quote:Orjinalden alıntı: Poké_Maniac Hocam 86'lıkta benim ama Poke_Maniac Pmden Msn At Sevdim Seni Regice 'ı Ne Zaman Atarsın Şu An Online'ım
quote:Orjinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ quote:Orjinalden alıntı: Poké_Maniac Hocam 86'lıkta benim ama Poke_Maniac Pmden Msn At Sevdim Seni Regice 'ı Ne Zaman Atarsın Şu An Online'ım Læ sen varya ne beleşçi adamsın kondun 86 lvl Regice'ye..
quote:Orjinalden alıntı: -_Dæn!éL_- quote:Orjinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ quote:Orjinalden alıntı: Poké_Maniac Hocam 86'lıkta benim ama Poke_Maniac Pmden Msn At Sevdim Seni Regice 'ı Ne Zaman Atarsın Şu An Online'ım Læ sen varya ne beleşçi adamsın kondun 86 lvl Regice'ye.. Beni Sevenler Var
quote:Orjinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ quote:Orjinalden alıntı: -_Dæn!éL_- quote:Orjinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ quote:Orjinalden alıntı: Poké_Maniac Hocam 86'lıkta benim ama Poke_Maniac Pmden Msn At Sevdim Seni Regice 'ı Ne Zaman Atarsın Şu An Online'ım Læ sen varya ne beleşçi adamsın kondun 86 lvl Regice'ye.. Beni Sevenler Var Ya de get læ işine..
quote:Orjinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ Kıskanma Senin neyini kıskancam bebe akşam baban gelicek yine korkudan pc kapancak ondan sonra ben sana öyle bir puan farkı atcmaki nerden geldiğini şaşırcan..