Şimdi Ara

Pokemon Heart Gold açılmıyor ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu emülatörden açmaya çalışıyorum böyle yazılar çıkıp kalıyor ne yapmalıyım ?
     Pokemon Heart Gold açılmıyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 20 Nisan 2010; 1:30:19 >

• kayıt bilgileri yuklenemedı, kapayıp oyun kartını tekrar yerleştirin gibi bişiler diyo
  • Hmm nasıl açıcaz bunu ya.. 47 MB lık olan sıkıştırılmış Pokemon Heart Gold u indirdim birde NO$GBA emülatörünü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Hmm nasıl açıcaz bunu ya.. 47 MB lık olan sıkıştırılmış Pokemon Heart Gold u indirdim birde NO$GBA emülatörünü...

Linkini atarmısın oyunun?
  • attım
  • Oyunu sil.Açılana kadar silip tekrar yükle
  • Olmuyor hocam ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Pokemon Moon
    8 yıl önce açıldı
    Pokemon Heart Gold / Soul Silver
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lütfen hakkında bilgi sahibi olmadan atıp tutmayalım sil-düzelt'in alakası yok
    oynadığın emulatör'ün ayarlar kısmında nintendo ds save kart'ı uyumlu olarak seçmen lazım
    ya deneme yanılma yoluyla uyumlu olanı bulacaksın
    yada son versiyonu indireceksin onda otomatik seçme var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nbcheroes

lütfen hakkında bilgi sahibi olmadan atıp tutmayalım sil-düzelt'in alakası yok
    oynadığın emulatör'ün ayarlar kısmında nintendo ds save kart'ı uyumlu olarak seçmen lazım
    ya deneme yanılma yoluyla uyumlu olanı bulacaksın
    yada son versiyonu indireceksin onda otomatik seçme var

arkadaşıım üzgünüm ancak her denememde başarılı oldu.Bende bliyorum DS save kartını uyumlu yapmayı ancak ne kadar denediysem olmadı.Sen daha iyi bilirsin...
  • Şimdi bi indirip bakıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pLainLogic -- 17 Nisan 2010; 14:42:11 >
  • No$gba 2.6a sürümünde direk açtım ben , ama japonca hiç bir şey anlamıyorum
    Ayrıca internetten bunu buldum -

quote:

emulatorde çalıştırmak için :
    Nosgba 2.6a versiyonunda emulatoru aç F2 tıkla Add New tıklayarak 020DD9E4 E1A00000 kodu yapıştır...

Alttan Action replay tıkla ve tamam de...

Sonraki sayfada eklediğimiz kodu işaretli duruma getirin oyun çalışır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pLainLogic -- 17 Nisan 2010; 15:05:15 >
  • Desmume kullanın onunlar sorun olmuyor.
  • Açılsanaa uleyyynn @:
  • quote:

Orijinalden alıntı: pLainLogic

No$gba 2.6a sürümünde direk açtım ben , ama japonca hiç bir şey anlamıyorum
    Ayrıca internetten bunu buldum -

quote:

emulatorde çalıştırmak için :
    Nosgba 2.6a versiyonunda emulatoru aç F2 tıkla Add New tıklayarak 020DD9E4 E1A00000 kodu yapıştır...

Alttan Action replay tıkla ve tamam de...

Sonraki sayfada eklediğimiz kodu işaretli duruma getirin oyun çalışır...

bendeki sürüm ingilizce. dediğin kod ları yaptım bu sefer siyah ekran geliyor ama öyle kalıyor ilerlemiyor.

@Nbcheroesds

sace kartı denedim oda olmadı

@rockerboy-h

desmumeyle oyun açıldı ama çok fena kasıyor vede bazı grafikler hatalı çıkıyor görüntü birbirine giriyor.

• Bende save problemi var, save yapamıyorum donup kalıyor. Ne yapmam lazım?
  • http://www.r4ds-forums.com/viewtopic.php?f=34&t=75&sid=418c882078073c814459212cc447d194

Bu linkten mesajın altındaki DSLazy.zip ve arm7.zip dosyalarını indir. Merak etme, virüs yok. DSLazy'i açtıktan sonra yandaki 3 noktaya tıklayıp oyununu seç. NDS Unpack'e tıkla. İndirdiğin dosyada NDS_UNPACK diye bir dosya açılması lazım. Arm7.zip'i extract et ve NDS_UNPACK dosyasının içine at (Dosya değiştirmeyi onayla). Ardından DSLazy'de NDS Packer'a tıkla ve eski oyununun üzerine kaydet. Açılması lazım.

• Kardeş Desmume Emulatör ünü dene olur ben onla oynuyorum.Kesin
    Çözüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.