Şimdi Ara

Pokemon İnfinity | Detaylı Rehber , Trade , Pokemon Tanıtımı ,PvP Battle ] Herşey Burada !! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
1
Favori
8.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bıktım şu poke isteyen npclerden
  • Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:27:37 >
  • sansdrew heryerde çıkıyor bende sende oddish var mı peki alpha veya omega olmana göre çıkan pokeler değişiyor mesela bana hiç caterpie ve ekans çıkmıyor.sana da weedle ve sansdrew çıkmıyordur

ege sen görevler için caterpie 9 lwl yap f oddish 14 lwl yap f diglet 17 lwl yap ben de m sandsrewh 14 lwl oddishi gloom yapıyım trade ile görevleri beraber tamamlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrisovic -- 20 Ağustos 2011; 23:58:28 >
  • Sende bellsprout çıkıyormu ?
    Şöyle yaparız sana hangi pokeler lazım önce onu söyle.
    Bende bana lazım olanları söyleyim trade yaparız ona göre.
  • bu dediklerimin hepsi görev için zaten. bellsprout çıkıyor bana

oddish caterpie *3 olsun oddishler female olsun bence sen dediklerimi kas aynı görevleri vermiyorlar mı
  • Evet görevler aynı o zaman sen bana 8 tane bellsprout yakala bi de sandshrew kas.Bende sana caterpie oddish kasıyım.
  • Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:28:14 >
  • bir de diglett kas 17 lwl görev için ben bellsprout yakalamaya başlıyorum

bir de bana bir tane oddish kasıyorum 14 lwl sen de bir oddishi gloom yap görev için şu f oddis ve f gloom isteyen diğerleride öbür görev için
  • Tamam.
    6 tane bellsprout isteyen görevde male - female hangisi lazım ben görevi almadım o yüzden bilmiyorum.Sen ona göre yakala yaptıysan.
    Bide 2 tane daha bellsprout lazım olcak rocket elemanın görevi icin.
  • o görev için benim de 2 oddishe ihtiyacım var ama berry yok bende onu bulamadım.(bellsprout gece çıkıyormuş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrisovic -- 21 Ağustos 2011; 0:25:42 >
  • Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:28:47 >
  • pokemon öldürerek exp gelmez chara pokemon yakalayarak ve görev yaparak exp gelir chara
  • Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:28:56 >
  • Aynen oddishte gece cıkıyor beklicez artık.
  • senin bellsprout görevi yapmaya değmez sadece 40 exp veriyormuş ege 2 poke yakala aynı şey :D oddish hazır f 14 lwl senin gloom bekliyorum.
  • İtem falan veriyormu ?
    Tamam ben gece olsun yakalayıp gloom yaparım.Sandshrew hazırmı ?
  • birazdan çıkar fırından sende diglett kas o zamana kadar 17 lwl ve catepie 9 lwl yakala. item vermiyor 650 coins veriyor bide
  • Kasarım birazdan önce primeapeyi 30 yapıp görevi bitiriyim.
  • Beyer bana da 14 lvl staryu lazım 2 tane nerden çıkıyor
  • akşam çıkıyor krabby nin çıktğı yerde . arceus bize de lazım 2 tane 14 lwl staryu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.