Şimdi Ara

Pokemon Emerald Nuzlocke Walkthrough - <Tamamlandı> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
6.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mauville City'nin sol tarafına gitmeyi unuttun reyiz.
  • Numune iyi isimmiş:D benim numele koyduğum takma isim de Hörgüçtü.

Ben de telefondan oynuyorum nuclocke çoğu pokemon mefta oldu bende. 2 numel 1 whismur 1 tentacool 1 electrike 1 abra ve daha fazlası

Nuzlocke bir yerde bozdum.Sandshrew'ım vardı sonra shiny sandshrew çıktı ben de değiştirmekten zarar gelmez dedim ve değiştirdim.Umarım sıkıntı olmaz

Takımım şu an blaziken-magneton-vibrava-koffing-goldeen
  • reyiz shedinjanın adını değiştirsene name changerden
  • Aynen Slateport City'den değiştirebilirsin.
  • İyi iş çıkarmışsın Emre kardeşim.

• @EGEMERT.: Teşekkür ederim gözden kaçırmışım orayı.Önemli de yermiş ya.

@idrisovic: Takım iyiymiş , bana sorarsan sıkıntı olmaz Sandshrew işi.

@umutum9: FLY gelsin değiştiricem şimdi üşeniyorum.

@Exceldus:Teşekkür ederim.

• kaslı kaslı erkekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: idrisovic

Numune iyi isimmiş:D benim numele koyduğum takma isim de Hörgüçtü.

Ben de telefondan oynuyorum nuclocke çoğu pokemon mefta oldu bende. 2 numel 1 whismur 1 tentacool 1 electrike 1 abra ve daha fazlası

Nuzlocke bir yerde bozdum.Sandshrew'ım vardı sonra shiny sandshrew çıktı ben de değiştirmekten zarar gelmez dedim ve değiştirdim.Umarım sıkıntı olmaz

Aaa bozulur böyle olmaz böyle olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

quote:

Orijinalden alıntı: idrisovic

Numune iyi isimmiş:D benim numele koyduğum takma isim de Hörgüçtü.

Aaa bozulur böyle olmaz böyle olmaz.

Görmezlikten gel abisi:d Bİrşey olmaz hem bak shiny imiş.

Zaten kullanmıyorum shniy sandshrew fazla exp istiyor lwl atlamak için.

son durum:Magneton öldü allah rahmet eylesin.Flygon ve blaziken ikilisi ile ilerliyorum. Şu an team magmanın üssüne girmiş bulunmaktayım.

• Takipteyim

Edit : Bir sorum olacak.Yaklaşık 7 dakikalık bir video çektim ancak yüklemesi çok uzun sürüyor.İnternet bağlantımın bu kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.Acaba çok mu kaliteli çektim videoyu ? HyperCam kullanıyorum .avi uzantılı oluyor video 250 mb civarı bu çok büyük bir boyut değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RookieComedian -- 11 Nisan 2013; 22:05:48 >

• @RookieComedian Kesinlikle boyutu fazla, benim çektiğim 15 dakikalık videolar bile neredeyse 50MB civarı.Boyut yüzünden sorun yaratıyordur büyük ihtimal.Video gelsin bir bakalım hocam, Camtasia Studio öneriyorum bu tür işler için.Kolay gelsin.
  • "Tarkanan gelişiyooo laaan ! [Video gitti] "

Koptum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RookieComedian

"Tarkanan gelişiyooo laaan ! [Video gitti] "

Koptum

Orada aslında yanlışlıkla başka sekme açtım oyun oynarken, gözükmesin diye silmek zorunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

Orijinalden alıntı: RookieComedian

"Tarkanan gelişiyooo laaan ! [Video gitti] "

Koptum

Orada aslında yanlışlıkla başka sekme açtım oyun oynarken, gözükmesin diye silmek zorunda kaldım.

Anladım.Videoyu çektim konuyu açtım bu arada bir bak istersen.
  • Reyiz bölümü çekmeden önce haritadaki hidden item'leri araştır ve yerlerini göster.Bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmuş olursun.Dikkat ettim en az 25-30 hidden item'i bırakıp geçtin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 12 Nisan 2013; 0:05:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

Reyiz bölümü çekmeden önce haritadaki hidden item'leri araştır ve yerlerini göster.Bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmuş olursun.Dikkat ettim en az 25-30 hidden item'i bırakıp geçtin.

Haklısın Egemert.Gym'le savaşmadan önce veya savaştıktan sonra Hidden Item'lara özel bir bölüm çekmeyi düşünüyorum.Teşekkür ederim uyardığın için.
  • Oha Swablu yakalamışsın orayı görmemiştim.Altaria olunca çok işe yarar bence ?
  • edit:tamam yapmışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 13 Nisan 2013; 17:16:02 >
  • Reyiz artık eski hızına dönmelisin.Mystery Dungeon oynarken günde 2 video yüklediğin zamanlar oluyordu şimdi 2 günde bir video geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.