Eline sağlık onları yazan ellerin dert görmesin bi sorum olcak benim pokemonum 21 ben trainer yapsam lwli artarmı?
quote:Orjinalden alıntı: masTerKharadun hasan eline sağlık ama bir sorum olucak. trainer listesinden şeçiyorum ve kopyalayip yapiştiriyom oraya. battle member diyince ; There was an error with your request. - 2 diye bir hata veriyor. bunun nedeni ve nasıl çözeceğimi söylermisiniz? bu nedir aynı hata bende de vermeye başladı tam pokemonu yeniyorum hop bi sorun çıkıyor. Geri gidiyorum. Bu hata oynadığımdan zevk alamıyom
arkadaşlar biraz bizlerede yardım edermisiniz ya biz trainers cardları yaptıık fakat kullanamıyoruz bi zahmet yardım edin
quote:Orjinalden alıntı: spiegel quote:Orjinalden alıntı: masTerKharadun hasan eline sağlık ama bir sorum olucak. trainer listesinden şeçiyorum ve kopyalayip yapiştiriyom oraya. battle member diyince ; There was an error with your request. - 2 diye bir hata veriyor. bunun nedeni ve nasıl çözeceğimi söylermisiniz? bu nedir aynı hata bende de vermeye başladı tam pokemonu yeniyorum hop bi sorun çıkıyor. Geri gidiyorum. Bu hata oynadığımdan zevk alamıyom Kendi cevabımı kendim buldum FİREFOX kullanmalıymışım.
benim adım kaan ben bir pokemon oyuncusuyum ve pokemonu çok seviyom bi yardım etseniz rica olur pokemonda ground diye bir tip var o ne oluyo
quote:Orjinalden alıntı: kıller pokem frozen oldugunda naapmalıyım ?? Alt tarafta items kısmı var ice heal kutucuğunu seç ve okeyle pokn çözülür ;)