neden bekletiyorlar çünkü ve bence : bizi heveslendiriyorlar ve siteyi bekletiyorlar sonra birden açıyorlar sunucular bulunmucak site yavaşlıcak katliam olcak herkes panic yapacak ...........................................................................................................................................................
hadı ya
quote:
Orjinalden alıntı: dark*spiderman
neden bekletiyorlar çünkü ve bence : bizi heveslendiriyorlar ve siteyi bekletiyorlar sonra birden açıyorlar sunucular bulunmucak site yavaşlıcak katliam olcak herkes panic yapacak ...........................................................................................................................................................
hadı ya
niye ........................................................................................................................ koyuyorsun ki alıntı yapsana
bilmiyorum kı nasıl
quote:
hadı ya
alıntı butonunda bir sorunmu var????
bence site yakın zamanda açılcak
ammada post kasıyorsunuz POKEBURNla DARK*SPİDERMAN saçma saçma konuşuyorsunuz
quote:
bilmiyorum kı nasıl
konuyla ilgisi yok ama anlatim cevap seçeneğinin sağında alıntı seçeneği var ona tıkla çıkan yazının altına yaz
ok tsk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme