Şimdi Ara

Pokemon Fire Red Türkçe (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
7
Favori
113.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler can sıkıntısına birebir heleki kaç yıl sonra tekrar dizisine başlamışken
  • Çok teşekkürler
  • Paylaşım için teşekkür ederim. bu oyunda çalışan gameshark varmı bilen yardımcı olabilir mi çok ihtiyacım var istediğim 5 tane pokemon var onlar da oyunda çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toya -- 16 Ekim 2015; 1:21:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toya

Paylaşım için teşekkür ederim. bu oyunda çalışan gameshark varmı bilen yardımcı olabilir mi çok ihtiyacım var istediğim 5 tane pokimon var onlar da oyunda çıkmıyor

Pokemon'dır o, Pokimon olsa duramazsın.
  • Farketme mi sağladığın için sagol düzelttim.

• yolda yürürken sürekli elemanlar saldırıyor savaşa girmeden geçmenin yolu yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

yolda yürürken sürekli elemanlar saldırıyor savaşa girmeden geçmenin yolu yok mu?

Yeni poke toplarini nereden alacagiz ve pokemonlari nasil yakalayacagiz? Bir de pokemonlara lvl atlatmadan iyilestirme imkani var mi?

topları ya marketten alacaksın yada yolda şansa buluyorsun
    iyileştirme için ya hastaneye gideceksin ya uyuyacaksın yada marketten can ilacı alacaksın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yolda yürürken sürekli elemanlar saldırıyor savaşa girmeden geçmenin yolu yok mu?

Yeni poke toplarini nereden alacagiz ve pokemonlari nasil yakalayacagiz? Bir de pokemonlara lvl atlatmadan iyilestirme imkani var mi?

topları ya marketten alacaksın yada yolda şansa buluyorsun
    iyileştirme için ya hastaneye gideceksin ya uyuyacaksın yada marketten can ilacı alacaksın

Oyunu bir 5-10 dk oynadim da, bu market ve hastane baslangic yerimizde miydi? Evimizin civarlarinda mi yani?

her kasabada var hocam

• Arkadaşlar Bu Değerli Forumu Takip Edemeyip Sorularınızı Cevaplayamadığım İçin İçin Çok Özür Dilerim Forumlarla Pek Alakam Yoktur :) Ben İstemediğim Halde Rep Veren Vermeyen Herkeze Çok Teşekkür Ederim :)
  • Pokemonun tüm oyunlarını oynadım ama böyle bir oyunu türkçe oynamak.. mükemmel! Paylaşımın için çok teşekkürler.

• Oyunda bugmu var ne ya bugün indireyim eskilere gideyim dedim saatlerdir oynuyorum kafayı yiyeceğim cut itemini hangi pokemona öğretsem kesmiyor ağaçları haydaa
  • Arkadaşlar merhaba,
    Dün nostalji yapayım dedim oyunu indirdim fakat bir türlü oyundaki hatayı düzeltemiyorum. Çok siteden indirdim buradan da indirdim fakat ne yaparsam yapayım pokemon center ya da market'e girdiğimde oyundan direk atıyor. Bunun çözümünü bilen var mı? Mac kullandığım için sorun oluyorsa windowsta düzeliyor mu bilen var mı?
  • basssplayerrr B kullanıcısına yanıt
    Ben Windowsta sorun yaşamadım ki ben bir de androidde oynuyorum sorun olmadı hiç.

• canoner17 kullanıcısına yanıt
    windowsta sorun yok ben de denedim şimdi bunu iostan anlayan birine sormak lazım çünkü macbookta oynanamıyor.
  • basssplayerrr B kullanıcısına yanıt
    Olmadı biraz daha bekleyin Pokémon GO çıkınca devam oynamaya

• Notalji yaşamak için süper oldu, teşekkürler
  • Namelity N kullanıcısına yanıt
    ilk kez pokemon oynayacak biri bununla mı başlamalı yellow blue red platin falan bir sürü versiyonu vaR?
  • http://www.mediafire.com/file/egl8e261g2no0oi/

• http://www.mediafire.com/file/egl8e261g2no0oi/

• Bu oyun hangi platform için? Android mi Pc mi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.