Şimdi Ara

pokemon diamond pokemon yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar diamondu bitirdim dialgayı yakaladım pokemon ligini kazandım düştüm efsanelerin peşine ama bende nintendo olmadığı için efsane yakalayamıyorum emulatörle(nogba) oynuyorum ancak mesprit,azelf ve uxie üçlüsünü yakaladım demem o ki bana arceusu giratinayı palkiayı darkrai yakalayabilcek var mı yardımcı olursanız sevinirim

• (Darkrai’nin Yakalanması)
    Canalave City’deki PokeMart’a girin ve Kasanın önünde duran gözlüklü adamla konuşun.Size MEMBER’S CARD vericek.Ondan sonra Pokemon Center’in tepesindeki eve Member’s Card’ı kullanarak girin.Sizi bir adam bekliyor olucak.Yatağa yatın.Heryer kararmaya başlayacak.Kendinizi Newmoon Island’da bulucaksınız.İlerleyin.Karşınıza 40 Lv.Darkrai çıkıcak
    (Arceus’un Yakalanışı)
    Spear Piller’ın yerini biliyoruz.Çünkü daha önce burada Dialga’yı yakalamıştık.Arceus’ta Spear Piller’da ancak Spear Piller’a hemen gitmiyicez.İlk önce Sandgem Towna gelelim Prof.Rowanla konuşalım ve PokeMart’am girelim.Kasanın önünde duran adamla konuşalım.Bize Azure Flute vericek.Ondan sonra yanımıza bolca Max Repel alalım.İkidebirdir pokemon çıkıp canımızın sıkılmaması için.Hearthome’a uçalım ve Route 208’den çıkalım.MT.Coronet’e girelim.İlerleyelim Spear Piller’a doğru.Spear Piller’a ulaştığımızda Azure Flute’u çalalım.Yukarıya doğru giden merdivenler oluşucak.Merdivenlerden çıkalım.80 Lv.Arceus

Biraz araştırdım interneti bunları buldum umarım bunları arıyorsundur.Diğer efsanelerle ilgili açıklamada vardı, yakalayamama sorunundan bahsettiğinden hepsini koymadım.

• kardeş ben bunları buldum işte saol ama azure fluteyi vermio ki o dediğin yerde sorun orda bir arkadaş yardım istedim o bana azure fluteyi aldı bende arceusu yakalancak yere gittim bu sefer azure fluteyi çalmıyor yani bu emulatörle oynadığım için sanıosam yoksa bir sorun yok bende sonra darkraiyi yakalamak için canalevedeki pokemarta gittim orda gözlüklü adam yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinedragon -- 6 Kasım 2010; 18:40:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlinedragon

kardeş ben bunları buldum işte saol ama azure fluteyi vermio ki o dediğin yerde sorun orda bir arkadaş yardım istedim o bana azure fluteyi aldı bende arceusu yakalancak yere gittim bu sefer azure fluteyi çalmıyor yani bu emulatörle oynadığım için sanıosam yoksa bir sorun yok bende sonra darkraiyi yakalamak için canalevedeki pokemarta gittim orda gözlüklü adam yok

Bende bitirmiştim ama pokedexi bitirip profesöre gittiğimde bana national dex(isminden emin değilim) vermedi.
  • yok mu yardım etcek arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.