Şimdi Ara

pokemon gba (bi bakıma) online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
12.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yæw bu şimdi online mı oynatıyor gba oyunlarını?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

Yæw bu şimdi online mı oynatıyor gba oyunlarını?

trade yaptırıor ama sen başkasıyla savaşta yapabilirsin
  • Bence pokemon stadium II oynayalım, pokemon yakalamanıza gerek yok cunku bir suru poke var içinde
    5 lvl-50lvl-100lvl seçenekleride var,
    100lvl'da efsanele bulunuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

Yæw bu şimdi online mı oynatıyor gba oyunlarını?

trade yaptırıor ama sen başkasıyla savaşta yapabilirsin

Sadece indirip gba emulatorunu açmak yetiyor mu?Normal gba oyunlarıyla oynanıyodur herhlde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eroxonline

boyutu 52 mb mı

0.52 mb
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eroxonline

boyutu 52 mb mı

0.52 mb

Hangi sürümü hamachiden oynayacağız ona göre başlayayım...
    Edit: FireRed güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_flame -- 7 Temmuz 2008; 16:35:59 >
  • quote:

Arkadaşlar aslında VBA ( Visual Boy Advance emulatörü ) da nasıl trade yapılacağını bu arkadaş anlatmış ama ingilizce aranızda ing çevirebilecek biri varsa bunu çevirip konu açsın herkeste anlasınki alakazamlar,golemler,gengarlar ve machaplar yapabilelim :D

İşte tradenin anlatıldığı sitenin linki:

http://www.noeman.org/gsm/nintendo/35857-guide-how-trade-pokemon-yourself-using-vba.html ( İnş reklam olmamıştır amacım reklam değil )

Umarım birisi çevirir de bizde trade yaparız :D

buradaki şeyi bir çevirsek yapacazda

• quote:

quote:

Arkadaşlar aslında VBA ( Visual Boy Advance emulatörü ) da nasıl trade yapılacağını bu arkadaş anlatmış ama ingilizce aranızda ing çevirebilecek biri varsa bunu çevirip konu açsın herkeste anlasınki alakazamlar,golemler,gengarlar ve machaplar yapabilelim :D

http://www.noeman.org/gsm/nintendo/35857-guide-how-trade-pokemon-yourself-using-vba.html ( İnş reklam olmamıştır amacım reklam değil )

ben çevirdim
    ama linkleri görmek için üye olmak lazım...

• quote:

Orjinalden alıntı: dark_flame

quote:

quote:

ben çevirdim
    ama linkleri görmek için üye olmak lazım...

yaw o sorun diğil al sana o linkteki indirilecek dosyaların tek link hali VBA Trade die.İndirdiğinde VBA Tradeyi çıkart VBA 1.7.2 ve inis die 2 tane daha rar çıkcak VBA 1.7.2 VBA anın bir sürümü inis ise 3 tane yapılandırma ayarları dosyaları vba,vba1,vba2 die.bunları aynı yere çıkartınca VBA emusunu açlıştırınca mesela fire red açtık görüntüsü biraz daha güzel oluo ve bunda VBA penceresine tıklamıyınca mesela dielim oynarken allttaki İnternet explorer i açtık yazıoz VBA emu tuşlarınız ı o internette yazarken oynunda oynuo mesela ben bıraktım bişiler yazıodum indernete bi baktım adam yeri değişmiş yani pencere aktiv değil iken de oyun çalışıo donmuyo tuşları alıo

Kısaca linkler böle sen çevirdiysen yazıyı yazzsan buraraya da güzelce anlasak dark_flame

Bu arada ahada link:
    http://rapidshare.com/files/128123018/VBA_Trade.rar.html

Hadi dark_flame çevirdiysen yaz buraya

• dark_flame kardeş çevirdiysen doğru düzgün koysana buraya bizde anlayalım konu açim doğru düzgün bunula ilgili hadi
  • Arkadaşlar Bişi buldum bırakın önceki dediğimi VBA nın VBA 1.8.0 beta 0 die yeni sürümünde baktım Options a girince en altta Link var ona gelince Setting var ona tıklıyınca Link Options penceresi çıkıo oradan bağlantıyı yapabiliriz.

İşte VBA 1.8.0 beta 0 ın linki buyrun indirin:

http://rapidshare.com/files/128399719/vbalink180b0.rar.html

Bunu yapmak için VBA (Virsual Boy Advance) emusunu açın sonra Sekmelerden sırasıyla Options>>Link>>Seting... i tıklayın. Karşınıza aşağıdaki resimdeki gibi bir pencere gelecek:
     pokemon gba (bi bakıma) online

Bu resimde gördüğünüz üzere Single Computer işaretli bu yüzden Server ve Client sekmelerine tıklayamıoruz ( neden olduğunu bende bilmiom) ama Single Computer yerine Network u seçince diğer sekmelere geçilio ve Client sekmesine gelince orada server ıp adress veya Host adı istio biz bu server adrese Hamachi ıp si koyarsak karşılıklı trade ve savaşlar yapabiliriz denemekte sorun yok herkes benim aşağıda verdiğim Hamachi ağına girsin ve deniyelim olursa çok şey yaparız Pokemon Fire red lig felan manyak olur

Hamachi ağım

Ağ adı: Mewtwo31

şifre: 313131

girin katılın ağıma orada detaylı konuşalım hadi bu fırsat kaçmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 11 Temmuz 2008; 15:53:13 >

• quote:

Arkadaşlar Bişi buldum bırakın önceki dediğimi VBA nın VBA 1.8.0 beta 0 die yeni sürümünde baktım Options a girince en altta Link var ona gelince Setting var ona tıklıyınca Link Options penceresi çıkıo oradan bağlantıyı yapabiliriz.

http://****.com/files/128399719/vbalink180b0.rar.html

Bunu yapmak için VBA (Virsual Boy Advance) emusunu açın sonra Sekmelerden sırasıyla Options>>Link>>Seting... i tıklayın. Karşınıza aşağıdaki resimdeki gibi bir pencere gelecek:

Bu resimde gördüğünüz üzere Single Computer işaretli bu yüzden Server ve Client sekmelerine tıklayamıoruz ( neden olduğunu bende bilmiom) ama Single Computer yerine Network u seçince diğer sekmelere geçilio ve Client sekmesine gelince orada server ıp adress veya Host adı istio biz bu server adrese Hamachi ıp si koyarsak karşılıklı trade ve savaşlar yapabiliriz denemekte sorun yok herkes benim aşağıda verdiğim Hamachi ağına girsin ve deniyelim olursa çok şey yaparız Pokemon Fire red lig felan manyak olur

Hamachi ağım

Ağ adı: Mewtwo01

Doğru Olabilir Deneyelim Bakalım

• quote:

... Hamachi ağım

Ağ adı: Mewtwo01

şifre: 313131 ...

Arklar o ağı sildim biraz sorun vardıda o yüzden yeni ağı aşağıya yazdım buyrun:

Hamachi ağı

umarım kızmamışsınızdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 11 Temmuz 2008; 15:52:42 >
  • Diamond pearl de (r4 sağolsun) bütün canavarlarımı 100 lv yaptım shiny palkia ve shiny raichu var.Shinyleri almak çok küçük bir şans ama herkez yapabilir.Taktiği anlatayım:

Palkia yı aldığınız yerde oyunu kaydedin.Devamlı girin girin.Shiny çıkana kadar girin.1000 kere yapıncada çıkabilir 1 kere yapınca da.Raichu yu trade yaptım başka biriyle.Karşılığında 100 lv steelix verdim.Nede olsa sınırsız rare candy ile 100 yapmak pek zor değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: loodyeyes

Diamond pearl de (r4 sağolsun) bütün canavarlarımı 100 lv yaptım shiny palkia ve shiny raichu var.Shinyleri almak çok küçük bir şans ama herkez yapabilir.Taktiği anlatayım:

Palkia yı aldığınız yerde oyunu kaydedin.Devamlı girin girin.Shiny çıkana kadar girin.1000 kere yapıncada çıkabilir 1 kere yapınca da.Raichu yu trade yaptım başka biriyle.Karşılığında 100 lv steelix verdim.Nede olsa sınırsız rare candy ile 100 yapmak pek zor değil.

tamamda bunu konumuzla ne ilgisi var diamond veya pearl NO$GBA emusu ile çalışıo bizim dediğimiz VBA pek bağlantı kuramadım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 9 Temmuz 2008; 19:57:44 >

• Birkaç arkadaş diamond pearl ile ilgili konuşuyordu neyse.Konuna gelelim.Onun için visual boydan daha farklı bir emulator var.Ama sanırsam o gba oyunları için değil.Çünkü kimse çalıştıramadı.Ama yinede deneyin.T ile başlıyordu sanırsam.

Ayrıca yukarıda yazdıklarımdan aklını biraz daha zorlarsan orda yazıyor görebilirsin.Shiny yakalamayı gösterdim.Palkia örnekti.Diamond da olursa sizin dediğinizde de çalışır.

Jeton attım düştü mü?Bizim herif öldü mÜ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: loodyeyes

Birkaç arkadaş diamond pearl ile ilgili konuşuyordu neyse.Konuna gelelim.Onun için visual boydan daha farklı bir emulator var.Ama sanırsam o gba oyunları için değil.Çünkü kimse çalıştıramadı.Ama yinede deneyin.T ile başlıyordu sanırsam.

Ayrıca yukarıda yazdıklarımdan aklını biraz daha zorlarsan orda yazıyor görebilirsin.Shiny yakalamayı gösterdim.Palkia örnekti.Diamond da olursa sizin dediğinizde de çalışır.

Jeton attım düştü mü?Bizim herif öldü mÜ?

Dediğin emu TGB Dual ise hiç uğraşmayalım TGB Dual sadece gb oyunlarını çalıştırıo yani Pokemon blue,green,red,silver,gold ve Crystal i çalıştırıo

• quote:

Orjinalden alıntı: xxXarkantosXxx

arkadaslar hadi haunterımızı machokumuzu gravelerimizi vs vs gelistirelim ve birbirimize bilerek yenilerek poke kasalım 2. dediimi kimse yapmaz heralde ama nese fakat vba link kullanmıyanların sıfırdan baslaması gerek normal vba savesi vba linke olmuyor burda bir oyun secelim onu oynayalım

EDİT:Vba linkin linki XD

onu nasıl yapcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: poke abi

quote:

Orjinalden alıntı: xxXarkantosXxx

arkadaslar hadi haunterımızı machokumuzu gravelerimizi vs vs gelistirelim ve birbirimize bilerek yenilerek poke kasalım 2. dediimi kimse yapmaz heralde ama nese fakat vba link kullanmıyanların sıfırdan baslaması gerek normal vba savesi vba linke olmuyor burda bir oyun secelim onu oynayalım

EDİT:Vba linkin linki XD

onu nasıl yapcaz?

aşağıda dediğim şeyle beraber yapabiliriz ama o arkadaşımızn 2. dediği olmaz çünkü karşışıklı savaşlarda poke exp puanı almıo sadece savaş amaçlı poke kasamayız ama ilk dediğimiz yaparız trade ile

quote:

Arkadaşlar Bişi buldum bırakın önceki dediğimi VBA nın VBA 1.8.0 beta 0 die yeni sürümünde baktım Options a girince en altta Link var ona gelince Setting var ona tıklıyınca Link Options penceresi çıkıo oradan bağlantıyı yapabiliriz.

http://****.com/files/128399719/vbalink180b0.rar.html

Hamachi ağım

• hadi katılan yokmu bu fırsat kaçmaz yani sölim size başarırsak online poke fire red oynarız yada emerald hadi katılın ağımada deniyelim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.