neyse bosver ben bitirdim o işleri surf murf lazım deilmiş o zmn adama gidip adam seni bi adaya götürcekmiş o gemisi olan adam götürcekmiş
quote:
Orjinalden alıntı: yugıoh sever543
neyse bosver ben bitirdim o işleri surf murf lazım deilmiş o zmn adama gidip adam seni bi adaya götürcekmiş o gemisi olan adam götürcekmiş
Daha oradaymışsın oyuna yeni mi başladın?
saolun da walla bunu okumaya ömür yetmez çok uğraşmışındır saol emeğe saygı
ya ben fire red oynuyom ama su surf u bi türlü çözemedim su pokelerine verdim hemde 3 tane verdim 3 tane su pokesine 3 tanede verdim gene olmuyo suyun yanına geliyom surf u tıklıom olmuyo japonca birseyler diyor sinir oldum yaw nasıl kullancam su surf u ya
diamondun pc oyununu bulmak zor ama parala satılıo vardır illa biyerde ama zor diamondla pearl
quote:
Orjinalden alıntı: emre112
kardeş sorunun hangi oyunda??
fire red
dp forumda vardı bi search edi verseniz
kayaları geçmen için rock smash lazım ama dedidğin hangi mağara hala anlayamadım bi ss çekiver olaya bi el atalım..
nese ben saffirde lig deyim şimdi burda kaldım bi adamı yeniom sağlıkçıya gidemeden yenisi gelio
Burası pokemon crater bölümü pokemon gameboy bölümü diğil lütfen konuyu sil silmessen şikayet edileceksin
quote:
Orjinalden alıntı: green_warrior
Burası pokemon crater bölümü pokemon gameboy bölümü diğil lütfen konuyu sil silmessen şikayet edileceksin
yok yaw silmesin herkesin ilgisini çekiyo ve işimizie yarıyo
quote:
Orjinalden alıntı: yugıoh sever543
nese ben saffirde lig deyim şimdi burda kaldım bi adamı yeniom sağlıkçıya gidemeden yenisi gelio
lig girmeden önce sağlıkçıya git marketten full restore revivv hyper poyion gibi irçok şey al yola çıkarkennn birincisibi yendiğin zaman kapı açlacaktır o arada sende potion isit leri kullan
fireredin devamı yok daha birsürü ada var onlarıda yayınla bence (ligi bitirince birşeyler yapıp o adalara gidioz)
yaw su fire redde surf itemini kullanmıyo biriniz söylesin yaw nasıl kullancam onu bi su pokesine verdiöm surf itemini denize geliyom surf a tıklıyom olmuyo biseyler diyo nolur yardım
3k para var ki
UP!ladığım için kusura bakmayın.Çok acildi.Hem yeniden yukarılara çıkmış olur.
Crystal'de kumarhanede Dratini alamıyorum.Girdiğim yerin adı şu:(Tabelasından okudum.)
Your Playground! GOLDENROD CİTY GAME CORNER
Yoksa yalnış yere mi girdim?
Oyunda Dratini yok galiba.Kumarhanede şu pokemonları alabiliyorsun.