Şimdi Ara

Pokemon Indigo da Efsane yakalayanınız varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Efsaneden kastım celebi latios zapdos moltres articuno diil zor cıkanlar kyogre dialga lugia mew mew2 lucario dragonite gibi...Yakaladıysanız nasıl yakaladınız nerede cıktı bilgilendirirseniz sevinirim.Bu arada Lucario yazdm efsane diil ama zor cıkıor Lucario yu nerde hangi taktikle hangi koordinatta yakalayabilrm yardım plss ... Tşkler simdiden.

• Lucario ile Dragonite efsane mi?
  • gözden başka bi organınla okursan anlamazsn tabe...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurbie__ -- 27 Temmuz 2008; 14:31:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hurbie__

Efsaneden kastım celebi latios zapdos moltres articuno diil zor cıkanlar kyogre dialga lugia mew mew2 lucario dragonite gibi...Yakaladıysanız nasıl yakaladınız nerede cıktı bilgilendirirseniz sevinirim.Bu arada Lucario yazdm efsane diil ama zor cıkıor Lucario yu nerde hangi taktikle hangi koordinatta yakalayabilrm yardım plss ... Tşkler simdiden.

... Dragonite'yi de bazı yerlerde efsanevi diye geçiyor diye duymuştum ondan efsanevi olarak demiş sanırım. ben efsanevi olduğunu düşünmüyorum da neyse. Lucario'yu da söylemiş zaten.

quote:

kulaktan farklı bi organınla okursan anlamazsn tabe...

Kulak ile okunmaz

Neyse İndigo oynasaydım bilirdim belki ama oynamıyorum

• quote:

gözden başka bi organınla okursan anlamazsn tabe...

Haddini bil.Yoksa bildiririm.Yazının devamını okumadım.Maden efsane değil o zaman neden efsane diye yazıyorsun?
  • bak konunun baslıgında efsane yakalayanlar dio sen yakalamamışsın nie konusuyon istediime efsane derm istediime demem sanamı soracam kimsin olum sen 1 git uza alla alla boşa post kasıyon. Sen kimsn lan haddini bildiririm fln adammısın olm sen kimsn kendini ne sanıon artist adam gibi konu açarıs bole parazitler gelr 2 dk da konunun içine eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurbie__ -- 27 Temmuz 2008; 14:46:41 >
  • quote:

bak konunun baslıgında efsane yakalayanlar dio sen yakalamamışsın nie konusuyon istediime efsane derm istediime demem sanamı soracam kimsin olum sen 1 git uza alla alla boşa post kasıyon. Sen kimsn lan haddini bildiririm fln adammısın olm sen kimsn kendini ne sanıon artist adam gibi konu açarıs bole parazitler gelr 2 dk da konunun içine eder.

Herkes biliyor benim niyetimin ne olduğunu.Daha çaylaksın öğrenirsin sen de.Ben kasmışım post kasacağım kadar.Sen kendine bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.