Sanki başladın da...Oğul(can) ya da Furkan biriniz msn açın len soru sorcam GO ile ilgili!!!
ghost online ne
Oyun ama daha ben de çözebilmiş değilim.Pokemon oyunu değil.
Bırakın bunu üye almıyo Hero Online indiriyorum.Ama sabredemem gibime geliyo.
quote:
Orjinalden alıntı: The_ProféssionaL
Bırakın bunu üye almıyo Hero Online indiriyorum.Ama sabredemem gibime geliyo.
Ona da üye olama da gör sen.
Kuzi godswar oyna yada s4league
quote:
Orjinalden alıntı: FreeDi3
Kuzi godswar oyna yada s4league
Ulan bana bunları dedin şimdi oyunu yüklüyosun bende seni anlamıyorum kuzi.
@Türkercan Hadi naz etme gel başla.
ben hep ayni seyi yapiom yaziom yaziom sora msnye girip karar degistiriom
quote:
Orjinalden alıntı: FreeDi3
ben hep ayni seyi yapiom yaziom yaziom sora msnye girip karar degistiriom
Yani hafif dengesizlik var sende kuzen.
kimin kuzisiyim
@pro biz türkerle soldat oynuyacağız dimi türker ?
İYi siz oynayın.Ben Hero. Ayrıca Setup'u kuruyorum. %61
bende warrock oynucam
Ya Furkan sildim bu Ghost'u hiç mi hiç sarmadı valla. Gel Soldat'a başlayalım ne dersin? Ulen bi' ara 4everua'yla oynuyorduk 1vs1 falan yapıyorduk güzeldi ya...
quote:
Orjinalden alıntı: TüRKéR
Ya Furkan sildim bu Ghost'u hiç mi hiç sarmadı valla. Gel Soldat'a başlayalım ne dersin? Ulen bi' ara 4everua'yla oynuyorduk 1vs1 falan yapıyorduk güzeldi ya...
bak soldatı bırakta warrocka gel aynı kantır (counter-strike)manyak bişey bence gel
quote:
Orjinalden alıntı: guray_tr
quote:
Orjinalden alıntı: TüRKéR
bak soldatı bırakta warrocka gel aynı kantır (counter-strike)manyak bişey bence gel
Yok birader benim pc dandik böyle fazla özellik istemeyen oyunları kaldırır anca bu war rock çok iyi bi oyuna benziyor. Soldat eğlenceliydi bayağı ya dur Furkan'la n'apcaz bakalım belli değil birşey. Zaten bunlar yeni Cyrus çıkasıya kadar. Çıksın hiçbirini oynamam.
Hero Online çok kötü bir oyun bence grafikleri oyun özellikleri filan knight,metin2 gibi oyunlardan çalmişlar
Pokemon oyunu boğa boynuzu mu keçi boynuzu mu açılana kadar Bence DH de oyun birliği sağlayalım.Herkes birlikte bir oyuna başlasın.Bende ona göre başlıcam...Şuan Ds de digimon ds yi bitirdim.Shadows Of Almia yı bitirmeme az kaldı.Sıkıntıdan oynuyorum .PRO başladınmı şimdi Hero ya ciddi olarak?
@pro,@crashh,@guray,@türker hero online için fazla zamanımız gider,hep birlikte şu soldatı deniyelim ;D
2D bir oyun.... bilmem tek başıma oynamam ama çoğunluğa bağlı derim.....
quote:
Orjinalden alıntı: CrasHh
2D bir oyun.... bilmem tek başıma oynamam ama çoğunluğa bağlı derim.....
link versene indirem
Kanka oyun karman çorman 4 Lv. oldum bıraktım Bi aralar ciddiydim.