Şimdi Ara

Pokémon Oyuncuları | Pokémon'la İlgili Herşey!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Pokémonla ilgili herşeyi Paylaşacağız.Bilgilendirici Siteler , Oyun Siteleri , Client'li oyunlar.Zaman geçtike altlarında Rehberler, Forumda Yapılan Çalışmaları da Görebileceğiz.

Güncel Oyun Seçenekleri

1-Pokémon Cyrus
    Pokemon Cyrus clientli bir oyundur.Oyun eğlenceli olmakla beraber kolay pokemon level atlatması, meslekleri,grafikleri ile pokémon oyuncusunun gözünü alabiliyor.Aynı zamanda Forumda şuan Birçok kişi oynuyor.Bu yüzden yardım alabilir ve Crew kurup savaşabiliriz.

Yardım alınabilecek siteler,forumlar bloglar(Tıklayınız)

2-Pokémon World Online
    Pokémon World online clientli bir oyundur.Normalde sevilinen ve shiny pokemonların bolca çıktığı ve region seçebileceğiniz pokémon oyunuolan pwo'nun son zamanlarda açılması oyuncuları akın ettirdi.Ancak kötü bir özelliği olan açık kalamaması ve register olaylarının gecikmesi üzerine oyuncular oyunu bıraktılar.Ama yinede özellikleriyle güzelbir oyun olmayı sürdürüyor.

Yardım alınabilecek siteler,forumlar bloglar(Tıklayınız)

Güncellenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 30 Ocak 2011; 14:01:36 >

• eline saglık ama pokemon cyrusda lwl kolay alınmıyor orayı düzeltirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: agah010

eline saglık ama pokemon cyrusda lwl kolay alınmıyor orayı düzeltirsen sevinirim

1.gymin ordasın daha.Birşey görmedinki.Ben 2 haftada 70 level pokemon kastım

Bu arada güzel olmuş
  • Bilgilendirici , eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semblance -- 30 Ocak 2011; 16:00:47 >
  • Bilgilendirme yanlış. Cyrus pwo'dan daha zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

Bilgilendirme yanlış. Cyrus pwo'dan daha zor.

evet cyrus daha zor
  • Ben Cyrus PWO'dan daha kolay demedim ki.Yanlış anladınız.Cyrus kolay dedim.Kıyaslama yok.
    Bu arada kendi yazdıklarınızı da koyabilirim.
    @PhortakaL_ sağol
    @agah10 Sağol
    @Lugi@ sağol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.