu, ilk çalıştırdığımda ise 100 iv yakalamıştım 1 tane.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kangroo kullanıcısına yanıt
    Farketmiyor, sistem oylama yapmanı istiyor. Bu yüzden 1 milyon kişi onaylasa da bekletiyor. Oylama alıp Upgrade hakkı kazanınca ve onu da pokestop isteğine işleyince pokestop isteğini öne çıkarıyor ve 2-3 gün içinde sonuçlandırıyor

• burammstein B kullanıcısına yanıt
    Hesaba daha önceden bot bağlanmış. Botun yakaladığı pokemonlara çizik atmış oyun. Silin çantanızdan yer açılsın. Hiçbir faydaları yok o pokemonların. Aksine çantanızda yer kaplar.

• sdenizhan kullanıcısına yanıt

peki hiç oy almazsa? Mesela bulunduğum yerde neredeyse hiç pokestop yok. 38 olmaya baya yaklaştım. Kim oy verir ki?

• kangroo kullanıcısına yanıt
    Wayfarer denen bir site var Niantic’in ... orada mutlaka birileri görüp olumlu/olumsuz oy veriyor.. sadece sonuçlanma aşamasında istek atanın upgrade hakkı alıp işlemesi gerekiyor. Eğer o hakkı almazsa aylarca bekliyor.

Örnek olarak önüme düşen bir istek:

Pokémon GO [ANA KONU]

Bunlarda benim isteklerim kabul edilenlerde “upgraded” yazdığını görürsün. “Upgrade Next” yazan ise sonraki upgrade hakkım otomatik olarak işlenecek olanlar.

Pokémon GO [ANA KONU]

Video linklerimi paylaşırdım da gofest videosundan uyarı yedim. O yüzden istersen özelden atarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sdenizhan

Oylama yapıp updgrade hakkı alacaksın. O hakkı pokestop isteğine uygulayacaksın. O zaman biter. Upgrade hakkı uygulamadan bitmiyor 6-7 aydır bekleyen isteklerim var

valla nasıl yapıldığını bilmiyorum upgrade hakkı falan, ama oylama falan yapmaya çalışıp denerim. söylediğiniz iyi oldu teşekkürler. 2haftadır sonuçlancak diye bekliyordum.

• quote:

PvP iv ye uygun olanı var mı diye kontrol et

fulleyip master ligde kullanmayı düşünüyorum ben o yüzden yüksek iv arıyorum. şeker çok diye bi tane geliştirip 2.5k da bıraktım. tam pvp özel ayarlanmadı ama, çok önemli değil orda kullancak pokemon çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 27 Haziran 2021; 14:6:4 >
  • Allah yardımcın olsun bende de tonla var 90 üstü olunca bıraktım aramayı :)

• sdenizhan kullanıcısına yanıt

10 tane oylama yaptım şimdilik. 1 tane upgrade hakkı için ortalama ne yapmak lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 27 Haziran 2021; 14:38:56 >
  • 100 tane doğru yapmak lazım. Doğru yapmakta, bir pokestop için genel toplulukla aynı doğrultuda oy vermek demek..

• quote:

100 tane doğru yapmak lazım. Doğru yapmakta, bir pokestop için genel toplulukla aynı doğrultuda oy vermek demek..

uzunmuş biraz, bari inş başvurum patlamazda uğraştığım boşa gitmez :D 1 tane şuraya koysalar yetecek, fazlası ile uğraşmam zaten. çevre de hiç yok, red yerse bide uğraştığımızla kalıyoruz herhalde Pokémon GO [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 27 Haziran 2021; 14:44:10 >
  • Arkadaşlar 13 gündür gym de bekleyen 6 pokemonum bugün geri döndü, ama sadece birinden 50 coin geldi diğerlerinden coin gelmedi bu nasıl iş? 13 gündür gymlerde bekiyordu pokemonlar.

Bazı arkadaşlıklarda alt kısımlarda görevler açılıyor bunlar neye göre açılıyor ve kontrol etmenin kolay yolu var mı, 80 kişiye tek tek bakmak yourucu bir iş.

Tynamo 100 iv bir pokemonum ve ve gelitşirmek istiyorum Tynamo candy'sini en kolay nasıl elde edebilirim.

26 lvl olmak üzereyim ama elimde hala güçlü pokemonlar yok. Kendim %90 bir farfecth geliştirdim Sirfecht oldu 2432'ye kadar power up yaptım. Elindeki pırasa ile oldukça güzel iş yapıyor hele etkili olduğu tür olunca oldukça iyi iş çıkarıyor. Birde oyunun verdiği Machampı geliştirdim o olmasa bu günlere gelemezdim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

Arkadaşlar 13 gündür gym de bekleyen 6 pokemonum bugün geri döndü, ama sadece birinden 50 coin geldi diğerlerinden coin gelmedi bu nasıl iş? 13 gündür gymlerde bekiyordu pokemonlar.

Bazı arkadaşlıklarda alt kısımlarda görevler açılıyor bunlar neye göre açılıyor ve kontrol etmenin kolay yolu var mı, 80 kişiye tek tek bakmak yourucu bir iş.

Tynamo 100 iv bir pokemonum ve ve gelitşirmek istiyorum Tynamo candy'sini en kolay nasıl elde edebilirim.

26 lvl olmak üzereyim ama elimde hala güçlü pokemonlar yok. Kendim %90 bir farfecth geliştirdim Sirfecht oldu 2432'ye kadar power up yaptım. Elindeki pırasa ile oldukça güzel iş yapıyor hele etkili olduğu tür olunca oldukça iyi iş çıkarıyor. Birde oyunun verdiği Machampı geliştirdim o olmasa bu günlere gelemezdim :)

İlk soruya cevap vereyim sadece günlük 50 coin limiti var, 500 tane pokemonun da düşse günlük max. 50 coin veriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Güzel tezgah kurmuşlar. Hem pokemonu geri gym den alamayalım, hem faydalanamayalım mecburi olarak bekletsinler sonra sadece bir tanesine ödül veriyoruz desinler. Daha saçma bir kural duymadım oyun dünyasında.

• 
Sayfa: önceki 18921893189418951896
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.