yokmu güzel pokemon sergileyecek olan biraz gözümüz gönlümüz açılsa |
Pokémon GO [ANA KONU] (1908. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kangrooyokmu güzel pokemon sergileyecek olan biraz gözümüz gönlümüz açılsa
Emin misin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Richard ParkerEmin misin
Alıntıları Gösterevet neden ki ???
-
quote:
Orijinalden alıntı: kangrooevet neden ki ???
Alıntıları Gösterşakasına dedim, atarım gün içinde hesapla ilgili birkaç şey :)
-
Görelim bakalım neler var
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 5 Eylül 2021; 13:12:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar lütfen raid kule savaşı için davet atın şimdiye kadar ne savaşları kazanabildim nede 40 tane arkadaş ekli bir kişi bile davetime gelmedi hatta cebimi yazayım 534 529 20 18 çaldırıp kapatsa bile hemen girerim davete bir tane savaştan güzel bir pokemon bende kazanayım çok rica ediyorum 9999 2351 4545 de traıner kodum
-
Listemde mega slowbro vardı, kaybolmuş listemden.. Bilgi sahibi bi arkadaş varmı bu konuda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunları nasıl kazandın. Bir de benim bi önceki mesajımdaki sorunun neden kaynaklandığı hakkında bi bilgin varmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mega evrimler sınırlı süreyle aktif kalıyor. pokemon normale dönüyor süre bitince.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TyznkerMega evrimler sınırlı süreyle aktif kalıyor. pokemon normale dönüyor süre bitince.
hadiya mantığı ne ozaman bunların devamlı durmayacaksa
-
quote:
Orijinalden alıntı: the guardian14hadiya mantığı ne ozaman bunların devamlı durmayacaksa
Alıntıları Gösteraynı anda 1 adet pokemonunuz mega olabilir.
mega evrim 8 saat sürer.
8 saat boyunca tüm atak defans ve dayanıklılık artar.
mega evrim geçiren pokemonlar bir sonraki mega evrimlerinde daha az mega enerji harcar
mega evrim geçiren pokemonlar yürüyerek şekerle birlikte mega enerji de biriktirebilirler.
mega pokemonun biriktirdiği mega enerji başka bir aynı tip pokemonu da mega yapabilir.
mega pokemonların olayı raidlerde çok güçlü olmasıdır.
-
8765 4262 7488
-
quote:
Orijinalden alıntı: gabuka44arkadaşlar lütfen raid kule savaşı için davet atın şimdiye kadar ne savaşları kazanabildim nede 40 tane arkadaş ekli bir kişi bile davetime gelmedi hatta cebimi yazayım 534 529 20 18 çaldırıp kapatsa bile hemen girerim davete bir tane savaştan güzel bir pokemon bende kazanayım çok rica ediyorum 9999 2351 4545 de traıner kodum
Oyuna bende yeni basladim. 5-6 gündür oynuyorum. Hep çer çöp pokemonlar var. Seni eklerim ama kodunu nereye yazacam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EfsanelerölmezunutmayınOyuna bende yeni basladim. 5-6 gündür oynuyorum. Hep çer çöp pokemonlar var. Seni eklerim ama kodunu nereye yazacam
Alıntıları GösterTamamdır ekledim
8149 1054 1792 bu da benim trainer kodum. Aktif olanlar eklesin. Arkadaşların ne özelliği oluyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Baroone
Selam arkadaşlar, pokogenie üzerinden mega raid katılımı yapamıyorum. "İnfo" yazısı var. İlla üyelik mi almak gerekiyor mega raide katılabilmek için...youtube'ta "pokegenie info kaldırmak" diye arama yapın.. pokemon tv türkiye kanalının videosunu izleyin
-
hocam haftalardır oynuyorum dediğiniz gibi hiç bir adam akıllı pokemon gelmedi %95 çer çöpten ibaret
-
7862 5537 5711
-
ya bu gymlerden pokemonu çağırmak için bişey yok mu? 100gündür 3 tanesi dönmedi gitti.
-
hocam selam, epeydir oyundan hediyeleşiyoruz. bi ara trade felan yapak. :) emredioksit ben
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X