< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pokemon Crater'i özledim be arkadaşlar.. (6. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz
Firma fan yapımı pokemon oyunlarını kapatıyor ama kendisi daha henüz adam gibi pokemon oyunu çıkartabilmıi değil.
Umarım Trollsündür. -
Efsane oyundu ya ona benzer bitane daha buldum o da guzel ama bi crater degil :Dhttps://www.unovarpg.com/ site bu :) -
quote:
Orijinalden alıntı: JeNyoOps
monstermmorpg ilkkez gördüm kardeş.Nasıl güzelmi ?
çok kaliteli oyundur tavsiye ederim
kendine özgüdür ama pokemon tadı verir -
craterda kaybettiğimiz günleri şimdi vortex de arıyoruz -
sağlam kazık yemiştim -
-
Herkesin acı tatlı anısı var ama oyunu güzel yapan asıl olay burada kurulan dostluk birlik beraberlikti bence gene aynı şekilde olsa vortex de oynanabilir bence
-
Delugerpg oynuyorum ama anca 800 civarı aktif oyuncusu var. kötü sayılmaz ama eski tatlar yok tabi.
-
Çok uzun süredir bu bölüme uğramiyordum fakat girdiğimde bu konuyu görmek beni mutlu etti Çocukluğumuzun geçtiği oyunu ve bizi hala unutmayan insanların olması çok güzel. hasangunay ve ss_sheref_ss ile beraber top trainerse girmiştik. hey gidi gunler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nuR^^ -- 13 Kasım 2020; 4:35:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 0nuR^^Çok uzun süredir bu bölüme uğramiyordum fakat girdiğimde bu konuyu görmek beni mutlu etti Çocukluğumuzun geçtiği oyunu ve bizi hala unutmayan insanların olması çok güzel. hasangunay ve ss_sheref_ss ile beraber top trainerse girmiştik. hey gidi gunler :)
aynen seni turnuvalardan hatılıyorum çocukluğumuzun güzel anılarıydı.
yih_hu vardı dunkoff vardı yasin köse vardı. Yasini çok severdim, uzun zamandır göremedim. Çok iyi birisiydi. Daha niceleri, nemesis mi birisinin turnuvası vardı ne günlerdi.
yih_hu bu oyunu iyi bilen birisiydi. turnuvada karşılaşınca ağır bir yenilgi almıştım. Onun stratejisini hala unutmuyorum.
başka adını hatırlayamadım tüm arkadaşlara selamım olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X