Şimdi Ara

Pokemon İzlemek İstiyorum.. [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben pokemon izlemek istiyorum ve benim gibi niceleri var biliyorum. Birkaç sitede buldum ama görüntü kalitesi çok düşük. Bazı sitelerde de turbobit linki ile verilmiş fakat link çevirici bulamadığım için indiremedim ama onlarında boyutları düşüktü. tr dublaj(en azından bir kısmı) ve görüntü kalitesi iyi olarak izleyebileceğimiz ya da indirebileceğimiz bir site önerecek var mı? Ne kadar teşekkür etsem az. yardımlarınızı bekliyorum. Forumda araştırdım ama bulamadım. Gözümden kaçmışsa Çok özür dilerim. yanlış yere açmışsam lütfen taşıyın silmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuBaran -- 15 Temmuz 2016; 16:04:08 >

• pokemonizle.net
  • yardım için teşekkürler. bu siteyi biliyorum ama kalite bayağı düşük.
  • Alternatif 1e geçip iyi kalitede izlenmiyor ama bir şekilde idm ile indiriliyor. teşekkürler. sorun çözüldü. :)

videonun ortasında ki ünlem işaretine 5 - 6 defa tıklayın sonra idm indirme yöneticisi çıkacaktır. ona tıklayın indirin.

NOT: GALİBA OYNATMAMASININ NEDENİ AD-BLOCK KULLANMAM. AD-BLOCK kapatarak indirmeden izlenebiliyormuş.

edit: düzenleme ve ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuBaran -- 15 Temmuz 2016; 16:09:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.