Şimdi Ara

POKéMON OYUNU ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Pokémon oyunu oynayacağım ama bu oyun bilgisayarda oynanacak, istediğin Pokémon arkanda dolaşabilecek (ash'in pikachu'su gibi) online olup olmaması önemli değil 1. nesil pokemonlar olacak 2. nesilde olabilir ama 3. nesil ve üstü olmasın. Görüntüler güzel olsun canlı olsun 3 boyutlu olup olmaması önemli değil. Oyun bilgisayar için yapışmış olsun emulator ile oynamak istemiyorum. Pokémon Fire Red gibi olabilir ama oyunun ekran büyüklüğü o kadar küçük olmasın. Büyük olunca kenarlarındaki köşeler görülmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

http://forum.donanimhaber.com/m_46136183/mpage_26/key_/tm.htm

kardeş nasıl üye olunuyor ou falan anlatıversene yada anlatan biryerin linkini versene
  • Konuya yazarsan yardım ederler.
    Ben yeni kayıt sisteminden pek anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 20 Temmuz 2012; 22:05:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

Konuya yazarsan yardım ederler.
    Ben yeni kayıt sisteminden pek anlamıyorum.

teşekkürler
  • Aradığın oyunu tam anlamıyla Pokemon World Online karşılıyor. Yukarı Egemert linkini vermiş zaten konunun. Oyun başlarda çok zevkli geliyor fakat 8 Kanto 8 Johto olmak üzere toplam 16 rozet topluyorsun. Bunları toplayınca oyun bitiyor. Arkadaşla bayağı eğlendik fakat 16 rozetide alınca oyun bitiyor biraz kısa sürüyor anlıyacağın. Tavsiye ederim fakat bitirmelisin oyunu. İstersen rozetlerden sonra da devam edip rare pokemonlar yakalayabilirsin.

Not: Oyunda hack filan var bazen görürsün çok hızlı hareket ederler v.s 95 level yaparlar pokemonları. Ama hack kullanma sakın oyunun zevkini al.
  • kardeş pwo kapalı şuan ne zaman açılır cyrus da kapalı ya ben napcam arkadaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Tabanlı Pokemon Oyunları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyux89

kardeş pwo kapalı şuan ne zaman açılır cyrus da kapalı ya ben napcam arkadaş

Evet ya, bi oyun buldum o da olmuyor .
  • pwo açıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.