Şimdi Ara

#### POKEMON CRATER REHBERİ(RESİMLİ ANLATIM) ### (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.776
Cevap
1
Favori
631.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendew mewtwo war ama kimseyle paylaşmam
  • benim soruma yanıt verecek biri varmı en azından türkçeye çevirebilecek?
  • quote:

Glacia yenebilmek için: Electric, Fire, Grass.

arkadaşlar ilk sayfada böyle diyor ama glacia sırf su pokesi lütfen bunu editleyin ayrıca bi kaç trainerde daha var bu hata
  • Pryce su trainerı ama sen Charizard'ın olması yeter yazmışsın.
  • kardeşim bu ne büyük bir çalışma böyle
    tebrikler
    galiba profesyonelsin sen
    eğitim konsunda

bu arada pokemonların normal, ateş, su, psişik, kaya v.s. gibi sınıflandırıldığı bir liste var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukuysal -- 10 Şubat 2007; 16:32:01 >
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SEYYİD EMRE İSTEDİĞİN HOUNDOUM OLSUN!!!!!!!!!!!!!!! ŞİMDİ BANA POKE DEKİ NİCKİNİ YAZ !!!!!!!!!!!!!! YAPIYIM BEN!!!!!!!! ÇABUK OL İSTEDİĞİN SENİN OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 100 LWL Bİ ATEŞ POKESİNE 20 TANE KÜÇÜKLÜ BÜYÜKLÜ POKEMON !!!!!!!!LÜTFEN!!!!!!!!!!!NİCKİM Enes_muzi
  • ABİLER GEÇELİM BU ATEŞ İŞİNİ DE BANA GERÇEKTEN İSTEDİĞİNİZ BİŞE WARSA BELİRTİN BEN SİZE YAKALAR GETİRİRİRİM! KARŞILIĞINI ALIRIM AMA BU POKELER KESİNLİKLE EFSANE İSTEMEYİN!! LWL DÜŞÜK WEREBİLİRİM AMA YÜKSEK İSTERSENİZ.....
  • Bİ DE HOUNDOOM UN BAYA İYİ OLDUĞUNU WE ÇOK İSTENDİĞİNİ DUYDUM!!!! İSTERSENİZ EN AZ 2 EFSANEYE DEĞİŞ EDEBİLİRİM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • çok çok çok çok çok saol
  • En çok kasan trainer hangisi?
  • abi shiny-dark-metalic-ghostly gastlysi olan söylesin nick:shevchenko38
  • abi metal-ghos-shiny-dark gastlysi olan varsa söylesin nick:shevchenko38
  • ben yeni üye oldum herkese selam...
  • abi yani pokemonda bayaa ilerledim ama buraya yenioldum.herkese söylüyorum istediğiniz bir pokemon varsa söyleyin bulabilirsem onunla esit bir pokemonla değisiriz. ok.
  • Bu arada parayla nasıl transfer oluyor????
  • Hasan, verdiğin bilgiler için saolll...........
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ABİLEER !!!!!!!!! LÜTFEN!!!!!!!!!!!DİKKAT!!!!!!!!!!!!!BANA!!!!!!!100 LWL!!!!!!!!!!!!SHİNY!!!!!!!!!!!!!! MAWORAK!!!!!!!!!!!KARŞILIĞINDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!17 TANE EZİQ-SAĞLAM KARIŞIMIM!!!!!!!!!!!!!!!!! POKELER!!!!!!!!!POKE NİCK:Enes_muzi
  • çok güzel anlatmışsın
  • !!!! abi cevap yazan yokmu !!!!!!!
    100 lvl gengar var isteyen
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.