Bildirim
Pokemon Emerald Nuzlocke Walkthrough - <Tamamlandı> (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Mauville City'nin sol tarafına gitmeyi unuttun reyiz. -
Numune iyi isimmiş:D benim numele koyduğum takma isim de Hörgüçtü.
Ben de telefondan oynuyorum nuclocke çoğu pokemon mefta oldu bende. 2 numel 1 whismur 1 tentacool 1 electrike 1 abra ve daha fazlası
Nuzlocke bir yerde bozdum.Sandshrew'ım vardı sonra shiny sandshrew çıktı ben de değiştirmekten zarar gelmez dedim ve değiştirdim.Umarım sıkıntı olmaz
Takımım şu an blaziken-magneton-vibrava-koffing-goldeen -
reyiz shedinjanın adını değiştirsene name changerden -
Aynen Slateport City'den değiştirebilirsin. -
İyi iş çıkarmışsın Emre kardeşim. -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: idrisovic
Ben de telefondan oynuyorum nuclocke çoğu pokemon mefta oldu bende. 2 numel 1 whismur 1 tentacool 1 electrike 1 abra ve daha fazlası
Nuzlocke bir yerde bozdum.Sandshrew'ım vardı sonra shiny sandshrew çıktı ben de değiştirmekten zarar gelmez dedim ve değiştirdim.Umarım sıkıntı olmaz
Takımım şu an blaziken-magneton-vibrava-koffing-goldeen
Aaa bozulur böyle olmaz böyle olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: EGEMERT.
quote:
Orijinalden alıntı: idrisovic
Takımım şu an blaziken-magneton-vibrava-koffing-goldeen
Aaa bozulur böyle olmaz böyle olmaz.
Görmezlikten gel abisi:d Bİrşey olmaz hem bak shiny imiş.
Zaten kullanmıyorum shniy sandshrew fazla exp istiyor lwl atlamak için.
son durum:Magneton öldü allah rahmet eylesin.Flygon ve blaziken ikilisi ile ilerliyorum. Şu an team magmanın üssüne girmiş bulunmaktayım.
-
Takipteyim
Edit : Bir sorum olacak.Yaklaşık 7 dakikalık bir video çektim ancak yüklemesi çok uzun sürüyor.İnternet bağlantımın bu kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.Acaba çok mu kaliteli çektim videoyu ? HyperCam kullanıyorum .avi uzantılı oluyor video 250 mb civarı bu çok büyük bir boyut değil mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RookieComedian -- 11 Nisan 2013; 22:05:48 > -
-
"Tarkanan gelişiyooo laaan ! [Video gitti] "
Koptum -
quote:
Orijinalden alıntı: RookieComedian
Koptum
Orada aslında yanlışlıkla başka sekme açtım oyun oynarken, gözükmesin diye silmek zorunda kaldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: CrasHh
quote:
Orijinalden alıntı: RookieComedian
Koptum
Orada aslında yanlışlıkla başka sekme açtım oyun oynarken, gözükmesin diye silmek zorunda kaldım.
Anladım.Videoyu çektim konuyu açtım bu arada bir bak istersen. -
Reyiz bölümü çekmeden önce haritadaki hidden item'leri araştır ve yerlerini göster.Bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmuş olursun.Dikkat ettim en az 25-30 hidden item'i bırakıp geçtin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 12 Nisan 2013; 0:05:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: EGEMERT.
Reyiz bölümü çekmeden önce haritadaki hidden item'leri araştır ve yerlerini göster.Bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmuş olursun.Dikkat ettim en az 25-30 hidden item'i bırakıp geçtin.
Haklısın Egemert.Gym'le savaşmadan önce veya savaştıktan sonra Hidden Item'lara özel bir bölüm çekmeyi düşünüyorum.Teşekkür ederim uyardığın için. -
Oha Swablu yakalamışsın orayı görmemiştim.Altaria olunca çok işe yarar bence ? -
edit:tamam yapmışın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 13 Nisan 2013; 17:16:02 > -
Reyiz artık eski hızına dönmelisin.Mystery Dungeon oynarken günde 2 video yüklediğin zamanlar oluyordu şimdi 2 günde bir video geliyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X