Bildirim
Pokemon Emerald Nuzlocke Walkthrough - <Tamamlandı> (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Enerjik gördüm seni,enerjin yerine gelmiş
Edit : Wattson Reyiz : WAHAHAHAHHA
Koptum ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RookieComedian -- 30 Nisan 2013; 18:04:10 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: RookieComedian
Koptum ya
O günkü ruh halim bölüme de yansıyor ister istemez.Dediğin gibi keyfim yerimdeydi o bölümde hocam.
Bunun dışında intro videosu için program önerebilecek olan var mı?Veya yapabilecek varsa bana PM atabilir.
Son olarak bir sonraki yapacağım video serisine ingilizce altyazı çekmeyi düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CrasHh
quote:
Orijinalden alıntı: RookieComedian
Koptum ya
O günkü ruh halim bölüme de yansıyor ister istemez.Dediğin gibi keyfim yerimdeydi o bölümde hocam.
Bunun dışında intro videosu için program önerebilecek olan var mı?Veya yapabilecek varsa bana PM atabilir.
Son olarak bir sonraki yapacağım video serisine ingilizce altyazı çekmeyi düşünüyorum.
Benim gibi üşengeç olmamana seviniyorum.İçimizde birşeyler yapan biri olması sevindirici.Intro videosu hakkında fikrim yok ama ingilizce altyazı işinde yardımcı olabilirim.
Bir sonraki video serisi için farklı bir Challenge düşünürsen güzel olabilir.Monotype,monocolor vb.
-
-
İntro'yu kest
-
15:20
-
Güzel gidiyor
2000. mesajımı buraya atacam -
nays, veri veri nays -
Bende Pokemon Diamond Nuzlocke yi çekmeyi düşünüyorum . -
quote:
Orijinalden alıntı: 55voldemort55
Bende Pokemon Diamond Nuzlocke yi çekmeyi düşünüyorum .
çok yavaş ilerlersin benden söylemesi bende Diamond çekecektim vazgeçtim
2000. Mesajım olmuş -
-
Normal pokemonların enteresan bir yararı oluyor takıma her yönden.Sansar'a sevindim.
.Electrode gym'i tek alır bana göre. -
Bulutun üstündeki itemi bodura tak riyiz -
Combusken'i Blaziken yapsaydın keşke. Gym'in Skarmory'si ve Altaria'sı biraz tehlikeli, gerisini rahat indirirsin. -
Bende oynamaya başlıyorum :) -
Ailecek takipteyiz kanka. -
-
Havada bulut sen bu pokémon'ı unut. -
Lütfen Budish'i Bellossom yap lütfenn
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X