Şimdi Ara

Pokemon Animesinde Mantık Hataları ve Diğer Hatalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emin_43

quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tale

Pokemon Animesinde Mantık Hataları ve Diğer Hatalar

Venipedeyi fark ettiniz mi

İlk Farkedilmiyor :D

ben ilk direğe tutunuyo zannettim :D bence çizen arkadaşta şaşırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak100000 -- 22 Nisan 2011; 18:48:32 >

•  Pokemon Animesinde Mantık Hataları ve Diğer Hatalar
  • En büyük mantık hatası : Pikachu elektrik şoku attığı zaman sudaki herkesin etkilenmesi (Su elektriğe karşı dirençli bir elementtir ;) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: guray13

En büyük mantık hatası : Pikachu elektrik şoku attığı zaman sudaki herkesin etkilenmesi (Su elektriğe karşı dirençli bir elementtir ;) )

Hayat Bilgisi dersinden Fen Bilgisi dersine ne zaman geçeceksiniz merak ediyorum da ? Su elektriği iletir.
  • büyük ihtimalle ya lise 1 yada lise 2 ye gidiyorsun o yüzden muhattap olmuyorum seninlen öğrende gel.
    Ekleme : neyse cevap veriyimde öğren. Suyun iletken olabilmesi için içerisinde çözünmüş iyonların olması lazım (Sonuç olarak tatlı su elektriği iletmez veya çok çok az iletir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roc. -- 22 Nisan 2011; 21:52:16 >
  • quote:

büyük ihtimalle ya lise 1 yada lise 2 ye gidiyorsun o yüzden muhattap olmuyorum seninlen öğrende gel.
    Ekleme : neyse cevap veriyimde öğren. Suyun iletken olabilmesi için içerisinde çözünmüş iyonların olması lazım (Sonuç olarak tatlı su elektriği iletmez veya az iletir )

Az iletmesi bile yeterli olacaktır çünkü Pikachu'nun Thunderbolt saldırısı 100 volt diye biliyorum.
    Ekleme: Bir tek o hatayı mı farkettin?

Edit: Thunderbolt saldırısı 100.000 volt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 13 Mayıs 2011; 19:38:34 >
  • o zaman çok az diye düzelteyim ;)
  • Saçmalamayın yahu suya girince elektrik enerjisi verilse çarpılıp ölürüz nereden çıkıyor böyle şeyler
  • arkadaş saf sudan bahsediyor örnek akü suyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fαirytαle

Saçmalamayın yahu suya girince elektrik enerjisi verilse çarpılıp ölürüz nereden çıkıyor böyle şeyler

+1

Saf sudan bahsediyosa saçma oyunda hiç geçmedi
  • Arkadaş fen dersinden yeni çıkmış. Saf su elektriği iletmez diye. Evet saf su iletmez ama saf suyu bir tek labaratuarda üretiyorlar. Doğada saf su yok yani.
  • Pokemonlar doğadanmı alıyor suyu?
  • quote:

Pokemonlar doğadanmı alıyor suyu?

PokéMart
  • Pikachunun Onix`i yere sermesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fαirytαle

Pokemon Animesinde Mantık Hataları ve Diğer Hatalar

Venipedeyi fark ettiniz mi

Şimdi izledim o hata değil. Venipede aşağı düşüyor orada. Hata felan yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: burak100000

arkadaş saf sudan bahsediyor örnek akü suyu

Saf su diye belirtmesi lazım o zaman.
  • pikachunun geodudeyi küle çevirmesi
  • mesela raticate e pokedex i tutunca fare pokemon diyo ama animede fare diye birşey yok :D
  • beyler şimdi buldum izlerken bu ashin charmender i charizarda dönüşüyor fakat 66. bölümde ( snow way out! ) burda ash charmenderi seçiyor ve karda kurtarıyor bunları aynı durum şu noel bölümünündede mevcut bilmediğim birşey varsa aydınlatırmısınız?
  • 1.Nesil en güzeli olsada Infernape ye laf söyletmem ah biraz daha büyük olaydı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.