Arkadaşlar pokemonun ne filmini izledim ne de oyununu oynadım ben bu oyuna başlamak istiyorum (not: pc'den oynucam) hangi oyunundan başlamalıyım pet geliştirme işleri nasıl olucak hangi petler hangi petlere karşı güçlü bi anlatırmısınız ? :)
sen pokemonu izledinmi hiç dizisini izlemdiysen dizisini ve filmlerini bitir ilk önce
quote:
Orijinalden alıntı: Unster35
Arkadaşlar pokemonun ne filmini izledim ne de oyununu oynadım ben bu oyuna başlamak istiyorum (not: pc'den oynucam) hangi oyunundan başlamalıyım pet geliştirme işleri nasıl olucak hangi petler hangi petlere karşı güçlü bi anlatırmısınız ? :)
Çizgifilmi bitir ondan sonra oyunlara geç
quote:
Orijinalden alıntı: Unster35
1- Çizgi Filmi izlemeden başlama 2- Pokemonda pet diye bir kavram yoktur.
Pokemonun Bölgelerinin Sezonlarının Bitirdikten Sonra Oyunlara Başla Filmleride 1.Sezondan Sonra 1.Film 2.Sezondan Sonra 2.Film Diye Gidersin Ayrıca Pokemonlar Pet Değil Pocket Monster Yani Cep Canavarları Olarak Anılırlar