quote:Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k şu an 910 online members var. yavaş yavaş artıyor. ben anlamıyorum ya bunlardaki online sayısını alexa istatistiklerine göre benimkinden çok daha az ziyaret alıyor ama online sayısı benimkinden çok fazla bu arada evet oyun hızlanmış
quote:Orijinalden alıntı: CeFurkan quote:Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k şu an 910 online members var. yavaş yavaş artıyor. ben anlamıyorum ya bunlardaki online sayısını alexa istatistiklerine göre benimkinden çok daha az ziyaret alıyor ama online sayısı benimkinden çok fazla bu arada evet oyun hızlanmış 910 yazısının değiştirilmesi kolay bir şey mi ya da değiştirebilir mi o yazıyı? Belki bilerek yüksek görünsün diye yapmış olabilirler.
quote:Orijinalden alıntı: -ALA- quote:Orijinalden alıntı: CeFurkan quote:Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k şu an 910 online members var. yavaş yavaş artıyor. ben anlamıyorum ya bunlardaki online sayısını alexa istatistiklerine göre benimkinden çok daha az ziyaret alıyor ama online sayısı benimkinden çok fazla bu arada evet oyun hızlanmış 910 yazısının değiştirilmesi kolay bir şey mi ya da değiştirebilir mi o yazıyı? Belki bilerek yüksek görünsün diye yapmış olabilirler. tamamen adamın kendisine bağlı son 24 saatimi baz alıyor online da ne yapiyor