Şimdi Ara

Pokemon Dövüş Kulübü V2 1.Sezon Yan Event - <Trainer Turnuvası> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
8.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YineDc

Ben de katılabilirmiyim?
    Gönül isterdi 16 kişilik bi' event olsun, ama 4 kişilikte uygundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 1 Aralık 2012; 19:28:58 >
  • Güzel savaştı.
    Waidmann ve Moruga Scorpion'a yapacakları savaşta başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 1 Aralık 2012; 20:23:30 >
  • maçları video olarak ne zaman yayınlayacaksın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

maçları video olarak ne zaman yayınlayacaksın ?

Yarından itibaren.
  • Zevkli turnuva oldu bence.
  • Eğlenceli eventti.Yakın zamanda benzer bir event olursa güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 2 Aralık 2012; 0:38:21 >

• İlk video hazır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Güzel maç olmuş.

Edit: Diğer maçı merak ettim şimdi kim kazandı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 4 Aralık 2012; 2:22:31 >
  • Rezil olduk
  • bende varım nickim ash's secret father pokemonlarım pokemonlarım gastly , gastlynin animede birleştirdigi venusaur ve blastoise nin birleşimi olan venustoise sonuncuda shiny random .
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut48

bende varım nickim ash's secret father pokemonlarım pokemonlarım gastly , gastlynin animede birleştirdigi venusaur ve blastoise nin birleşimi olan venustoise sonuncuda shiny random .

Yazık lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moruga Scorpion

quote:

bende varım nickim ash's secret father pokemonlarım pokemonlarım gastly , gastlynin animede birleştirdigi venusaur ve blastoise nin birleşimi olan venustoise sonuncuda shiny random .

Yazık lan

Özür dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Moruga Scorpion

quote:

Yazık lan

İstemsizce güldüm arkadaş ne yapmış öyle venustoise

• quote:

Erkuş Reyiz uçurmuşun yine.
  • quote:

aga tarihe bakmayı denedin mi veya bi mesajlara baksaydın :D ayrıca venustoise uçmuşun abi yukardaki pokelerden seççektin :D Bu arada turnuva başlayalı çok aldıu katılamazsın artık :)

• İkinci video da tamam.
    Son video da yarın gelir.
  • Saniye 43 :D
    Horn Attack.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 7 Aralık 2012; 1:37:46 >
  • egemert kazanacak gibi :)
  • En son ben varım Venustoiseharizard

• EGEMERT.'in ödülünü ayarlıyorum akşam konuya koyarım, pek fazla özellikli birşey olmaz, çünkü adam lig birincisi oldu, Johto'da da uçmasın hani.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.