Şimdi Ara

>>>Pokemon Cyrus Sohbet Odası<<< (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.672
Cevap
0
Favori
32.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TüRKéR

quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

eet açığım nickin neydi? benimki yagami_raito pm plz :D

pm atamam param yok pm paraylaymış.TeRRiBLeTuRK nickim.normal chat sayfasına yazsana olmuyor mu oradan?Bir de ben pokemonun bazı ataklarını öğretmeyi unutmuşum.Öğrenecek leveli de geçti ne yapmam lazım o atağı öğretmem için?Bir da Abra'da sadece lv4=>Tackle yazıyor.Başka atak öğrenmiyor mu bu pokemon?

Pm paralı değil.Cell(yazdıklarını herkesin görmesi için başına' koy) den konuşmak paralı.

pm atmak için mesaj kutusunun yanındaki boşluğa nick yaz

• Türker seni de gördüm oyunda O Lupias Forest ne öyle ya.Geçene kadar ölücem heralde CrasHh yardıma geldi Allah'tan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

eet açığım nickin neydi? benimki yagami_raito pm plz :D

pm atamam param yok pm paraylaymış.TeRRiBLeTuRK nickim.normal chat sayfasına yazsana olmuyor mu oradan?Bir de ben pokemonun bazı ataklarını öğretmeyi unutmuşum.Öğrenecek leveli de geçti ne yapmam lazım o atağı öğretmem için?Bir da Abra'da sadece lv4=>Tackle yazıyor.Başka atak öğrenmiyor mu bu pokemon?

Pm paralı değil.Cell(yazdıklarını herkesin görmesi için başına' koy) den konuşmak paralı.

pm atmak için mesaj kutusunun yanındaki boşluğa nick yaz

Tamam öğrendim atmayı. =)

• feyyaz sen bilirsin 4. gym nerde ? :) 3. salondan sonra nereye gidicez o volkan mağarasında dolaşmaktan bunaldım artık.
  • gym 4 ü bilmiom:S

gym3 daha yenmedim
  • konuyu açmam iyi olmuş herkes içini döktü :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: guray13

konuyu açmam iyi olmuş herkes içini döktü :)

Ama başlığı değiştir. Basit duruyor.Örneğin >>>Pokemon Cyrus Sohbet Odası<<< gibi bi'şey yap.
  • oldumu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: guray13

oldumu :)

Oldu.
  • Gym 3 ü yendim yehuu

3 pokeyi 20 lvl porygon z ile dağıttım.Bu poke müthiş bişey.gym leri geçemediğiniz zaman yenmeniz için bu pokeyi verebilirim.
  • tebrikler feyyaz
  • Feyyaz tebrikler.Bende yakında yenicem inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ProféssionaL

Feyyaz tebrikler.Bende yakında yenicem inşallah.

porygon u verebilirim istersen
  • hayırlı olsun :) beraber buluruz artık napalım :) beni de bayağı zorlamıştı o, hele o poliwrath bütün numara ondaydı :)
  • 4. gym çok uzak ve çok saçma olmuş. 6 route'da power plant'ın yanındaki çimlerden düz yukarıya çıkyıyoruz falan orda labirentler falan var onları geçiyosun bi mağara girişine geliniyo, ordan düz ilerleyince 2. girişinden girebiliyoruz mağaranın sadece. sonra işler acaipleşmeye başlıyo, önünümüze en aşşağı 25 levellık pokemonlar geliyo genelde golbat ve paras ama işin süprizi dakika başı level 40 charizard gelme durumu da var orayı geçtikten sonra gym'ın bulunduğu yere gelebiliyoruz ancak pokemonlarınızda hal kalmıyo. fakat işin acaibi orada hiç P.C'nin bulunmayaşı, ışınlanma varmı bilmiyorum gittikten sonra hiç denemedim. ama öyle gözüküyor ki 4. gym hakkaten çok zorlayacak...
  • evet gym4
    tek başımıza bitreceğimizi sanmıyorum..onun yerine partyli bir şeklilde gitsek en iyisi...(2ye tek durumlarda charizard kolay ölüyor...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

quote:

Orjinalden alıntı: The_ProféssionaL

Feyyaz tebrikler.Bende yakında yenicem inşallah.

porygon u verebilirim istersen

Memnun olurum valla 3 Pokeyi dağıtmış.Bellsprout'un Sleep Powder'ini iyi kullanırsam Charmeleon da var.Rahat yenerim.

• Ya Millet Ben Kimseyi Göremiyorum - Gözüküyor Herkesde
  • Bende de gözükmüyor.Oyunu şimdi baştan yüklüyorum o yüzden.
  • arkadaşlar bir araya gelip falan battle turnuvası yapalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.