Şimdi Ara

POKEMON HANGİ KANALDA? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
17.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

Disney XD 'teki dışında diğerlerini boşverin eski şeyleri mi izliceniz 10 sene önceki?

İzlenir valla, ne varsa pokemonda var!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

quote:

Disney XD 'teki dışında diğerlerini boşverin eski şeyleri mi izliceniz 10 sene önceki?

Herkes ilk çıktığı gibi biliyor pokemonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

quote:

Orijinalden alıntı: yoney

quote:

Herkes ilk çıktığı gibi biliyor pokemonu.

yenileri çok rezil değil mi zaten yahu. hiç adını bile duymadığım yeni yeni uyduruk şeyler.

• Yenileri eskisi kadar güzel değil zaten.O zevki vermiyor yeni bölümleri.
  • Bence yenileri daha zevkli.Eski bölümlerin çizimlerini falan beğenmiyorum.Yenileri daha canlı.Ayrıca eski bölümlerde efsaneler çıkmazdı sadece filmlerde olurdu fakat yeni sezonlarda ise normal çizgi filmde bile çıkıyor.
  • Ben bu yeni pokemonlardan hiç hoşlanmıyorum. Game boy oyununda bile red-yellow-green-blue dörtlüsünden sonra çıkan yeni seri pokemonlar bulunan oyunlardan da hiç ama hiç hoşlanmıyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkcan.

Bence yenileri daha zevkli.Eski bölümlerin çizimlerini falan beğenmiyorum.Yenileri daha canlı.Ayrıca eski bölümlerde efsaneler çıkmazdı sadece filmlerde olurdu fakat yeni sezonlarda ise normal çizgi filmde bile çıkıyor.

İlk bölümleri hoştu da çizimler berbattı.
  • quote:

quote:

Bence yenileri daha zevkli.Eski bölümlerin çizimlerini falan beğenmiyorum.Yenileri daha canlı.Ayrıca eski bölümlerde efsaneler çıkmazdı sadece filmlerde olurdu fakat yeni sezonlarda ise normal çizgi filmde bile çıkıyor.

İlk bölümleri hoştu da çizimler berbattı.

Görüntüyle işim yok benim valla, yeni pokemonların hiçbirini tanımıyorum zaten

• quote:

Yenilerini fazla izlemedim ama eskilerinde Ho-Oh, Moltres, Mewtwo gibi efsaneler çıkmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzaN

quote:

Yenilerini fazla izlemedim ama eskilerinde Ho-Oh, Moltres, Mewtwo gibi efsaneler çıkmıştı

Sadece o Mewtwo'yu görmek için takip ettiğim olurdu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OzaN

quote:

Sadece o Mewtwo'yu görmek için takip ettiğim olurdu.

Hepsi ayrı ayrı güzel

• Eski pokemonlar yenilere göre kıyasla harikadır ama eskilerinde fazla takılınca yenilerinden haberin olmuyor. Sonra yenileri karşına çıkınca mal mal bakıyorsun.
  • quote:

Eski pokemonlar yenilere göre kıyasla harikadır ama eskilerinde fazla takılınca yenilerinden haberin olmuyor. Sonra yenileri karşına çıkınca mal mal bakıyorsun.

Aynen öyle hocam
  • quote:

Eski pokemonlar yenilere göre kıyasla harikadır ama eskilerinde fazla takılınca yenilerinden haberin olmuyor. Sonra yenileri karşına çıkınca mal mal bakıyorsun.

Aynen öyle, ki ben de tam da bu durumdayım
  • Yeni pokemonlar çok uyduruk çiziliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

Yeni pokemonlar çok uyduruk çiziliyor.

Oha.Bir bulbasaur'un salak tipine bak bir floatzelin asaletine.
  • Asalet pokemonun içinde olur. Floatzel nedir yahu, adında hayır yok!
  • Yahu bırak yeni nesil bozulmuş. Eski toprak iyidi.
  • Aynen öyle! Eski toprak gibisi yok valla, ilk seriyi sevmeyen mi var, pokemonla en alakasız insanlar bile biliyor ve seviyor onları
  • arkadaşlar boşuna uğraşmayalım türk kanallarında pokemon yasaklandı seneler oldu hani bir ara çocuğun teki kendini pikachu sanıp aşağı atıp ölmüştü ya o olaydan sonra türk kanallarında pokemon yayınlanmıyo türkmeneli de türk kanalı olmadığı için yayınlıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.