Merhabalar.Şimdi başladım bu oyuna, pek bişey bilmiyorumda Myshtyic Combee diye bişey çıktı karşıma, bu nedir?
Combee Uçan Böcek pokemonu işte. Mystic olması da düşmanalrı ara sıra felç edebiliyor. Sanırım yeni pokeleri tanımıyosun. Tavsiyem serebii de takıl ya da yeni emulatör oyunlarını oyna. Bence onu yakalama dandik.
yakaladım artık neyse charmender felan onları tanırım bitek acayip acayip şeyler çıkmış
Sen Dark/Shiny/Mystic/Ancient ne görürsen yakalamaya çalış. Zamanla hangilerinin değerli olduğunu anlarsın forumdaki trade konularından
çok sorunlu bir oyun ya loading loading sıktı oynatmıyor oyun
Ben de başladım kasma yöntemleri neler?Taktikler fln.
quote:
Orijinalden alıntı: OMéR
Ben de başladım kasma yöntemleri neler?Taktikler fln.
Trainerlar mevcut. Onlarla kolayca kasabilirsin.
dark cok vurur shiny can cok olur ancient sanırım def daha ıı anı level pidgeoları kapışmıştı oradan tahmin ediyorum mistik de korkutuo atak sıran geçıo (ghostly gıbı) kesın dogru olmayabılır ama bole galiba
Bu bilgiler zaten var. Amacını hala çözmüş değilim. Post mu kasıyorsun?
Ya Loading yüzünden adam akıllı pokemon aranmıyor nasıl bişi bu ya :S
ancient ekans yakaladım şimdi, güzel oyun gibi.Tek sorun loading olayı
Evet arkadaşlar hepimizin merak ettiği çok önemli bir bilgiyi buldum.İlk mesaja eklenirse sevinirim.
Pokemon Vortex'de Efsane Çıkma Şansı Efsaneleri de kapsayan yüksek levelli pokemonları bulma şansınız 500'de 1 dir.Bu 500'de 1 şansın içinde yüksek levelli normal pokemon bulma şansınız 3/5,normal bir efsane bulma şansınız 1.5/5 ve D/S/M/A efsane bulma şansınız 0.5/5'dir.Şanslar cratere oranla çok düşüktür.Bunun sebebi oyunda efsanevi pokemonların Crater'deki gibi çok sık görülmemesidir.
quote:
Orijinalden alıntı: loodyeyes
Evet arkadaşlar hepimizin merak ettiği çok önemli bir bilgiyi buldum.İlk mesaja eklenirse sevinirim.
Pokemon Vortex'de Efsane Çıkma Şansı Efsaneleri de kapsayan yüksek levelli pokemonları bulma şansınız 500'de 1 dir.Bu 500'de 1 şansın içinde yüksek levelli normal pokemon bulma şansınız 3/5,normal bir efsane bulma şansınız 1.5/5 ve D/S/M/A efsane bulma şansınız 0.5/5'dir.Şanslar cratere oranla çok düşüktür.Bunun sebebi oyunda efsanevi pokemonların Crater'deki gibi çok sık görülmemesidir.
bune ya bende arayıp duruyorum çıkar diye :S
quote:
Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k
quote:
Bana çok çıkıyor geçiyorum bile normalleri.Böyle yazdığına bakma çıkar elbet
En güzeli bu. Çok efsane olması saçma oluyor. Ben hala bile bu kadar efsane olmasına karşıyım.
quote:
quote:
quote:
Bana çok çıkıyor geçiyorum bile normalleri.Böyle yazdığına bakma çıkar elbet
alalala şu ana kadar tek Moltres çıktı ondada kaçırdım :D bu msjı okudum düşük pokeleri kasıyorum...
Bana da son zamanlarda özellikle Shiny çıkmaya başladı. Daha hiç Dark efsane göremedim.
Bana daha hiç efsane çıkmadı...
quote:
Orijinalden alıntı: PoKeBuRn
normal Moltres çıktı kaçırdım Anciet Moltres çıktı yakaladım :D Suicine çıktı battlede hata verdi :D (yanlış olabilİr adı)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PoKeBuRn
normal Moltres çıktı kaçırdım Anciet Moltres çıktı yakaladım :D Suicine çıktı battlede hata verdi :D (yanlış olabilİr adı)
Ben de kaçırdım Moltres.Daha da hiç efsane çıkmadı.
Eklersen sevinirim crater zamanında çok kullanıyordum bu tabloyu.
Hangi Tür Hangi Türe Ne Kadar Etki Eder
ATEŞ POKEMONLARI
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Buz,Böcek,Çimen,Çelik Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Ateş,Su,Kaya,Ejderha Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Su,Kaya,Toprak Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Ateş,Çimen,Buz,Böcek,Çelik
SU POKEMONLARI
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Ateş,Toprak,Kaya Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Çimen,Su,Ejderha Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Elektrik,Çimen Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Ateş,Su,Buz,Çelik
ELEKTRİK POKEMONLARI
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Su,Uçan Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Elektrik,Çimen,Ejderha Saldırılarının etki etmediği türler:Toprak Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Toprak Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Çimen,Çelik
ÇİMEN POKEMONLARI
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Su,Kaya,Çimen Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Ateş,Çimen,Zehir,Uçan,Çelik,Ejderha Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Ateş,Uçan,Zehir,Buz,Böcek Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Su,Elektrik,Çimen,Toprak
TOPRAK POKEMONLARI
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Ateş,Elektrik,Kaya,Çelik,Zehir Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Çimen,Böcek Saldırılarının etki etmediği türler:Uçan Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Çimen,Su,Buz Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Zehir,Kaya Saldırılarından etkilenmediği türler:Elektrik
KAYA POKEMONLARI
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Ateş,Buz,Uçan,Böcek Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Kaya,Toprak,Çelik Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Su,Çimen,Dövüş,Toprak,Çelik Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Uçan,Ateş,Normal,Zehir
UÇAN POKEMONLAR
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Çimen,Böcek,Dövüş Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Kaya,Çelik,Elektrik Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Kaya,Elektrik,Buz Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Çimen,Böcek,Dövüş Saldırılarından etkilenmediği türler:Toprak
PSYCHIC POKEMONLAR
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Zehir,Dövüş Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Hayalet,Çelik Saldırılarının etki etmediği türler:Karanlık Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Hayalet,Karanlık,Böcek Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Dövüş,Psychic
BÖCEK POKEMONLAR
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Çimen,Psychic,Karanlık Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Ateş,Dövüş,Uçan,Zehir,Hayalet,Çelik Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Ateş,Kaya,Uçan Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Çimen,Dövüş,Toprak
DÖVÜŞ POKEMONLARI
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Normal,Buz,Kaya,Karanlık,Çelik Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Zehir,Uçan,Psychic,Böcek Saldırılarının etki etmediği türler:Hayalet Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Uçan,Psychic Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Böcek,Kaya,Karanlık
BUZ POKEMONLARI
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Çimen,Toprak,Uçan,Ejderha Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Ateş,Su,Buz,Çelik Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Ateş,Buz,Kaya,Çelik Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Buz
HAYALET POKEMONLAR
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Psychic,Hayalet Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Karanlık,Çelik Saldırılarının etki etmediği türler:Normal Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Hayalet,Karanlık Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Zehir,Böcek Saldırılarından etkilenmediği türler:Normal,Dövüş
ZEHİR POKEMONLARI
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Çimen Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Zehir,Toprak,Kaya,Hayalet Saldırılarının etki etmediği türler:Çelik Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Toprak,Psychic Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Çimen,Dövüş,Zehir,Böcek
EJDERHA POKEMONLAR
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Ejderha Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Çelik Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Buz,Ejdeha Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Ateş,Su,Eletrik,Çimen
ÇELİK POKEMONLAR
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Buz,Kaya Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Ateş,Su,Elektrik,Çelik Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Ateş,Dövüş,Toprak Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Normal,Çimen,Buz,Uçan,Psychic,Böcek,Kaya,Hayalet,Ejderha,Karanlık,Çelik Saldırılarından etkilenmediği türler:Zehir
NORMAL POKEMONLAR
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:- Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Çelik,Kaya Saldırılarının etki etmediği türler:Hayalet Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Dövüş Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:- Saldırılarından etkilenmediği türler:Hayalet
KARANLIK POKEMONLAR
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Psychic,Hayalet Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Dövüş,Karanlık,Çelik Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Dövüş,Böcek Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Hayalet,Karanlık Saldırılarından etkilenmediği türler:Psychic