Logo yarışması bugün saat 17:00'da sona eriyor beyler.
1 saat geçti ama az katılımdan dolayı sonuçlar açıklanmadı sanırım
Sözlüğe herkesi bekleriz.
konu güncel.
Beyler sözlük kullandığım sözlük dağıtıcı site yüzünden kapandı ve veriler silindi. gerçi çokta bir şey yoktu sözlükte. eğer destekçi varsa paralı host ve domainde kendi düzenlediğim script ile sözlüğü açabilirim? destekçiden kastım maddi değildir.
Konuyu yeni gördüm.Aslında gerçekten tutabilir.Aklımdaki gibi olabilirse.Gayet güzel bir proje.Site kapanmış galiba açılmadı
quote:
Orijinalden alıntı: Abyss
Konuyu yeni gördüm.Aslında gerçekten tutabilir.Aklımdaki gibi olabilirse.Gayet güzel bir proje.Site kapanmış galiba açılmadı
dediğim gibi kapandı kardeşim. fakat elimde düzenlediğim bir sözlük sistemi var. açabiliriz tekrar.
quote:
Orijinalden alıntı: dartaryan
quote:
Orijinalden alıntı: Abyss
dediğim gibi kapandı kardeşim. fakat elimde düzenlediğim bir sözlük sistemi var. açabiliriz tekrar.
Açılırsa elimden geldiği kadar yardım yapar ve sözlükte etkin bir üye olmaya çalışırım.
gelelim bakalımm
Tamam beyler.En kısa zamanda bir host ayarlayıp açıyorum sözlüğü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme