Şimdi Ara

###Pokemon Cyrus Online### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
0
Favori
12.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

Yılmaz şimdi itiraf et .Bu oyunu sen mi yaptın ? Bir kısmını sen yapmış olabilirsin ama diğer yardımcıların başkalarının oyunundan kodlamalar çalıyorlar .Yani biraz emek hırsızlığına giriyor .Bende bir oyun açsam senin yaptığın dosyaları çalsam ve senin oyunundan daha çok tutulsa kızmazmısın ? Kızarsın tabi .Ben dün bunu anlatmaya çalışıyordum .Yapıcaksan emek harcayarak yap .Emek harcayarak yapmayacaksan ,başkalarının yaptıklarını çalacaksan hiç yapma en azından biraz saygınlığın artar .

biz kodlama çalmıoruz sprite çalıoruz gerçi ona da çalmak denmez ben lafın gelişi öle dedim.SAnki o adamlar kendileri yaptılar o spriteleri o spriteleri internette ararsan bulursun..

• quote:

Orjinalden alıntı: feryaz

quote:

Yılmaz şimdi itiraf et .Bu oyunu sen mi yaptın ? Bir kısmını sen yapmış olabilirsin ama diğer yardımcıların başkalarının oyunundan kodlamalar çalıyorlar .Yani biraz emek hırsızlığına giriyor .Bende bir oyun açsam senin yaptığın dosyaları çalsam ve senin oyunundan daha çok tutulsa kızmazmısın ? Kızarsın tabi .Ben dün bunu anlatmaya çalışıyordum .Yapıcaksan emek harcayarak yap .Emek harcayarak yapmayacaksan ,başkalarının yaptıklarını çalacaksan hiç yapma en azından biraz saygınlığın artar .

biz kodlama çalmıoruz sprite çalıoruz gerçi ona da çalmak denmez ben lafın gelişi öle dedim.SAnki o adamlar kendileri yaptılar o spriteleri o spriteleri internette ararsan bulursun..

Ara bul ozaman .

Neyse ya ben karışmıyorum ne yaparsanız yapın .

• oyunu anlamak lazm oyun 80mb gba oyunundn farkı yok ama o videoda farkı vardı bulabilsem
  • Bende indirmeye başlıorum :D Umarım oyunu anlarım :D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: feryaz

quote:

Ara bul ozaman .

Neyse ya ben karışmıyorum ne yaparsanız yapın .

bırak kardeşim zaten bu oyunu ne kadar sürdürebilecekler dimi:D insanlar bi andan sonra sıkılır.

• quote:

Orjinalden alıntı: YıLMaZ

quote:

Başkasının kodlamaları filan değil onlar, onlar Elysium sitesindede bulunan Sprite'lar.Onlarda oradan almışlar, kaldı ki bu spriteların asıl çizerleri "Pokemon Online" isimli ve zamanında kapanan oyun yapımcılarına yönelik açık kaynak kodlu bir sitedir.

Oyunu gördüm.Digimon'dan resmen Copy-Paste yapmışsın Bi halta da benzememiş

• Sen yap o kdr kolaysa bence çok güzel
  • Ya oyunu yükledim oynadım kapattım açtım hata çıktı sildim tkrr linke tıklayınca Clich Here mi ne çıkıyor neden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 29 Ocak 2008; 14:22:06 >
  • Ya yardım edin linke tıklıyom bu çıkıyor You have exceeded your bandwidth quota (150MB per hour).
    Click here to know how to disable limits and download faster. keşke silmeseydim
  • madem o kadar kötü oynama mu1rat2
  • Ben kötü diye bişi demedim hani nerde demişim ben oyunu oynamak istiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 29 Ocak 2008; 14:33:49 >
  • Ya dumanga msnne giremisin lütfen
  • modemine reset at tekrar gir düzelir herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: mu1rat2

Ya yardım edin linke tıklıyom bu çıkıyor You have exceeded your bandwidth quota (150MB per hour).
    Click here to know how to disable limits and download faster. keşke silmeseydim

Premiumsuz hesaplar 1 saatde 1 şey indirebilirler .Ya 1 saat bekle ya da modeme rest at .

• Saolun nightmaster ve dumanga
  • birine party davet etmek duello yapmak takas etmek gibi şeyleri ypmk içn o kişiyi seçip page up a basın
  • saol yaw bende onu arıodum

herkes pokelerini ve lvl lerini soylerse sevinirim

###Pokemon Cyrus Online###
  • feryaz gastly nerden buldun ben şu slowpokelerden kurtulamadım evve ile dolaşıp duruyorum
  • Patch'de mi var?

Neyse pokemon için çekecez
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

feryaz gastly nerden buldun ben şu slowpokelerden kurtulamadım evve ile dolaşıp duruyorum

ARCAN TOWN a gelmeden bi map var Yani arcan townun altındaki map orda çıktı.

bulamazsan sole berebeer buluruz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.