Şimdi Ara

#### POKEMON CRATER REHBERİ(RESİMLİ ANLATIM) ### (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.776
Cevap
1
Favori
631.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: magic96

gadget benle ortak olur musun?(ikinicim var biri talhamamo biri mc gardi)

gadget94 ok mu oksa beni ekle veya özel pm at veya buradan mesaj at......(ortak olursak çok iyi iş çıkar bunu unutma bu arada bütün pokelerim 100 lewel)

• ya sunu söyleyin parayla transfer nasıl oluo

• efsaneler herkesi yenince çıkar
  • sevchenko parayla olmaz transferler çıkar tradeye talip varsa olur bu arada ortak olmak isteyen var mı?

• magic96 senle ortak olma fikrine çok sıcak bakıyorum..Ve seninle ortak olmaktan çok büyük zevk duyarım..Fakt şunu bilmelisin ki ben seninle nasıl ortak olacağımı bilmiyorum...Bunun nasıl yapıldığını bana söylersen seninle ortak olurum...Cevabını bekliyorum...

• quote:

sevchenko parayla olmaz transferler çıkar tradeye talip varsa olur bu arada ortak olmak isteyen var mı?

ben senle ortak olurum ama ben de bilmiyorum nasıl ortak olunacağını(nickim altta)
    points'im:884.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyid_emre -- 23 Şubat 2007; 21:36:04 >

• Ya arkadaşlar ben bütün rozetleri tamamladım eliteleri yendim ama hala efsane çıkaramadım.Oyundan çıktım tekrar girdim gene olmadı.
    En çok efsane nerden çıkar bir bilgi verirseniz sevinirim?
  • Cave map mağara yani sol alt köşe bana hep orda çıkıyo
  • abiler liveans ın kim olduğunu bilmiom ama ortak olabiliriz.sonra hallederrizisteyen msnniş versin orada konuşuruz.
  • Arkadaşlar ben gadget...Lütfen bana pokemon takasının nasıl yapıldığını yazar mısınız?Yazarsanız yazana birbirinden güzel pokeler veririm...Fakat önce pokemon takasının nasıl yapıldığını bilmem lazım...Elimde çok güzel pokemonlar var.Ve ayrıca benimle ortak olmak isteyen var mı?

Pokemon craterdeki nickim:Gadget94
    Pokemon craterde en sevdiğim canavarlar:Blastoise,Charizart
    Cevaplarınızı bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Zeomix

Arkadaşlar ben gadget...Lütfen bana pokemon takasının nasıl yapıldığını yazar mısınız?Yazarsanız yazana birbirinden güzel pokeler veririm...Fakat önce pokemon takasının nasıl yapıldığını bilmem lazım...Elimde çok güzel pokemonlar var.Ve ayrıca benimle ortak olmak isteyen var mı?

Pokemon craterdeki nickim:Gadget94
    Pokemon craterde en sevdiğim canavarlar:Blastoise,Charizart
    Cevaplarınızı bekliyorum

1- onlar canavar değil pokemon
    2-puanın kaç?
    3-your account - trade....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ´ Raéγ -- 24 Şubat 2007; 12:24:59 >

• quote:

abiler liveans ın kim olduğunu bilmiom ama ortak olabiliriz.sonra hallederrizisteyen msnniş versin orada konuşuruz.

adımı biliyon liveans94 ü hacklemişsin ve beni tanımıyon
  • Arkadaşlar ben onların canavar değil pokemon olduğunu biliyorum...Ve ayrıca b ana birisinin pokemon takasının nasıl yapıldığını yazmasını istiyorum...Eğer takasın nasıl yapıldığını anlarsam size çok güzel pokemonlar veririm...Ama önce takasın nasıl yapıldığını bilmem lazım...Lütfen biri mesajımı cevaplasın...

pokemoncraterdeki nickim:Gadget94
    En sevdiğim pokemon:Blastoise,Charizart

• gadget94 senle ortaklığı kabul ediyorum seyyid_emre sen le de tabii güvenlik konusunu bilirisiniz. sizin birinize groduon birinize de regirock werecem ortak olduğunuzu lütfen tekrarlayın
  • zeomix forumda mısın?
  • abiler ortak oluyoz mu?
  • Abiler ortak olalım ama ben nasıl olunduğuınu bilmiyorum
  • Benimle ortak olmak isteyenler varsa şunu söylemeliyim...Ben nasıl ortak olunduğunu bilmiyorum...Ortaklık derken neyi kastedfiyorsunuz...Bana yazabilirmisiniz?

Mesajlarınızı bekliyorum

• Benimle ortak olmak isteyenler varsa şunu söylemeliyim...Ben nasıl ortak olunduğunu bilmiyorum...Ortaklık derken neyi kastedfiyorsunuz...Bana yazabilirmisiniz?

Mesajlarınızı bekliyorum

• zeomix şimdi ben sana garanti iki poke wercem şifreleri söleyecez (ve ölümüne söz wercez)ve ortak olcaz (bu arada unutma garanti iki pokeyi kimse yapmaz)
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.