Bildirim
Pokémon Mystery Dungeon Red & Blue Walkthrough <Tamamlandı> (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Beyler Skype'dan bağlandım ben videoda, göremiyordum Wonder Tile diye neyi anlatmak istediğini Emre'nin. Onu da belirtmek isterim. -
Bana gönderme mi var burda.
Pikachu'nun bir level için istediği exp diğerlerine göre az o yüzden bence gayet iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: EGEMERT.
Pikachu'nun bir level için istediği exp diğerlerine göre az o yüzden bence gayet iyi.
Hayır ya.Sen Pikachu muhabbetini açmadan önce çekildi video. -
quote:
Orijinalden alıntı: CrasHh
quote:
Pikachu'nun bir level için istediği exp diğerlerine göre az o yüzden bence gayet iyi.
Hayır ya.Sen Pikachu muhabbetini açmadan önce çekildi video.
Walktrought iyi gidiyor.
Benim pokemonlarım şöyle;
Pikachu 19 Lv.
Mudkip 18 Lv.
Wooper 15 Lv.
Farfetch'd 10 Lv.
Nidoranf 7 Lv.
Zigzagoon 14 Lv.
Rattata 3 Lv.
Eğer pokemonlar takas edilebiliyorsa isteyenle farklı bir pokemon karşılığında takas yapabilirim.
-
-
Ölünce bütün eşyalar ve para gidiyor çoğu değil.
Sabah öldüm yanımda 7000+ para, 2 tane TM (Reflect - Return), Power ve Special Band vardı hepsi gitti.
Ha bu arada bir tane saldırıya tik işareti koyunca o saldırıyı önce a sonra z tuşuna basarak kullanabiliyoruz.Bilgisayar için geçerli. -
quote:
Sabah öldüm yanımda 7000+ para, 2 tane TM (Reflect - Return), Power ve Special Band vardı hepsi gitti.
Ha bu arada bir tane saldırıya tik işareti koyunca o saldırıyı önce a sonra z tuşuna basarak kullanabiliyoruz.Bilgisayar için geçerli.
Her zaman bütün eşyalar gitmiyor, az önce denemek amaçlı öldüm 20/20 olan çanta öldükten sonra 5/20 gibi bir şeydi.
Oğul 4.Bölüm'de fail olmamış beyler adam hepsini aklında tutacak değil ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 22 Ocak 2013; 14:36:45 >
-
quote:
Ha bu arada bir tane saldırıya tik işareti koyunca o saldırıyı önce a sonra z tuşuna basarak kullanabiliyoruz.Bilgisayar için geçerli.
Hepsi gitmiyor. Full inventory'de 6-7 itemin kalır, ama az itemin varsa hepsi gider.
Edit: Fail olunacak durum yok. Görmediğim şey hakkında yorum yapmaya çalışıyorum. Aklımda oyunun senaryosunu tutamam. Nerede ne yapılıyordu diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Cluster -- 22 Ocak 2013; 14:34:03 > -
İlk sayfa full 2. sayfa yarıdaydı sanırım. -
Fail'e bak.
-
quote:
Fail'e bak.
Map'te 2 tane kırmızı nokta var, yani 2 tane düşman var. Diğeri Rhyhorn'dur yüksek ihtimalle. -
quote:
Orijinalden alıntı: Waidmann
quote:
Fail'e bak.
Map'te 2 tane kırmızı nokta var, yani 2 tane düşman var. Diğeri Rhyhorn'dur yüksek ihtimalle.
Yok ikiside Metang.
Resimdekilerden başka bir pokemon yoktu.Metang'a Thunder Shock vurdum ve Rhyhorn ile ilgili yazı çıktı.
-
Hocam kardeşinin adını H1(hebir) sandım sonradan Emir olduğunu idrak ettim -
-
O kadar ilerlemeyelim dedik ama şuan Charizard'ın takımını aradığım yere geldim.
Bu bölümde Emir'e iyi güldüm. -
-
-
Çekimler kaliteli hani. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X