Şimdi Ara

*Pokemon Gameboy!* -(resimli)- Paylaşımlarınızı ve sorularınızı Bekliyoruz! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
5
Favori
178.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Light Master

quote:

saphire'da 3. şehri bulamadım arkadaşlar yardım edin lütfen.

arkadaşlar lütfen yardım

bi de crystal'da 2. bi egg geldi o ne

light master arkadaşım 2. egg bazı pokemonların ilk hali olan bir pokemon bir süre sonra o yumurtada çatlayacak ve şansına hangi pokemon çıkarsa (: ...

3. şehir için henüz bir şey söyleyemeyeceğim dostum ama bu konunun ilk sayfasını incelersen yardımı dokunacaktır mutlaka...bende bu akşam başlayacağım ruby ve sapphire...

elite four'da pokemon ligine giriyorsun ya tüm rozetleri topladıktan sonra ard arda kapıştığın o 4 kişi işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GncGLSN -- 25 Ocak 2009; 12:53:24 >

• biraz önce başladım Ruby'e arkadaşlar 15L'de Torchic vardı bende ilk GYM'de yenildim malesef ateş pokemonu bende rakip kaya levellerimiz aynı normal olarak yendi çok pokemon almıyorum yanıma sadece efsaneler 15L'e kadar getirdim ama kayaya karşı bir üstünlüğü yoktu haliyle gamesharka başvuralım dedik :) sonra gameshark ile master ball almak istedim olmadı ama istediğim bir pokemonu istediğim levelde almak istedim parayı fulledim ve poke topu alabildim sadece, 99 tane aldım ve 100L'lik Mew'i seçtim tek vuruşta öldüm tabide :D yinede yakaladım Mew'i daha oyunun başındayım 100L'de Mew'im var :D ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GncGLSN -- 25 Ocak 2009; 14:15:40 >
  • arkadaşlar oyunda güzel bir açık var tabiricahisse (: ...

çantanızın içinde bir tane Master Ball var ve o hiç bitmiyor ne kadar atarsan at 1 tane...

sadece yaptığım gameshark ile pokemonları seçmek oldu ve 6 pokemonum şu şekilde...

Venusaur 100L
    Articuno 100L
    Gyarados 100L
    Machamp 100L
    Mew 100L
    Mewtwo 100L

gamesharkla master ball almak istedim olmadı bir türlü bende çantada tek duranı atayım bari dedim attım yine 1 tane var onuda attım yine 1 tane :) ve bitmiyor (: ...

Pokemon Ruby oynayan arkadaşlara ufak bir tavsiye (: ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GncGLSN -- 26 Ocak 2009; 14:33:08 >
  • evet arkadaşlar ruby'i bitirdim 3 günümü aldı sadece :D ...

ligi kazandıktan sonra eve dönüp profesörün yanına gidiyoruz ve pro. bize ss ticket veriyor onunla iki tane bölgeye gidebiliyoruz pek bir gelişme göremedim burada...

görsel olarak güzel bir oyun ama efsaneler konusunda çok kötü bir tane efsane yakalayabildim normal şartlarda karşıma bir tane çıktı çünkü...
  • 3. şehre nasıl gidiyoz hala yapamadım
  • arkadaşım yapmışsındır mutlaka yaşlı bir adamın kuş pokemonu var onu kurtarıyorsun ya mağaranın içinde onu kurtardıktan sonra o yaşlı adam evine dönüyor

seninde o yaşlı adamın yanına gitmen lazım...yeride ilk karşılaştığın GYM'de sana pokemon yakalamayı öğrettiler ya orayının solunda az bir şey yukarısında liman var göreceksin zaten oraya gidip bineceksin adamla gemisine 2 tane yer var gidebileceğin onlardan biriside 3. şehir...
  • crystal'da waterfall'ım var ama o yere gidince "Wow, it's a huge waterfall" diyor ve waterfall işe yaramıyor.Nasıl geçiceğim ?
  • waterfall'ı gyarados kullanıyor arkadaşım yada bazı bokemonlar yani tüm su pokemonları kullanamıyor...

waterfall şelaleleri geçmek için kullanılıyor şelalenin önüne geldiğin zaman pokemon listeni açıyorsun waterfall'ı öğrettiğin pokemonu seçiyorsun waterfall saldırısını seçtiğinde şelaleden çıkmış oluyorsun waterfall bu şekilde işliyor...
  • ah ah birde şu linkler ilk konulduğu günlerdeki gibi güncel olsa linkler başka sayfalara yönlendiriyor...

yinede buldum ama pokemon oyunlarını aksilik blue-fire red-ruby-crystal dışındakilerin hepsi pokecenter'a girince kilitleniyor...

sonunda orjinal aldıracaklar ya :) yanlız orjinal bana gelmez sanırım 3-4 günde bitiriyorum çünkü bir seriyi :D ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GncGLSN

quote:

quote:

arkadaşlar lütfen yardım

light master arkadaşım 2. egg bazı pokemonların ilk hali olan bir pokemon bir süre sonra o yumurtada çatlayacak ve şansına hangi pokemon çıkarsa (: ...

3. şehir için henüz bir şey söyleyemeyeceğim dostum ama bu konunun ilk sayfasını incelersen yardımı dokunacaktır mutlaka...bende bu akşam başlayacağım ruby ve sapphire...

elite four'da pokemon ligine giriyorsun ya tüm rozetleri topladıktan sonra ard arda kapıştığın o 4 kişi işte...

tyrouge çıktı

• quote:

Orjinalden alıntı: umutum9

quote:

Orjinalden alıntı: GncGLSN

quote:

quote:

arkadaşlar lütfen yardım

tyrouge çıktı

hitmonchan oldu oysa hitmontop istiyordum

• sürpriz yumurta işte :D banada cleffa çıkmıştı clafary clafable olacaktı daha sonra :) :D ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

Oyunda Dratini yok galiba.Kumarhanede şu pokemonları alabiliyorsun.

Abra
    Cubone
    Wobbuffet

Çözümde yalnış yazılma ihtimali var mı?

blue oynarken kumarhanede satıyorlardı 6500e
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

Oyunda Dratini yok galiba.Kumarhanede şu pokemonları alabiliyorsun.

Abra
    Cubone
    Wobbuffet

Çözümde yalnış yazılma ihtimali var mı?

pokemon oyunlarında her oyunun kendine has pokemonları var...

blue içlerinde en zayıf olanı ve eksiklikleri var pcde "hilesiz pokedexteki bazı pokemonları göremiyorsun başkasında gördüğün sende yok" ama diğerlerinde başkasında ne görüyorsan istediğinde sende yakalayabilirsin...

dratini var arkadaşımda onu ancak yüksek levelli bölgelerin sulu kısımlarında süper olta ile yakalayabilirsin...
  • yaw arkadaşlar ben blue oynuyorumda 7. rozetide aldım.8. gittim kapı hala kapalı lige girincede şimşek rozetini istiyolar napcam anlamadım bi yardımcı olursanız valla çok sevinirim
  • aHhh aHhh şu pOkemonla ömRüm az geçmedi..
  • ustalar fire redde gemıyı dolasmakda fayda var cunku yemekhanede great ball var !!
  • ya bence oyunları biraz da hilesiz geçmeyi deneyin hileli oyunun tadı çıkmıyor ben hilesiz pokemonlarla sapphire bitirdim hemde hiç yardım almadan ve o oyundaki pokemonlarım da hileli pokemonlardan %100 daha güzeldi pokemonlarım:
    1-swampert lwl 98
    2-ninetales lwl 83
    3-raichu lwl 97
    4-salamance lwl 88
    5-rayquaza lwl 100 (bitek onu 100 yapabildim manyak bişi olmuştu )
    6-armaldo lwl 78
    bence sizde hilesiz oynayın farkı görceksiniz ve fazla uraşırsanız böyle pokemonlarınız olur

bu arada benim bilmediğim tek şey var oyunda oda relicanth adlı regileri yakalamak için gereken bir pokemon onun nerden çıktığını söylerseniz güzel olur

• quote:

Orjinalden alıntı: metehan kaya

ya bence oyunları biraz da hilesiz geçmeyi deneyin hileli oyunun tadı çıkmıyor ben hilesiz pokemonlarla sapphire bitirdim hemde hiç yardım almadan ve o oyundaki pokemonlarım da hileli pokemonlardan %100 daha güzeldi pokemonlarım:
    1-swampert lwl 98
    2-ninetales lwl 83
    3-raichu lwl 97
    4-salamance lwl 88
    6-armaldo lwl 78
    bence sizde hilesiz oynayın farkı görceksiniz ve fazla uraşırsanız böyle pokemonlarınız olur

bu arada benim bilmediğim tek şey var oyunda oda relicanth adlı regileri yakalamak için gereken bir pokemon onun nerden çıktığını söylerseniz güzel olur

Bende hilesiz zevk almıyom ya...
    Ama iyi yapmışsın pokeleri...

Bide relicanth için bu haritanın aşağı tarafında çamurlu şehir varya onun sol tarafına bak orda bi yerde çıkıyo ama tam hatırlamıyorum, baya oldu bitireli çünkü...

• quote:

Orjinalden alıntı: metehan kaya

ya bence oyunları biraz da hilesiz geçmeyi deneyin hileli oyunun tadı çıkmıyor ben hilesiz pokemonlarla sapphire bitirdim hemde hiç yardım almadan ve o oyundaki pokemonlarım da hileli pokemonlardan %100 daha güzeldi pokemonlarım:
    1-swampert lwl 98
    2-ninetales lwl 83
    3-raichu lwl 97
    4-salamance lwl 88
    6-armaldo lwl 78

hak veriyorum dostum hilesiz daha zevkli oluyor oyun (: ... listen güzel ama çoğunluk olarak normal pokemonlara yer vermişsin (:

sorduğun pokemon için bu yardımcı olur sana umarım dostum...

Regileri yakalamak için:
    1.Başa walerini sona relichantı alın
    2.Yanına dig waterfall surf rock smash ve fly bilen pokeler alın
    3.Kütüklerin üzerinde yüzen şehirden sola doğru git.iyice aşağıdan girin o yola.
    4.Seni bi açıklığa bırakacak iyice ortalayıp yine surf yapın
    5.Gelen küçük alandan diveyle dalın
    6.Mağarayı bul ve girin
    7.Yine dive yapın
    8.Çıktığın mağaradaki yazıları okumaya başla.Ortadaki yazıya geliince dig yapın
    9.Bi mağara daha açılmış olcak ordaki bütün yazıları oku üç kapı açılma sesi duyacaksınız.

bu arada .nds formatlı olan pokemon serilerini oynamayı tavsiye ederim arkadaşlar gba olanlar hemen hemen aynı formatta 8 nişan alınıyor adalar felan...ama dediğim gibi .nds uzantılı olan oyunları pokemonun her yönden 3 boyutlu pokemonları gördüğünde sadece yakalamak için değil başka bir pokemon gördüğünde de hareketleri felan var yürüyeni uçanı koşanı v.s :) "Pokemon Perl" bunlardan birisi yeni başladım bende diğerlerine oranla çok daha sürükleyici tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GncGLSN -- 9 Mart 2009; 10:58:50 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.