Şimdi Ara

Pokemon Flash Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır forumda değildim yeni bir online oyun yapmaya çalışıyordum.Oyun Web tabanlıdır. Grafikleri İyi sayılmaz Oyunun Yapımımda Newgrounds Dan Flash Oyun Yapımı desteği aldım.Oyun Şu an Tam online Sayılmaz.Oyunun Türkçe Cevrimi Daha gercekleşmedi.yani beta testinde sayılır.Oyun paralıdır normal bir üye bir hafta içinde 5 gün giriş yapabilir.vip ler istedi kadar.Bu sistemi beta testi olduğu için yaptık yakında market sistemide eklenicektir.Oyunun linki=TIKLA

• Anladığım kadarıyla PokémonCraft, PokémonCrater tarzı bir oyun olcak, doğru mudur?
  • Şu oyuna öleceğimi bilsem VIP üyelik almam.Çünkü hiçbir Web Tabanlı oyuna VIP üyelik almam.Ama oyunu bu haliyle Free bile oynamam.Kusura bakma dostum.
  • O senin görüşündür. Yeni Kayıt olanlar bedava üyeliğiniz aktif edildi oyuna girebilirsiniz.
  • Oyun öncelikle betası bitsin, tam sürüme geçsin. Eğer tutulursa bedava oynarım.
  • Beta testi bitince oyuna istediğiniz kadar girebiliceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xPokemonForcex -- 17 Ağustos 2012; 21:17:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xPokemonForcex

Beta testi bitince oyuna istediğiniz kadar girebiliceksiniz.

Hocam oyun falan yokki burda sadece görünmeyen resimler var
  • Oyuna Oyun yerinden giriceksin.Orda giriş yapman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xPokemonForcex

Oyuna Oyun yerinden giriceksin.Orda giriş yapman lazım.

Orda da sadece duyurular var
  • Oyuna girebilmek için bedava hesabınzın aktif olması gerekiyo aktif olunca girin oyun yerine giriş yapın oyun gözükür.
  • Yeni Hesaplar aktif edildi.
  • oyundan bir iki resim eklersen iyi olur buraya
    hatta video
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.