Şimdi Ara

Pokemon Go oynayanlar..Güncellendiğinde ne yapacaksınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görüyorum ki bir çok kişi oyunu APK olarak indirip oynuyor, serverler da ona göre kurulmuş.
    Şimdi, eğer bu oyuna güncelleme gelirse serverler yeni güncellemenin olduğu şekilde olan APKları çalıştıracaktır. Eğer oyunu güncelleştirmesseniz oynayamassınız, güncelleştirirseniz de bilgileriniz gidebilir. Yani oyuna 0dan başlamak zorunda kalabilirsiniz. Haa eğer ki apk şeklinde olan fake serverlar kullanıyorsa o zaman başka.. ama zannetmiyorum yani bu iş riskli.

Ben oyunu playstore üzerinden indirmeyi denedim ama nedense cihazınız uyumlu değildir diyor. İlla kitkat mı yüklemeliyim ..? Bu kıytırık grafiksiz 2D oyunu oynamak için 1 GB ramli telefon yetersiz mi kalıyor şimdi..?

-Apk olarak indirmek istemiyorum, çünkü her hangi bi yeni güncellemede oyuna tekrar başlama riskim var. En temizi orjinal playstoreden indirip temeli düzgün atmak. Ama şu şekilde de olabilir tabi, oyun email-googlehesabi uzerinden bilgileri tutuyordur. Ozaman apk indirilebilir. Biri bu konuda beni aydinlatabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4308AE4A3 -- 12 Temmuz 2016; 2:50:49 >

• Google Hesabın ile giriş yaptığın için değil apk telefonu formatlasan gitmemesi lazım bilgilerinin. Tabi böyle mi işliyor tam olarak bilmiyorum, Google veya pokemon go verileri nerede yedekliyor ona dair bilgim yok.
  • Google hesabina yedekleniyor. Online oyunlar bu sekilde isler offline save dosyalari durmaz. Ben telefona format attim dun tekrar yukledim ayni yerden devam ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48 pokemon daha toplarsak hükümette düşüyor mu?

felaket telallığına gerek yok, mmo oyunlar server side yedekleme depolama yapar. Telefonlarda tuttuğu cachedir. Silersen bir daha ki girişinde bakar dosya var mı yoksa tekrar indirir. Neye göre mi? Google Account!
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötülükLordu darkReakToru

Görüyorum ki bir çok kişi oyunu APK olarak indirip oynuyor, serverler da ona göre kurulmuş.
    Şimdi, eğer bu oyuna güncelleme gelirse serverler yeni güncellemenin olduğu şekilde olan APKları çalıştıracaktır. Eğer oyunu güncelleştirmesseniz oynayamassınız, güncelleştirirseniz de bilgileriniz gidebilir. Yani oyuna 0dan başlamak zorunda kalabilirsiniz. Haa eğer ki apk şeklinde olan fake serverlar kullanıyorsa o zaman başka.. ama zannetmiyorum yani bu iş riskli.

Ben oyunu playstore üzerinden indirmeyi denedim ama nedense cihazınız uyumlu değildir diyor. İlla kitkat mı yüklemeliyim ..? Bu kıytırık grafiksiz 2D oyunu oynamak için 1 GB ramli telefon yetersiz mi kalıyor şimdi..?

-Apk olarak indirmek istemiyorum, çünkü her hangi bi yeni güncellemede oyuna tekrar başlama riskim var. En temizi orjinal playstoreden indirip temeli düzgün atmak. Ama şu şekilde de olabilir tabi, oyun email-googlehesabi uzerinden bilgileri tutuyordur. Ozaman apk indirilebilir. Biri bu konuda beni aydinlatabilir mi?

1. si oyun playstoreda yok sen nasıl denedinde sürüm yetersiz geldi.Zaten sürüm yetersizde yani apk dışında android için kurulum gerçekleştiricek yer yok.Ayrıca oyun içi hesap bilgilerin seçtiğin Google hesabı üzerine tanımlanır yani eğer pokemon apk kullananları silicem demesse bizim bilgilerimiz kaybolmaz.

2. si telefonun yetersiz evet.Ben g4 beat kullanıyorum 1.5 gb ram var üzerinde ve inanılmaz kasıyor oyun.Pokemonları transfer edicem diye canım çıkıyor.Sayfa aşağı kaymıyor bilmem ne.

3. sü sen şimdi oyuna apk ile başlamayıp beklersen oyun playstore da çıkana kadar ben senin haftalarca önünde olucam :) ve sen oyuna girdiğinde ha bu gymde 2000cp lik pokemn var nasıl kesicez bunu oha işte apk cılar banlanmalı filan diye ötüceksin ya da oyundan bizim kadar zevk alamıcağın için bırakıcaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: yussuf273

quote:

Görüyorum ki bir çok kişi oyunu APK olarak indirip oynuyor, serverler da ona göre kurulmuş.

1. si oyun playstoreda yok sen nasıl denedinde sürüm yetersiz geldi.Zaten sürüm yetersizde yani apk dışında android için kurulum gerçekleştiricek yer yok.Ayrıca oyun içi hesap bilgilerin seçtiğin Google hesabı üzerine tanımlanır yani eğer pokemon apk kullananları silicem demesse bizim bilgilerimiz kaybolmaz.

2. si telefonun yetersiz evet.Ben g4 beat kullanıyorum 1.5 gb ram var üzerinde ve inanılmaz kasıyor oyun.Pokemonları transfer edicem diye canım çıkıyor.Sayfa aşağı kaymıyor bilmem ne.

3. sü sen şimdi oyuna apk ile başlamayıp beklersen oyun playstore da çıkana kadar ben senin haftalarca önünde olucam :) ve sen oyuna girdiğinde ha bu gymde 2000cp lik pokemn var nasıl kesicez bunu oha işte apk cılar banlanmalı filan diye ötüceksin ya da oyundan bizim kadar zevk alamıcağın için bırakıcaksın.

1. Pokemon Go oynayanlar..Güncellendiğinde ne yapacaksınız?

2-3.Arkadaşların yorumları ile bu sabah indirdim. Bir kaç pokemon yakaladım 1gb ram şuanlık az bi kasma var ama oynanmayacak kadar değil. Asıl sorun sürekli gps signal not found ile karşılaşıyorum, belki bu çevrede olan bir sorundur diyerek birazdan bisiklet ile en uzak civarlara gitmeyi düşünüyorum. Gps açık+ wifi ve mobil ağ kullanarak denedim ama 5-10 saniye sonra tekrar gps hatası alıyorum. Telefonu daha önce navigasyon cihazı olarak bir çok kez sorunsuz kulanmıştım.

• Veriler google hesabına gore saklanıyor fark etmez sürüm vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yussuf273

quote:

1. Pokemon Go oynayanlar..Güncellendiğinde ne yapacaksınız?

2-3.Arkadaşların yorumları ile bu sabah indirdim. Bir kaç pokemon yakaladım 1gb ram şuanlık az bi kasma var ama oynanmayacak kadar değil. Asıl sorun sürekli gps signal not found ile karşılaşıyorum, belki bu çevrede olan bir sorundur diyerek birazdan bisiklet ile en uzak civarlara gitmeyi düşünüyorum. Gps açık+ wifi ve mobil ağ kullanarak denedim ama 5-10 saniye sonra tekrar gps hatası alıyorum. Telefonu daha önce navigasyon cihazı olarak bir çok kez sorunsuz kulanmıştım.

Hocam ben bulamadim link atar misiniz google play storedan

edit :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticlabs.pokemongo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesaopp -- 12 Temmuz 2016; 22:47:34 >

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    ibrahim 10 tane greatball verirmisin?
  • Apk çözümü region level fix olabilir, bizim konumumuzdaki insanları mesela 25 levele 1 hafta sabitlerler, biz nadir pokemonları falan avlamaya devam ederiz elimizdekileri de iyi kötü kasarız ama max cp bariyerine takılırız, böylece arkadan gelenler de yetişir.

• ayrıca google hesabınla girdigin için sanki online oyunda bi çarına giriyorsun o yüzden güncellensede sıfırlanmaz karakterin oynamaya devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.