Arkadaşlar 5. badge için Olivine city deyim. Ama Gym yerinde degil lighthouse denen binanın en üst katında, yanına gittigimizde medical yardım getirir misin diyor. Nasıl bişey götürmem gerektiğini anlamadım biraz yukarda miltank çiftliği var acaba onlardan momoo milk alıp mı götürcez diyorum, ama orda da miltank oran berry istiyo 2 tane verdim ama yetmedi bende de oran berry kalmadı naapmam gerekiyo acilen yardıma ihtiyacım var arkadaşlar
Aşağıdaki haritada gösterdiğim şehire gideceksin, oradaki bir dükkanda adam sana bir item verecek, onu alıp tekrar Olivine City'e götüreceksin. Bu arada bu şehire gelmişken; 5. badge'yi alıp dışarıdaki kadından FLY HM'sini almanı öneririm, Olivine City 6. badge'yi veriyor
Hocam teşekkür ederim ama heart gold haritası böyle değil ben de bi yanlışın olmasın ya da ben DS ile oynadıgım için olabilir mi?
Heart Gold haritasıyla eski Gold haritası aynı hikayeye sahip olduğu için öyle gösterdim, harita benzer değilse ilacı Cianwood City şehrinden alman gerekiyor
O şehre gitmek için surf kullanmak gerek o zaman ama su pokemonu lazım bana bi tane yakaladım olmuyo surf
quote:
Orijinalden alıntı: B.A.R.I.SH
O şehre gitmek için surf kullanmak gerek o zaman ama su pokemonu lazım bana bi tane yakaladım olmuyo surf
Psyduck,poliwag ve slowpoke yakalayabilirsinHepsi surf öğrenebilir.Ayrıca başlangıç olarak totodile aldıysan oda öğrenebilir.
Surf HM'sini 4. rozeti aldığın şehirde danscı kızların olduğu bir yer var. Bütün dansçı kızları yendikten sonra yaşlı adam Surf HM'sini veriyor. Su pokemonu olarak Totodile seçmediysen Poliwag yakalamanı öneririm