Şimdi Ara

Pokemon Emerald (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
13.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

sağol

edit: ben senin savenden oynuyorumda yapabileceğim bişeyler kaldımı orada

Battle Froniterleri yapmadım... İstersen onları yapabilirsin...
  • gamesahrklar yazdiksonra nasil kullancaz rare candy yazdik nerden bulcaz onu bag temi olcak
  • code brekerlari edemek istedim
  • cevap yok mu codebrekari yazdik nerden alcaz onu
  • @ denzgezgin:Yavaş aslanım biraz.Öncelikle enter tuşu oyunda start tuşu oluyor.CodeBreaker'ı ise harflerin tam ortasında bir boşluk bırakacaksın.Örneğin:Charmander June 05, 2005
    EE5CE242D694
    124FA8197E57 bunları şu şekilde yapacaksın:
    EE5CE2 42D694
    124FA8 197E57

Rare Candy'ler sanırım PC'de oluyor.Pokemon Center'a git.Bilgisayarı aç.Kendi bilgisayarına gir.Orada olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 28 Eylül 2008; 12:32:17 >
  • senin dediklerin gameshark onlarda sorun yok ama codebrekarlari bulamadim nerdeler bi daha bakim bi pc ye
  • aytazy hadi konu açtin cevapla rare candyi nerden alcaz
  • hiçbiri olmuyor.
    codebreaker diyorsunuzda yazdığınız hileleri yazıyorum bir değişiklik yok..
  • Çok Saol Ama Gerçekten Olmuyormu HiLeLer Oluyorsa İndiricemde
  • codebreakerlar olmuyor.
    ben gameshark hilesi buldum bir siteden.uyguladım.
    999999 para oldu
    sınırsız rare candy oldu
    ve sınırsız pokeball hepsinden oldu ama hepsi key item yani önemli itemların olduğu yere gitti ve orda yer kalmadı.
    önemli şeyleri alamıyorum.bunu nasıl düzeltebilirim bilen varmı? pokeballlar gitmezse itemları alamam vede oyun ilerlemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PyramidCardShop

codebreakerlar olmuyor.
    999999 para oldu
    sınırsız rare candy oldu
    ve sınırsız pokeball hepsinden oldu ama hepsi key item yani önemli itemların olduğu yere gitti ve orda yer kalmadı.
    önemli şeyleri alamıyorum.bunu nasıl düzeltebilirim bilen varmı? pokeballlar gitmezse itemları alamam vede oyun ilerlemez.

bizlede paylaşırsan memnun oluruz gamesharkları
  • dostum ben unuttum bile.birsürü siteye bakıp yaptım.şuan oyunu oynamıyorum zaten.
    save yaptığım halde 50 kere baştan başlamak zorunda kaldım oyunda.kaldığı yerden başlamıyor malesef.nedenini anlayamadım.
    internette verilen save dosyalarını görmüyor zaten emulatörler.yani ben baştan başlamaktan sıkıldım ve bıraktım oynamayı.
    konuyu açan kişide zaten oynamamıştır bile bu oyunu.netten bulup yapıştırmış buraya.
    uğraşma bence.benim gibi sinir hastası olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre50

quote:

Orjinalden alıntı: PyramidCardShop

codebreakerlar olmuyor.
    999999 para oldu
    sınırsız rare candy oldu

bizlede paylaşırsan memnun oluruz gamesharkları

http://www.gamefaqs.com/portable/gbadvance/file/921905/38469

• aytzey ne codebreakerları ne de senin save dosyanı çalıştıramadım. nasıl çalıştırcam?
  • Yaw bu Pokemon Ruby ve Sapphire'nin Linkini verebilir misiniz?
  • gameboy ıcın 2 ıyı sıte bılıyorum
    1-) webpoke.sitemynet.com (ben yapmıstım)
    2-) pokemondelisi.sitemynet.com belki işinize yarar gameboycular
  • Abi Allah senden razı olsun çok işime yaradı. Ama benim bir sorunum var. Gym 4 te hani hafif bir duman oluyor ya neden se benimkinde duman hafif değil.Hiç bir şey gözükmüyor.Orayı da geçmeme yardım eder misin?
  • ben oyunu yeni oynuyorumda biri bana bütün bunların en baştan nasıl yapıldığını anlatabilirmi o gamesharkmıdır codemastermıdır onlara nasıl kod giriyoruz o arada boşluk olan kodları????
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.