Şimdi Ara

Pokémon Platinum Ana Konu (Nds oyunu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
10.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Exp share almak için :

Eterna şehrindeki bisiklet yolunun girişinde profesörün yardımcısı var. Onla konuşun 30 farklı çeşit pokemon görmüşseniz size exp share verecek. Exp share'i aldıktan sonra takımdan bir pokemona verirseniz exp savaştırdığınız pokemonunuz ve o pokemon arasında paylaştırılır..
  • Evet kendisi çok faydalı bir item. Yakında itemlerle ilgili konu da ekleyeceğim o zaman lucky egg nerden çıkar exp share nasıl kullanılır mahco brace ne işe yarar inşallah resimli anlatacağım. Vede elvovesi mutlulukla olna pokeleri nasıl evrimleştireceğinizi de resimli rehberle açıklayacağım...
  • Süper olur benim budew 25 oldu hala evrimleşmedi :)
  • thepowerofaytzey@hotmail.com önceden ekle de anlatıyım...
  • ekledim
  • SeLam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 18 Eylül 2009; 23:16:35 >
  • Kardeş serebiiden aldım bende. Ki sende öyle yapmışsın. Darkai shaymin nintendo event olmadan yakalanmıyor. Buda yazıyı okumadınığını gösteriyır zaten. Regileri de veremedim çünkü ne hikmetse mağaralarında bulamadım ligi bitirdikten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytzey

Kardeş serebiiden aldım bende. Ki sende öyle yapmışsın. Darkai shaymin nintendo event olmadan yakalanmıyor. Buda yazıyı okumadınığını gösteriyır zaten. Regileri de veremedim çünkü ne hikmetse mağaralarında bulamadım ligi bitirdikten sonra

Kardeş okudum yazıyı event olduğunu bile bileyazdım.
  • bu sour food seven pokeler için ne vermemiz lazım?
  • Aspear Leppa oran Persn Sitrus dan yapılan poffinler...
  • Yukarı
  • niye upluyosunki daha? heart gold çıktı ona yoğunlaşın(bkz: gülücüğe odaklan :D) ayrıca darkrai falan alabiliyorsunuz action replay ile öncelikle hileyi yazıyorsunuz sonra ok yanındaki kutuyu işaretleyip l+r ye basıyosunuz ve oluyomu kontrol ediyosunuz %99 olmaz save edip oyunu kapayıp geri deniyosunuz %90 olmaz tekrar tekrar tekrar deniyosunuz bi ihtimal olabiliyor :)
  • Çünkü heart gold konusu kitlendi
  • ya bende su ana kadar gelmiş geçmiş butun efsanevi pokemonlar var ck sıktı hemde nitendo ds olmasına rağmen butun harita yani serilerin butun efsanevileri ve baslangıc pokemonları var 7 8 aydır oynamıom butun oyunlarda amacına ulastıktan sonra cok sıkıcı gelio :S nese pkemon oynayanlara basarılılar gerekirse nds de hile yapın en son care onu yaptırttılar banada yoksa imkansız butun efsaneler :D
  • evet malesef emularda trade yapmak iki oyun arasında feci zor olduundan vede çoğu arkadaşımız beceremediğinden hile tek kurtarıcı olarak kalıyor... Bunu kolaylaştıran program olsada oynasak
  • Ya ben floaroma townda takildim rocken teami yendim iceri girdi kapi kitlendi sonra diger rocket uyelerine gidince savas yapmiyorlar.Bende durmadan poke kastim pokemonlar costu
  • you tubeden pokemon plaintium walktrought yazarsan oyunda kaldığın yerin nasıl geçilceğine dair video bulabilirsin...
  • Çok sağolda 2 linkte kırık bir düzeltirsen sevinirim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skalter -- 5 Ekim 2009; 18:43:24 >
  • Yukarı!
    Yararlı konu;oynayanlar için
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.