Şimdi Ara

Pokemon Black Creepypasta +18

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Pokemon oyunlarının hepsini biriktiren birisiyim. Pokemon Diamond & Jade, Chaos Black, ve benzeri. Bu oyunlar gerçekten çok eğlenceli ve herhangi bir yerde bulabilirsiniz.

Genelde zevkliler, oyun bozuk ise bile (ki genelde öyle) yanlış yazımlar ve kötü grafikler onları gerçekten komik yapıyor.

Online oynadıklarımdan birisini bulabildim, ama hayatımda bile duymadığım bir tane Pokemon oyunu vardı. Onu marketten 5 yıl önce almıştım.

İşte kapağının bir resmi, eğer birisi hatırlıyorsa diye. Ne yazık ki 2 yıl önce oralardan ayrıldım, oyunu kaybettim, o yüzden size oyun içi resimler veremeyeceğim. Üzgünüm.

Oyun Red and Blue versiyonun Nidorino ve Gendar intro’su ile başladı. Fakat, “press start” ekranı değişikti. Red oradaydı, ama Pokemon arasında geçiş yoktu. Aynı zamanda Pokemon logosunun altında “Black Version” yazıyordu.

“New Game” yi seçtikten sonra, oyun Profesör Oak’ın konuşması ile başladı, ve sonunda oyunun bildiğiniz Pokemon Red versiyonu olduğu anlaşıldı.

Başlangıç Pokemon’unuzu seçtikten sonra, eğer Pokemon’unuza bakarsanız, Bulbasaur, Charmander, yada Squirtle’nin yanında bir de ek olarak “GHOST” isimli bir Pokemon vardı.

O Pokemon 1 level idi. Lavender Tower’de görebileceğiniz Ghost’ların görüntüsüne sahipti. Sadece bir Attack özelliği vardı. “Curse”. (Anlamı: Lanet) Oyunun gerçeğindede Curse isimli bir hareket olduğunu biliyorum, ama bu hareket Generation 1’de yoktu, yani oyunun içine bilerek koyulduğu belliydi.

Pokemon’lar Ghost’a saldıramıyordu – Pokemon’un hareket etmeye korktuğunu söylüyordu hep. “Curse” isimli hareket kullanıldığında, ekran siyah olurdu. Ghost ile dövüşen Pokemon’un ağlama sesleri duyulurdu, fakat bunlar bozuk seslerdi. Ekran tekrar geri geldiğinde, Ghost ile dövüşen Pokemon yok olurdu. Eğer Ghost bir Trainer’e karşı kullanılırsa, Pokeball’ların Pokemon’unu gösterdiği ekrandaki Pokeball’ları 1 azalır.

İma edilen şey ise Pokemon’un öldüğü.

Dahada garip olan şey ise, bir Trainer’i yenip “Red yendiği için $200 kazandı!” yazısını gördükten sonra, dövüş komutları tekrar belirirdi. Eğer “Run” u seçerseniz dövüş normalde olduğu gibi biter. Tabii ki, Curse’yide seçebilirsiniz. Eğer seçerseniz, dövüşten çıkıp dünyaya geri dönerken, Trainer görünümü yok olurdu. O yerden gidip, sonra oraya tekrar geldiğinizde, orada yok olan Trainer’in durduğu yerde bir mezar taşı olurdu, tıpkı Lavender kulesindekiler gibi.

“Curse” hareketi her zaman kullanılamaz. Bu hareket başka bir Ghost pokemonuna karşı anlamsız kalırdı. Bu hareket aynı zamanda tekrardan dövüşeceğiniz Trainer’lerdede başarısız olurdu, tıpkı Rival’ınız ve Giovanni gibi. Fakat, onlarla olan son dövüşünüzde Curse kullanılabilirdi.

Bunun oyunun bir hilesi olduğunu anladım. Ve Curse hareketi oyunu çok kolay yaptığı için, tüm oyun boyunca bu hareketi kullandım.

Elite Four’u yendikten sonra oyun biraz değişti. Hall of Fame’yi gördükten sonra, oyunun ekranı siyaha büründü. Şu sözleri söyleyen bir kutucuk belirdi: “Yıllar sonra....” Görüntü tekrar belirdiğinde Lavender Town’daydım. Yaşlı bir adam durup mezar taşlarına bakıyordu. Daha sonra bu adamın kendiniz olduğunu anlıyordunuz.

Bu adam normal yürüme hızınızın yarısı hızında yürüyordu. Yanınızda artık Pokemon yoktu, Ghost bile yoktu, ki Ghost bu kısma kadar silinemeyen bir Pokemon’du. Dünya tamamen boştu, etrafta kimse yoktu. Fakat etrafta hala üzerinde Curse hareketini kullandığınız Trainer’lerin mezar taşları duruyordu.

Bu sırada dünya üzerindeki her hangi bir yere gidebilme imkanınız vardı, fakat hareketiniz limitlenmişti, HM kullanabileceğiniz Pokemon olmadığına göre. Ve nereye giderseniz gidin, Lavender Town’un müziği durmadan çalıyordu. Daha sonra fark ettim ki, Diglett’in mağarasına giderseniz, normalde orada duran kesebileceğiniz çalı, orada yoktu, bu yoldan Pallet Town’a gidiş sağlanıyordu.

Pallet Town’daki evinize, yani oyunun başladığı yere girdiğinizde, ekran gene siyaha büründü.

Sonra Caterpie görüntüsü çıktı. Daha sonra Weedle ile değişti, sonrada Pidgey’le değişti. Anlamıştım ki, Rattata’dan Blastoise’ye kadar değiştikten sonra, bunlar benim üzerinde Curse kullandığım Pokemon’lardı.

Daha sonra Rival’ımın takımı belirdi, sonra Youngster çıktı, sonra bir Bug Catcher göründü. Bunlar üzerinde Curse kullandığım Trainer’lerdi.

Bütün bunlar olurken hala Lavender Town müziği çalıyordu, fakat yavaşça ses azalıyordu. O sırada Rival’ınız ekranda belirdi, şeytani bir gürültüden daha fazlasıydı.

Ekran tekrar siyaha büründü. Saniyeler sonra, bir dövüş ekranı çıktı – sizin Trainer’inizin görüntüsü size Viridian City’de Pokemon yakalamayı öğreten amcanın görüntüsüyle aynıydı.

Diğer tarafta Ghost belirdi, “GHOST dövüşmek istiyor!” yazısı ile.

Hiç bir item kullanamazdınız, Pokemon’unuz yoktu. Kaçmaya çalışsanız kaçamazdınız. Sadece bir seçenek vardı. “FIGHT”.

FIGHT hareketi direk Struggle kullandırttı, ama bu Ghost’a etki etmeyip sizin HP’nizi azaltırdı. Ghost’un saldırma zamanı geldiğinde, sadece “...” diyip geçerdi. Sizin HP’niz bayağı azaldığında ise, Ghost sonunda Curse kullanırdı.

Ekran son kez siyaha bürünürdü.

Ne kadar tuşa basarsanız basın bu ekrandan çıkamazdınız. Böyle bir anda, yapabileceğiniz tek şey Game Boy’u kapatmaktı. Oyunu tekrar açtığınızda, “NEW GAME” seçebileceğiniz tek seçenekti, oyun önceki kayıtları silmişti.

Bu hacklenmiş oyunu milyar kez bitirdim, ve oyun her seferinde bu şekilde bitti. Bazı zamanlarda Ghost’u kullanmadım, fakat onu party’den silmek imkansızdı. Bu yüzden bazı Pokemon ve Trainer’leri göstermedi ve direk Ghost’la olan dövüşe geçti.

Bu hack’i yapan kişi ne istiyordu? Bunu yapan kişi her halde bir mesaj vermeye çalışıyordu; ve öyle görünüyor ki bu mesajı iletecek kişi benim. Bu mesajın ne olduğu hakkında tam bir fikrim yok – ölümün çaresizliği? Bunun anlamsızlığı? Belkide sadece bir çocuk oyununa ölüm ve karanlıkla ilgili şeyler sızdırmaya çalışıyordu. Ne olursa olsun, bu çocukların oyunu beni düşünmeye sevk etti, ve beni ağlattı.
    Çeviri Alıntıdır:https://www.facebook.com/CreepyPastaTurkiye
     Pokemon Black Creepypasta +18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 24 Haziran 2013; 3:29:40 >

• okuyacağım mesaj kıvrılsın şuraya
  • Ne bu chicken translate mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redar

Ne bu chicken translate mi?

Çevirene sormalıydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Orijinalden alıntı: redar

Ne bu chicken translate mi?

Çevirene sormalıydın

Çevireni önce eklemeliydin... Kaldı ki ben ortaya soruyorum. Cidden berbat bir çeviri sanırım robota çevirtmişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.