Şimdi Ara

>>>Pokemon Cyrus Sohbet Odası<<< (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.672
Cevap
0
Favori
32.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

ben şahsen o fikre karşı çıktım direk pmden..gb otomatik olarak kullanılırsa paranın pek bi önemi kalmaz her nekadar 5 tp alsakta extra gb ile 6 tp olmasının yanındayım

Boşver boşver iyi böyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

ben şahsen o fikre karşı çıktım direk pmden..gb otomatik olarak kullanılırsa paranın pek bi önemi kalmaz her nekadar 5 tp alsakta extra gb ile 6 tp olmasının yanındayım

Benim için farketmez ama bi' yandan da doğru. Güçlü ile güçsüz fazla ayırt edilmeyecek o zaman da.
  • cyrus foruma tesla hakkında konu koymuş yanımızda yürüyen 1 pokemiz olacak artık ^^
     >>>Pokemon Cyrus Sohbet Odası<<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssj2vegeta -- 3 Mayıs 2009; 18:34:21 >
  • Başlangıç pokeleri mi yürüyecek?
  • İşte bu çok güzel oldu. Herhalde en büyük Pokémonumu yürütürüm.
  • super bi haber cyrusu sabırsızlıkla bekliyorum
  • Lugia yürütelim! Bi' reklamda var ya adam arkanda kuş var deyip sandviçleri götürüyor. Aaa arkanda kuş var.
  • Bende bekliyorum Bullhornu... Çıksın bende başlıyacam deluge pek sarmadı... Yalnız biraz zor çıkar gibi, sıfırdan oyun motoru yazdıklarına göre...

• Ne kadar geç çıkarsa o kadar güzel olacak oyun. Deluge bununla karşılaştırılamaz bile. (=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 4 Mayıs 2009; 15:36:57 >
  • Türker iyi dedin.Bide sabırsızlananlar var oyun için. İnşallah yazın karne günü falan çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ProféssionaL

Türker iyi dedin.Bide sabırsızlananlar var oyun için. İnşallah yazın karne günü falan çıkar.

Yazın karnemizi alalım, eve gelelim. Üstümüzü giyinip, bilgisayarı açalım. Açtıktan sonra Pokemon Cyrus Forum'u da bir ziyaret edelim diyelim. Ondan sonra bir bakalım oyun açıldı konusu. Tarih 12.06.2009. O zaman açılır umarım.

• Aminnn.
  • öFF Açılsada oynasak
  • Hadi biraz daha yavaş olsunlar da yazın çıksın oyun. Zaten daha fazla yavaş olunur mu bilmiyorum. 1 ayı geçti her halde oyun kapanalı...
  • ah o eski günler o ortam süperdi bee
  • quote:

Orjinalden alıntı: guray_tr

ah o eski günler o ortam süperdi bee

Amaç ?
  • quote:

quote:

Amaç ?

nostalji desem
  • quote:

quote:

quote:

Amaç ?

nostalji desem

Rehber vardı onda resimlerde mevcuttu bu sadece basit bi Sohbet ve Tartışma konusuydu desem ?

• en çok konuşma burda oldu desem ve herkes buraya girdi desem
  • Sonuçta oyunun anıları mesaj sayılarına dayanmıyo mesajların içeriğine , konunun görsellendirilmesine bakıyo desem.Bide hala niye ısrar ediyosun anlamış değilim.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.