Şimdi Ara

Pokémon Heart Gold/Soul Silver Oyun Çözümü (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
27.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umutum9

quote:

Orijinalden alıntı: egemert35

pokemon gelişirken hiçbir tuşa basma gelişir o zaman

2006dan önceki oyunlarda böyle bir sorun var 3.nesil pokesi kantoda gelişmiyor

hmm trade yaptınız galiba gelişiyor normalde çünkü ben emerald ve leaf green oynarken trade yapmıştım ıyvasaur la torchic i gelişmişti sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 12 Eylül 2010; 0:11:34 >
  • quote:

quote:

quote:

hmm trade yaptınız galiba gelişiyor normalde çünkü ben emerald ve leaf green oynarken trade yapmıştım ıyvasaur la torchic i gelişmişti sorunsuz

tamam şimdi anladım svabluda pokerus var

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-861129304

Alıntıları Göster
    Emre kardeşim bence bunları en üstteki başlıkta biriktir daha güzel olur diye düşünüyorum çok iyi yapmışsın emek harcamışsın helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

quote:

quote:

quote:

tamam şimdi anladım svabluda pokerus var

Alıntıları Göster
    Gayet güzel yazıyorsun oyunu bitirmeyenlere yardımcı olurAma tek bir eksiğini gördüm oda benim görüşüm biraz daha rival ve GYM maçlarına önem vererek taktik vererek yazmandır

• quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

Emre kardeşim bence bunları en üstteki başlıkta biriktir daha güzel olur diye düşünüyorum çok iyi yapmışsın emek harcamışsın helal olsun.

Ben de öyle yapmayı planlıyodum.Teşekkürler Batın.

quote:

Orijinalden alıntı: VarlıksızVarlık

Gayet güzel yazıyorsun oyunu bitirmeyenlere yardımcı olurAma tek bir eksiğini gördüm oda benim görüşüm biraz daha rival ve GYM maçlarına önem vererek taktik vererek yazmandır

Önerin için teşekkürler.Onu da düzelticem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 12 Eylül 2010; 0:40:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

Ben de öyle yapmayı planlıyodum.Teşekkürler Batın.

quote:

Orijinalden alıntı: VarlıksızVarlık

Önerin için teşekkürler.Onu da düzelticem.

Alıntıları Göster
    9.BÖLÜM PLS

• quote:

9.BÖLÜM PLS

Alıntıları Göster
    BÖLÜM 9

Azalea Town
    Şehre girdiğinizde Roket Takımından bir üyenin kuyunun başında beklediğini göreceksiniz.Pokécenter'da canınızı fulleyin ve şehri dolaşın.Gym'e giremezsiniz çünkü Roket Takımı üyesi kapıyı tutuyor.Kurt ile konuşmanız lazım.Onun evi şehrin kuzeybatısında.Bu adama Apricorn verirseniz o size Ball yapar.Bu adam roket takımına kızgın ve kuyuyu basmaya gidecek.Kahraman olmak böyle birşeydir.Siz de onla birlikte gidin.

Slowpoke Kuyusu
    Burada görülen Pokémonlar:

Old Rod'la yakalanabilen Pokémonlar:
     Pokémon Heart Gold/Soul Silver Oyun Çözümü

Kurt merdivenden inerken düşmüş ve belini incitmiş.Adam Kara Murat değil sonuçta.Sendne onları yenmeni isticek ve bizde seve seve kabul edicez.
    Trainerlar;
    Team Rocket Grunt:

Team Rocket Grunt:

Team Rocket Grunt:

Hepsini yendikten sonra Proton ile mücadele edicez.
    Boss Savaşı:
    Yetkili Proton

Pokémonları:

Zubat-Koffing
    Level8-Level 12
    Yenmesi kesinlikle zor değil.Sadece Koffing'te hafiften zorlanabilirsiniz.

Onu yendikten sonra o sizi Slowpokeler ile başbaşa bırakıyor.Daha sonra kendimizi Kurt'un evinde buluyoruz.

Devam Edicek...

• quote:

BÖLÜM 9

Azalea Town
    Şehre girdiğinizde Roket Takımından bir üyenin kuyunun başında beklediğini göreceksiniz.Pokécenter'da canınızı fulleyin ve şehri dolaşın.Gym'e giremezsiniz çünkü Roket Takımı üyesi kapıyı tutuyor.Kurt ile konuşmanız lazım.Onun evi şehrin kuzeybatısında.Bu adama Apricorn verirseniz o size Ball yapar.Bu adam roket takımına kızgın ve kuyuyu basmaya gidecek.Kahraman olmak böyle birşeydir.Siz de onla birlikte gidin.

Slowpoke Kuyusu
    Burada görülen Pokémonlar:

Old Rod'la yakalanabilen Pokémonlar:

Kurt merdivenden inerken düşmüş ve belini incitmiş.Adam Kara Murat değil sonuçta.Sendne onları yenmeni isticek ve bizde seve seve kabul edicez.
    Trainerlar;
    Team Rocket Grunt:

Team Rocket Grunt:

Team Rocket Grunt:

Hepsini yendikten sonra Proton ile mücadele edicez.
    Boss Savaşı:
    Yetkili Proton

Pokémonları:

Zubat-Koffing
    Level8-Level 12
    Yenmesi kesinlikle zor değil.Sadece Koffing'te hafiften zorlanabilirsiniz.

Onu yendikten sonra o sizi Slowpokeler ile başbaşa bırakıyor.Daha sonra kendimizi Kurt'un evinde buluyoruz.

Devam Edicek...

Alıntıları Göster
    Gayet iyi devam ediyorsun yazıya kendi düşüncelerini katman iyi oluyor

• Saolasın üstad devamını bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: honeycrown

Saolasın üstad devamını bekliyoruz
    iyi gidiyo üstad
  • quote:

iyi gidiyo üstad

Alıntıları Göster
    Süper .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nestie

Süper .

Alıntıları Göster
    BÖLÜM 10

Azelea Kasabası
    Kurt'un evine dönünce Kurt size Red adlı bir Trainer'in bütün Roket Takımını nasıl yendiğini söyleyecek.Ardından faaliyetlerine tekrar başladıklarını anlatacak.Size FastBall verecek.Bu kaçan Pokémonlar üzerinde etkilidir.(Abra Raikou Entei vs.)Güzel.Ayrıca o sizin için Apricorn'lardan Pokétopları da yapabilir.
    İşte liste;
    =

Kırmızı Apricorn=Level Ball
    *Wild Pokémonlar arasında en yükseğini yakalama şansı yüksektir.

=

Mavi Apricorn=Lure Ball
    *Oltayla avlanan Wild Pokémonları yakalama şansı yüksektir.

=

Sarı Apricorn=Moon Ball
    *Gelişimleri Ay Taşıyla olan Wild Pokémonları yakalama şansı yüksektir.

=

Yeşil Apricorn=Friend Ball
    *Normal Pokétopu ile aynıdır.Farkı Pokémonun Happinessini arttırarak yakalamasıdır.

=

Beyaz Apricorn=Fast Ball
    *Bu kaçan Pokémonlar üzerinde etkilidir.(Abra Raikou Entei vs.)

=

Siyah Apricorn=Heavy Ball
    *Bu 220Kg'dan ağır olan Pokémonlar için etkilidir.(Mesela Onix)

=

Pembe Apricorn=Love Ball
    *Bu topta savaşta kullandığınız Pokémonun zıt cinsiyeti olan Pokémonu daha iyi yakalar.(Mesela Nidoran F'niz var ve Nidoran M yakalayacaksınız.Ya da tam tersi.

Daha sonra Kurt size telefonunu verecek.
    Şimdi Pokécenter'a gidip Pokémonlarınızı iyileştirin.Çünkü 2.rozeti alacağız.Tam giderken...Kimi görüyoruz tahmin edin?Bir de baktım kavruk esmer bir adam.Kim?
    -Rival

Eğer Chikorita Seçtiyseniz:
    Lv.14
    Lv.16
    Lv.18
    Eğer Cyndaquil Seçtiyseniz:
    Lv.14
    Lv.16
    Lv.18
    Eğer Totodile Seçtiyseniz:
    Lv.14
    Lv.16
    Lv.18

*Gastly Curse yapıp canının %50sini kesip sizin her tur canınızı götürebilir.İyibir Psişik Pokémonu veya diğer bir Gastly veya karanlık saldırısı ile Gatly'i kolayca yenebilirsiniz.
    İkinci sırada başlangıç Pokémonu var.Totodile seçtiyseniz Bayleef sizi incitebilir.Çünkü Synthesis'le canını geri kazanabilir.Cyndaquil seçtiyseniz SmokeScreen ile Croconaw'ı zorlayabilirsiniz.Sakın Starter'ların canını 1/3'e düşürmeyin.Çünkü %50 daha fazla vuruyorlar.

Rakibinizi yendikten sonra size zayıf diyecek.Kendisine zayıf diyecek.Roket takımına zayıf diyecek.
    Tamam 2.rozet bizi bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 12 Eylül 2010; 14:42:47 >

• quote:

BÖLÜM 10

Azelea Kasabası
    Kurt'un evine dönünce Kurt size Red adlı bir Trainer'in bütün Roket Takımını nasıl yendiğini söyleyecek.Ardından faaliyetlerine tekrar başladıklarını anlatacak.Size FastBall verecek.Bu kaçan Pokémonlar üzerinde etkilidir.(Abra Raikou Entei vs.)Güzel.Ayrıca o sizin için Apricorn'lardan Pokétopları da yapabilir.
    İşte liste;
    =

Kırmızı Apricorn=Level Ball
    *Wild Pokémonlar arasında en yükseğini yakalama şansı yüksektir.

=

Mavi Apricorn=Lure Ball
    *Oltayla avlanan Wild Pokémonları yakalama şansı yüksektir.

=

Sarı Apricorn=Moon Ball
    *Gelişimleri Ay Taşıyla olan Wild Pokémonları yakalama şansı yüksektir.

=

Yeşil Apricorn=Friend Ball
    *Normal Pokétopu ile aynıdır.Farkı Pokémonun Happinessini arttırarak yakalamasıdır.

=

Beyaz Apricorn=Fast Ball
    *Bu kaçan Pokémonlar üzerinde etkilidir.(Abra Raikou Entei vs.)

=

Siyah Apricorn=Heavy Ball
    *Bu 220Kg'dan ağır olan Pokémonlar için etkilidir.(Mesela Onix)

=

Pembe Apricorn=Love Ball
    *Bu topta savaşta kullandığınız Pokémonun zıt cinsiyeti olan Pokémonu daha iyi yakalar.(Mesela Nidoran F'niz var ve Nidoran M yakalayacaksınız.Ya da tam tersi.

Daha sonra Kurt size telefonunu verecek.
    Şimdi Pokécenter'a gidip Pokémonlarınızı iyileştirin.Çünkü 2.rozeti alacağız.Tam giderken...Kimi görüyoruz tahmin edin?Bir de baktım kavruk esmer bir adam.Kim?
    -Rival

Eğer Chikorita Seçtiyseniz:
    Lv.14
    Lv.16
    Lv.18
    Eğer Cyndaquil Seçtiyseniz:
    Lv.14
    Lv.16
    Lv.18
    Eğer Totodile Seçtiyseniz:
    Lv.14
    Lv.16
    Lv.18

*Gastly Curse yapıp canının %50sini kesip sizin her tur canınızı götürebilir.İyibir Psişik Pokémonu veya diğer bir Gastly veya karanlık saldırısı ile Gatly'i kolayca yenebilirsiniz.
    İkinci sırada başlangıç Pokémonu var.Totodile seçtiyseniz Bayleef sizi incitebilir.Çünkü Synthesis'le canını geri kazanabilir.Cyndaquil seçtiyseniz SmokeScreen ile Croconaw'ı zorlayabilirsiniz.Sakın Starter'ların canını 1/3'e düşürmeyin.Çünkü %50 daha fazla vuruyorlar.

Rakibinizi yendikten sonra size zayıf diyecek.Kendisine zayıf diyecek.Roket takımına zayıf diyecek.
    Tamam 2.rozet bizi bekliyor.

Alıntıları Göster
    balları merak ediyordum çok saol

• quote:

balları merak ediyordum çok saol

Alıntıları Göster
    Gyaet güzel olmuş üstelik rival battle'ıda özenle hazırlamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rich Duck

Gyaet güzel olmuş üstelik rival battle'ıda özenle hazırlamışsın

Alıntıları Göster
    BÖLÜM 11

Azalea Gym Salonu

Bu Gym Salonunda birkaç trainer var;

Bug Catcher Al:

Bug Catcher Benny:

Twins Amy&May:

Bug Catcher Josh:

Gym Salonuna Giremiyorum!?

• KuzeyBatıdaki Kurt'un evine git ve onla konuş.
    • SlowPoke Kuyusundaki Roket Takımını yen.

Şu örümceklere bakın!Korkunç!6 bacakları var.Örümcek değiller.Ağların üzerinden geçmek için yapılmış araçlar.Kafanız mı karıştı?Hemen yardım ediyorum.
    1.KISIM
    Ortadaki örümcek sizi Bug Catcher Al'a götürür.
    Sağdaki örümcek sizi çıkmaz sokağa götürür.
    Soldaki örümcek sizi ikinci kısma götürür.
    2.KISIM
    Birazcık başınızda ördekler dönebilir.Kafanız karışabilir yani.Tıpkı böyle.

Hiçbir kolu çevirmezseniz İkizlere gidersiniz.Oyundaki ilk ikili savaş.
    En baştaki Mavi Kolu çevirince mavi ağı engeller ve Bug Catcher Josh'a gidersiniz.Onun yanında kol yok.
    Bugsy'e gidemediniz değil mi?İlk baştaki mavi kolu çevirmeyin.Onun yerine ikizlerin yanındakini çevirin.Sizi kırmızıya götürcek.Kırmızıyı da çevirince Bugsy ile yüzyüze kalıcaksınız.

Boss Fight:
    Azalea Kasabası Gym Lideri:Bugsy

Pokémonları:

Scyther-Metapod-Kakuna
    Level17-Level15-Level15

*Bugsy kız değilmiş.Valla ben kız sanıyodum.O en güçlü Pokémonu Scyther ile savaşa başlıyor.Dikkatli olmazsanız Scyther sizi çig çiğ doğrar.O Quick Attack saldırısına sahip.Sorunsuz hep ilk vurur.Focus Energy'si var.Kritik oranını yükseltiyor.Leer'i var.Defansınızı yumuşatıyor.Bu Pokémona çok dikkat edin.Defese Curl falan yapın.Sitrus Berry'e sahip olması da onun+sı.Canı çok azalınca Bugsy SuperPotion kullanıyor.Gerçekten zor.Ama Onix ve diğer Kaya Pokémonlarınız varsa yaşadınız.X4 vurursunuz.
    Bu arada Scyther U-Turn'a sahip.Bu da onun +sı.Size vuruyor ve karşınıza başka Pokémon çıkartıyor.Scyther diğer Pokémonları kalkan olarak kullanıyor.
    *Metapod ve Kakuna mı?Gerçekten mi?Evet gerçekten.En fazla korkmanız gereken şey Poison Sting ve String Shot olsun.Ben onlara bedava exp diyorum.

Onu yenince
    TM89-U Turn alıcaksınız.Helal olsun!
    Ve Hive Badge alıcaksınız.Cut kullanabileceksiniz ve 30lwl Trade edilen Pokémonlar size itaat edicek.

Sıradaki Macera:Ilex Ormanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 12 Eylül 2010; 18:15:29 >

• quote:

BÖLÜM 11

Azalea Gym Salonu

Bu Gym Salonunda birkaç trainer var;

Bug Catcher Al:

Bug Catcher Benny:

Twins Amy&May:

Bug Catcher Josh:

Gym Salonuna Giremiyorum!?

• KuzeyBatıdaki Kurt'un evine git ve onla konuş.
    • SlowPoke Kuyusundaki Roket Takımını yen.

Şu örümceklere bakın!Korkunç!6 bacakları var.Örümcek değiller.Ağların üzerinden geçmek için yapılmış araçlar.Kafanız mı karıştı?Hemen yardım ediyorum.
    1.KISIM
    Ortadaki örümcek sizi Bug Catcher Al'a götürür.
    Sağdaki örümcek sizi çıkmaz sokağa götürür.
    Soldaki örümcek sizi ikinci kısma götürür.
    2.KISIM
    Birazcık başınızda ördekler dönebilir.Kafanız karışabilir yani.Tıpkı böyle.

Hiçbir kolu çevirmezseniz İkizlere gidersiniz.Oyundaki ilk ikili savaş.
    En baştaki Mavi Kolu çevirince mavi ağı engeller ve Bug Catcher Josh'a gidersiniz.Onun yanında kol yok.
    Bugsy'e gidemediniz değil mi?İlk baştaki mavi kolu çevirmeyin.Onun yerine ikizlerin yanındakini çevirin.Sizi kırmızıya götürcek.Kırmızıyı da çevirince Bugsy ile yüzyüze kalıcaksınız.

Boss Fight:
    Azalea Kasabası Gym Lideri:Bugsy

Pokémonları:

Scyther-Metapod-Kakuna
    Level17-Level15-Level15

*Bugsy kız değilmiş.Valla ben kız sanıyodum.O en güçlü Pokémonu Scyther ile savaşa başlıyor.Dikkatli olmazsanız Scyther sizi çig çiğ doğrar.O Quick Attack saldırısına sahip.Sorunsuz hep ilk vurur.Focus Energy'si var.Kritik oranını yükseltiyor.Leer'i var.Defansınızı yumuşatıyor.Bu Pokémona çok dikkat edin.Defese Curl falan yapın.Sitrus Berry'e sahip olması da onun+sı.Canı çok azalınca Bugsy SuperPotion kullanıyor.Gerçekten zor.Ama Onix ve diğer Kaya Pokémonlarınız varsa yaşadınız.X4 vurursunuz.
    Bu arada Scyther U-Turn'a sahip.Bu da onun +sı.Size vuruyor ve karşınıza başka Pokémon çıkartıyor.Scyther diğer Pokémonları kalkan olarak kullanıyor.
    *Metapod ve Kakuna mı?Gerçekten mi?Evet gerçekten.En fazla korkmanız gereken şey Poison Sting ve String Shot olsun.Ben onlara bedava exp diyorum.

Onu yenince
    TM89-U Turn alıcaksınız.Helal olsun!
    Ve Hive Badge alıcaksınız.Cut kullanabileceksiniz ve 30lwl Trade edilen Pokémonlar size itaat edicek.

Sıradaki Macera:Ilex Ormanı

Alıntıları Göster
    DEVAM

• quote:

DEVAM

Alıntıları Göster
    Gym savaşını çok güzel anlatmışsınDevamını bekliyorum
  • quote:

DEVAM

Alıntıları Göster
    Harika gidiyorsun dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chrollo Lucilfer

Harika gidiyorsun dostum

Alıntıları Göster
    Konumun ilk mesajında en alta bakGold ile ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Konumun ilk mesajında en alta bakGold ile ilgili

Alıntıları Göster
    BÖLÜM 12

Ilex Ormanı
    Azalea şehrinin sağından gidin.Kendinizi burada bulacaksınız.

Burada sabah görülen Pokémonlar:

Burada akşam görülen Pokémonlar:

Old Rod ile avlanan Pokémonlar:

Buraya girdiğiniz anda bir çocuk sizi durduracak ve patronun Farfetch'd lerinin kaçtığını söyleyecek.Biz d eiyi bir insan olup onları yakalıyacağız.Sağ tarafa gttiğimizde ilk Farfetch'di göreceğiz.O sizi gördüğü an hemen kaçar.Yakalaması imkansızdır.

Evet işte taktiğimiz.Ağaç dallarının üstüne basarak.Farfetch'din yönünü değiştirebiliyoruz.Arkasını dönünce arkasına geçip A'y basın ve yakalayın.Aynı şey 2. Farfetch'd için de geçerli.

Fartetch'dlerin ikisini de bulduğumuzda adamın patronu geliyor ve bize HM01-Cut veriyor.

Ateş Pokémonlarınızı güçlendirin!

Cut'u aldıktan sonra Azelea şehrine gidin ve yardım ettiğiniz kişiyle konuşun.Size bedava Charchoal vercek.Bu ateş saldırılarını yükseltir.Normal fiyatı 9800dür.

Evet ormana geri dönüp ağacı kestiğinizde ilerledikten sonra ulaşamadığınız şişman bir çocuk göreceksiniz.Üzülmeyin!İlerleyin.Bir Kimono kızı daha göreceksiniz.O bekleyebilir.Kızın sağ tarafından aşağıya inin.Şişman çcuk ağaca kafa atıcak.Kimbilir kaç hücresi öldü!Şişman çocukla konuşun.Sizin Pokémonlarınıza Headbutt öğretebilir.Çok parlak bir saldırdır.70 vurur.Headbutt ile Pokémonlarınıza ağaçlara kafa attırıp şu Pokémonları bulabilirsiniz:
    Çoğu Bölgede:

Dağlık Alanlarda:

Ilex Ormanında:

Kimono kızıyla konuştuktan sonra ormandan çıkın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.